WINKEL Lopik: 123Vuurwerk

Booomy

Registered User
Zo ben weer thuis. Zojuist mijn eerste bestelling opgehaald bij Gerrit en de crew. Zoals ieder jaar stond alles al klaar op de toonbank en werd keurig de lijst door gelopen om te kijken of alles klopt. Daarna alles in de auto geladen en nog even door de "nieuwe" shop gewandeld die er erg goed uit ziet om de coupon van het 2e artikel halve prijs te innen. Daarna nog onder het genot van een bakkie koffie even staan praten en toen weer richting huis gegaan. Morgen weer 3 adressen op de planning. Gerrit en crew bedankt weer voor alle goede zorgen dit jaar. En zeker tot volgend jaar. Gr Lars
 

Ghasper

Registered User
Was weer top vandaag. Ik was er om 12:00, ietsje later dan gepland. Rust alom, koffie, oliebol en even een babbel, ondanks de drukte.
De tegoedbonnen heb ik maar gelaten voor wat het is, de ogen waren groter dan de maag😁
3 dozen leeg moeten halen om alles mee te krijgen, en dan heb ik toch geen alto....
Volgend jaar ben ik er ook weer!
 

Anihalas

FPM Moderator
Hun site is al enige tijd down. Ik neem aan dat we vanzelf een mail krijgen of hier een melding als we er weer kunnen kijken.
 

Anihalas

FPM Moderator
Fijn dat de site weer draaiende is. Ik heb echter wel een vraag. De splitting neon zag ik eerder nog in het assortiment en nu kan ik hem niet meer vinden!

edit: OPGELOST IK BEN DOM!
 
Laatst bewerkt:

gietjo

Registered User
Fijn dat de site weer draaiende is. Ik heb echter wel een vraag. De splitting neon zag ik eerder nog in het assortiment en nu is hij poef! verdwenen.
Is het wel de bedoeling dat jullie deze gaan verkopen of kan ik daarvoor beter een andere winkel zoeken?
Hij staat bij de combi boxen!!!
 

Bomber68

Registered User
Iemand enig idee of er bij 123vuurwerk nog een vroege voorverkoop gaat beginnen? Staan wel allemaal producten in de 'opruiming', maar daar springt de korting niet bepaald vanaf.
 
Bovenaan