Magnum Shells 6st, Broekhoff

Sweet Laker

Registered User
Holten, één om gedachten te houden. Heb daar familie in de buurt en heb altijd al eens in Duitsland willen rondkijken tijdens de verkoopdagen. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat is, zo'n Aldi, Kaufmarkt etc vol met vuurwerk. Maar niet op de 1ste verkoopdag vroeg in de ochtend als ik YT mag geloven.
 

ecr

Registered User
Had de profi Shells pijlen ook van Broekhof weet niet of dit de opvolgers van deze pijlen zijn ,zie ze nergens staan. 4 in een doosje. Extreem goeie vuurpijlen beste wat ik op de ned. Markt ooit gekocht hebt op pijlen gebied. Ook beter dan sommige Belgische bolpijlen. Had ze voor €15 bij Vechtweelde ze waren in de aanbieding. Tip van Flip meenemen als je ze tegen komt en je van vuurpijlen bent .Echt goed uitgewerkt en ze gaan niet te hoog.
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
Yup, ik had nu ongeveer elke bolpijlvariant van Broekhoff in mooie kartonnen doosverpakkingen (veel beter dan plastic) en ze waren sterk aanwezig! De ooh/aah-kijkerstest gaf aan dat deze goed in de smaak vielen
 

Palm Tree

Registered User
Deze toppers afgelopen jaar voor het eerst gehad, helaas ook voor het laats.
Heerlijke pijlen, voor Nederlandse begrippen echt goed!
 

bridge

Bronzen Member
Bij pyroshop hebben ze ook zo een mooi doosje van 4 bolpijlen van Broekhoff, genaamd pyroshells. ook 40 grammers. die zijn ontzettend goed en horen bij die magnum shells en crownshells die we in nederland hadden.
 
Bovenaan