Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Mad Twister

joszie

Registered User
Berichten
2.931
Leuk bevonden
422
#5
idd een mooi blokje. gelijk op de wishlist :)

edit: staat niet tussen de database helaas. hopelijk onthoud ik het
 
Laatst bewerkt:

boozebelly

Registered User
Berichten
2.305
Leuk bevonden
86
Locatie
Drenthe
#12
Ik had er twee het afgelopen O&N, dit jaar weer hoor.
Hier net zo. Blijf dit een hele mooie cake vinden. Afgelopen jaar twee achter elkaar geborduurd en dan heb je een leuke salvobak die net ff iets langer duurt. Dit jaar hetzelfde verhaal :giggle:

Deze werd gisteren trouwens ook geschoten in Koekange op de demo, maar daar had ie ineens geen duidelijke salvo's meer. Schoot meer in een constant rap tempo. Mensen die dit vaker hebben meegemaakt? Hopelijk was het een incident want mede dankzij die salvo's vind ik 'm zo kicken.
 

Koetje

Registered User
Berichten
2.170
Leuk bevonden
280
Locatie
Mokum
#15
Dit jaar 3 stuks in w shape weggeschoten, had gelukkig nog de goede versie, dus met gouden spinners in salvo. Heerlijk stukje vuurwerk.
 

boozebelly

Registered User
Berichten
2.305
Leuk bevonden
86
Locatie
Drenthe
#18
Er schijnen dus nogal wat verschillende versies van deze in omloop te zijn. Die van mij schoot zelfs in 3 salvo's van 10 :unsure:
Was wel kicken, maar het is natuurlijk irritant dat je van tevoren geen idee hebt wat je krijgt. Helemaal voor de showtje-bouwers onder ons.
 

Onze Partners

Bovenaan