WINKEL Lopik: 123Vuurwerk

gietjo

Registered User
Zoiets gaat het worden, voorbehoud van beschikbaarheid artikelen.... en natuurlijk weer een leuke finale!

Aanvang 19.30 uur, terrein open 19.00 uur. Kom op tijd i.v.m. parkeren op enige afstand van ons bedrijf!

Outrageous
Pina colada
Miracle
Wodka Blue
Weeping Willows
Cnc
Angry birds
Garden of Eden ABCDEF
Timeless
Magicans
Gate of heaven 1
Gate of heaven 2
Thunder flower
Paradise of beauty
Midnight glory
Big rose
Silver Willow
China By Night ABCDEF
Fire Emblem
Beautiful leaves
Bursting Wheels
Exploding Box
Vuurwerk met een kroon
Swirling Daisy
Fourtyfour
Sixtyfour
Jet Men!
The beast
Magic moments
Rude awaking
Zena cakebox ABCD
Fusion
Star breaker
Stars over paris
Space shooters
The moment
Beyonder
Gracefull
Allure
Cape Town
Concerto rosso
 

Booomy

Registered User
Ben erg benieuwd naar de Zena box. Heb hem hier besteld afgaand op de filmpjes en de reactie's hier. Zelfde geldt voor de Rude Awaking en de Magic Moments.
 

gietjo

Registered User
Let op:

T/m 17 december vullen we de online winkel regelmatig bij, na 17 december is op=op!
Wacht niet te lang met bestellen om teleurstelling te voorkomen!
 

floren

Registered User
Let op:

Webshop goedkopervuurwerk.nl sluit zondag 23-12 om 23.59 uur!!

Daarna kunt u alleen nog bestellen via 123vuurwerk.nl (tot en met 25 december) en daar zijn de freak kortingen/voorwaarden NIET van toepassing!!
 

Anihalas

FPM Moderator
Bij mij en mijn neefje zeker! Nu mag jij raden wanneer ik langs ben geweest en hoe ik er uit zag mahaha.
Topwinkel veel ruimte mooie collectie. Gewoon fijn om heen te gaan te zijn en weer te bezoeken. Kan het echt aan iedereen aanraden.
 

Shenanigan

Registered User
Ik vond het ook weer een leuk bezoekje. Inderdaad een fijne sfeer in deze zaak. Ik was er zaterdagochtend en heb nog even buiten staan napraten met één van de verkopers over Sky Screamers, Royal vuurwerk en Vechtweelde. Achteraf jammer dat ik niet gevraagd heb naar zijn nickname. Ik ben iig weer een tevreden klant. Vond de acties het hele jaar door ook leuk om te volgen.
 

Vaas

Registered User
Voor het 2e jaar bij jullie gekocht en wederom tevreden over jullie service. E-mails worden snel beantwoord en in de winkel wordt het bestelde vuurwerk rustig met de klant nagelopen, top!
 

Firecrack-R

Registered User
Dit jaar naar orthen gereden omdat ze wat betere acties/lijnen hadden.. maar vorig jaar(123vuurwerk) was ik een stuk beter te spreken over bijv. de service en afhandeling van de bestelling. Gewoon een top zaak met liefhebbers achter de toonbank.
 

Pauls

Registered User
Vandaag speciale aanbiedingen... zoals bijvoorbeeld de galaxy collision, de incredible venus en de Universal Power van 125,- voor 95,-!

Nog veel meer aanbiedingen; onder andere met de fourty four, de sixty four, de screaming salute en de paradise of beauty (enz...)!
 

floren

Registered User
Beste freaks en andere liefhebbers...

Zit er weer op... we hebben weer ons best gedaan om iedereen te voorzien van vuurwerk tegen een goede prijs... en volgens ons is dat goed gelukt.
En natuurlijk wensen we iedereen een heel plezierige jaarwisseling en een gezond 2013 toe...

Ook in 2013 hopen we jullie weer terug te zien

Bedankt voor de klandizie namens het hele 123vuurwerkteam!
 

Booomy

Registered User
Zag dat ik nog niks gepost had hier dus dat maar snel doen. Dit jaar voor de 3e keer op rij hier besteld. En zoals elk jaar was alles weer top geregeld door Gerrit en zijn team. Mooie actie met de 2e cake gratis en van te voren met de Sky Screamer. Die in heel Nederland niet meer te krijgen was maar Gerrit zag de bui al hangen en had een vervangend artikel er voor gevonden de Falcon. Top. Goed assortiment. Service zoals elk jaar goed en met namen de afhandeling per mail is werelds. Je krijgt een mail van te voren met al je verschillende bestellingen bij elkaar gevoegd. Je krijgt bericht als artikelen niet geleverd zijn. Kreeg zelfs een mail 4 uur voordat ik me spullen ging halen dat de singel shots van Royal nog onderweg waren!!! Loop hier elk jaar als een tevreden klant de deur uit.

Gerrit en team bedankt weer dit jaar en tot volgend jaar.
GR Lars
P.S misschien volgend jaar Rubro er bij in het assortiment ;-)
 

brian the freak

Registered User
Wederom prima service en snel de spullen geleverd en alles klopte als een bus. Binnen een kwartier met 5 karton vw en big smile naar huis. Bedankt en tot in december!
 
Laatst bewerkt:

Stefan Tetteroo

Registered User
Wat een topzaak! Ik kwam 4 uur vroeger dan eigenlijk de bedoeling was, maar mijn bestelling stond er heel snel al. Nog een lekkere oliebol en kop koffie genuttigd tijdens de korte wachttijd. Hier kunnen andere winkels nog van leren. Gerrit en team bedankt!
 

Toffee

Registered User
ik zie al weer meerdere winkels dat ze hun producten al weer te koop aanbieden voor leuke prijzen. hoop dat goedkopervuurwerk ook weer wat leuks gaat doen op zo vroeg tijdstip.
 
Bovenaan