MOVIE Macro Desperta - Pirotecnia Zarzoso - Dia de La Crida

Tony

Administrator
Medewerker
Wanneer: 24 februari 2018
Waar: Valencia
Locatie: Calle de La Paz
Tijdstip: 07.00 uur
Wat: Een optocht waar duizenden Valenciaanse knalerwten de stad laten ontwaken.
Waarom: Fallas de Valencia 2018

Om 7.00uur gaan eerst de kinderen lopen waarna de volwassenen om 7.10uur zullen volgen.
De Macro Desperta eindigt zoals altijd op het Stadhuisplein waar Pirotecnia Valenciana de boel nog even zal opschudden met een heerlijke Terremoto


 
Laatst bewerkt:

Tony

Administrator
Medewerker
De finale van de Macro Desperta geschoten door Pirotecnia Valenciana.
De volgende film is een 360 graden film. Ik weet niet of dit werkt als ik deze embed op de website anders kan je de direct link volgen naar de youtube pagina waar de functies 100% zullen werken. Als je de video op je smartphone bekijkt dan kan je tijdens het kijken de telefoon in de richting bewegen die jij het interessants vind. Heb je een VRHEADSET dan word het helemaal een feestje! Dan is het net alsof je zelf op het plein staat.

Let op! De videos werken op smartphones vaak alleen als je deze afspeelt in de youtube app!
De kwaliteit is het mooist als je deze op 4K zet.

 
Laatst bewerkt:

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Het was weer heerlijk om mee te maken! De macrodesperta blijft toch iets speciaals: de unieke (scherpe/brandende) geur, beginnen in de schemer terwijl het steeds lichter wordt, de enorme hoeveelheid knallen, de steentjes die je constant tegen je benen voelt schieten, de rook soms zo dik dat je amper meer 10 meter zicht hebt in de straat...... En dan uiteindelijk de terremoto final op het plein, om 08.00u 's ochtends..... Dat heeft voor mij toch altijd iets magisch op dat tijdstip!

En het mooiste is: je weet dat er die dag nog veel meer mooie dingen volgen!
 

Tony

Administrator
Medewerker
Spectaculaire beelden. Doe mij maar de "normale" manier van filmen dan.

De "normale" films zullen altijd blijven. We gaan over 2 weken weer bepakt met cameras die kant op maar ik zal zo nu en dan ook een 360 film maken.
Zo wil ik dit doen bij de mascletas van Ricasa, Valenciana en Marti en dan gaan we het ook nog een keer proberen met een avondshow.
 

Snokkie

Registered User
Voor ons de eerste keer dat we de Macro Despertá mee hebben gemaakt en wat een geweldige ervaring. In de schermer begint het al om 07:00 met de duizenden Bombetas Grande die de kinderen staan te gooien en vlak daarna gaat het los met de Tro de Bac van de volwassenen. Wat een geluid, wat een geur, wat een rook, wat een mensen en wat een emotie!

Deze Terremoto was geweldig, heerlijke en bizar hard. Amunt Valencia y sus Falles!!
 

Onze Partners

Bovenaan