• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Mascleta Caballer

Tony

Administrator
Medewerker
De mascleta van Vicente Caballer die op 8 oktober werd afgeschoten was zonder titaan salutes, dit zal te maken hebben met het feit dat er geen hoge hekken om het plein waren geplaats. De mascleta was weer super om te zien en natuurlijk heerlijk om te voelen.

2Symposium_2003_86_.JPG


2Symposium_2003_82_.JPG


Mascleta Vicente Caballer

File : Mpeg [Zip]
Groot : 56.2Mb
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Tony

Administrator
Medewerker
Deze mascleta was inderdaad helemaal te gek. Ik heb ook een kwartier niet kunnen praten. Me hele keel was ik denk van de zenuwen opgezet. Veel geweld en het probleem bij het filmen was de zon die recht de lens in keek. Erg vervelend. Maar nogmaal een geweldige mascleta.
 

Onze Partners

Bovenaan