Magicians

RF JEROEN

Registered User
141231_Royal_Fireworks_Magicians_new_2012_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Magicians[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Royal Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]The Fu Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]141231[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 18,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]12/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]20[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]A、golden strobe tail to red blue B、golden strobe tail to purple star lemon C、golden strobe tail to green star orange star D、golden strobe tail to chry. [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 21/10/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
Laatst bewerkt door een moderator:

shinji

Moderator
Medewerker
Wat een lekker blokje is dit nou toch. De kleurencombinaties zijn echt super. Soms zie je dan weer bij een demo potjes waarvan je denkt Whooow, die was me nog niet opgevallen. Dit is er wat mij betreft eentje.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Dat gevoel had ik Woensdag ook bij de demo van Damen idd. De kleurencombi's zijn echt goed in deze pot, en de kleuren zijn zuiver.
 

trimbaard

Registered User
Ik vind Royal dit jaar sowieso goed. Ze springen er op de demo wel bovenuit met hun producten. Zekers die kleine budget potjes.

Dikke BAM voor weinig en nog sier ook! Heb gisteren in Koekange weer genoten.
 

DioR

Registered User
Mooie kleuren zeg! Vooral dat paars met dat geel/groen achtige... Eens kijken of ik deze hier in de buurt kan halen. Word toch misschien een wijziging in mn showtje...
 

boozebelly

Registered User
Dit vond ik ook een erg fijne cake om te hebben. Sierlijke glitter tail, mooie heldere kleuren, stevige burst en een vrij grote chrysanthemum crackling wolk boven je hoofd als finale. Mooi blokje :smiling:
 

Chrissie81

Registered User
Fijn blokje om te schieten als het net donker wordt ja. Heldere kleuren, flinke burst en mooie glittertail zoals boozebelly ook aangeeft.
 

p-aart-y

FPM Hangouderen
Zoals in het Hol filmpje te zien is wordt de cake aan de verkeerde lont aangestoken. De chinezen hebben de plakkers verkeerd geplakt!!! De reserve lont is dus 1e lont. Als het goed is staat er op de reserve lont nu ook een chinees tekentje zodat je kan zien dat je die lont aan moet steken!!
 
Bovenaan