Magic Moments

MrXtremeFireworks

Registered User
Waarom zou dit een belachelijke prijs zijn ?
Het is een 40 shots cake, en 500 gram, dus zou 40 euro normaal zijn.
Wat ik begrepen heb zijn er dit jaar een aantal artikelen met een introductieprijs, waaronder deze.
De eerste schoten zijn niks van bijzonders. Zou jij 40 euro hiervoor neerleggen dan? 't Is dat de finale geweldig is....
 

Richardus

Registered User
Goed stuk vuurwerk! Rustige schoten in het begin zijn goed gevuld, groot, en mooi gevormd. De latere schoten in salvo's zijn ook mooi goud met goed lang brandende colourtips. We hebben voor die 20euro's precies gekregen wat ons op film beloofd werd; een budget 500grammer van de bovenste plank. Bedankt en hulde; Vuurwerkvisie!
 

GMP82

Bronzen Member
Copy-paste de review van Richardus. Ik heb em in duo geschoten en was een genot om naar te kijken. Wellicht ietwat kleinere boeketten, maar er zit opbouw in, variatie, gewoon een prima cake, zeker voor 20€!!
 

edje30

Registered User
Wow wat een topper ik heb hem 2x geschoten en ik ben echt super tevreden heerlijke effecten en die laatste 4 salvo's prachtig
 

kaulitz

Registered User
Deze was supergoed! (Op dit filmpje zie je de cake samen met de flopper van het jaar, de Zena Spinning Salute)

 
Laatst bewerkt:

Bassiefireworks

Registered User

Een topper van de bovenste plank! Wat een top product voor dat bedrag zeg. Precies zoals ik de cakes het liefst heb: lekker compact, vol met kruit, afwisselende effecten en harde knallen! De eerste effecten waren prima met een leuke burst en de finale salvo's waren enorm met flinke dreunen waar ik mij over verbaasde.

Mag van mij het label aanrader krijgen!
 

Vaas

Registered User
Dit is inderdaad een budgettopper. Had 'm net als Bassiefireworks ook per 2 geschoten en was zeer tevreden over de diversiteit aan effecten en de burst. Hopelijk drijven ze de prijs niet te veel op, anders komt ie komende jaarwisseling weer 2x op mijn lijst te staan.
 

Ghasper

Registered User
Ik sluit mij aan bij alle positieve reacties hierboven. Hopelijk volgend jaar nog steeds in het assortiment voor een leuke prijs!
 
Laatst bewerkt:

AWA Fireworks

Registered User
Wat een topper! Ik heb er zoals bijna iedereen hier ook 2 tegelijk geschoten. Ik vond m echt super! Vooral de eindsalvos. De hele lucht kleurde goud. Vele hier schieten m per 2 omdat de prijs het toelaat. Echt een aanrader!
 

Onze Partners

Bovenaan