Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Limited Edition 3 Box - Nieuw 2018

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.080
Leuk bevonden
31.095
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#1
Meer informatie over Limited Edition 3 box:

Importeur: Evolution Fireworks
Collectie: EVO Specials
Artikel nummer: 12005
Advies verkoopprijs:
Online Prijs:
Netto kruitgewicht:
Karton eenheid: 2/1
Aantal schoten: 75
Effect beschrijving:

 
Berichten
2.136
Leuk bevonden
86
Leeftijd
30
Locatie
Somewhere down the lane
#3
Laatst bewerkt:

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.439
Leuk bevonden
1.428
#6
Deze voor 47,50 erbij genomen..Had de limited 1 al besteld en vond dit te mooie aanbieding om te laten lopen.. tot op heden nog niet teleurgesteld door Evolution producten die ik heb gehad.
Pfoe, dat is een scherpe prijs zeg! Begrijpelijk dat je hem voor dat geld ook nog even mee pakt! (Ik ben hem nog nergens zo goedkoop tegen gekomen.....)
 

Sweet Laker

Registered User
Berichten
2.355
Leuk bevonden
173
Locatie
Den Haag
#16
Wat zonde van die vervelende muziek tijdens die demo zeg! echt storend.
De muziekkeuze bij de demos van "Van Herwijnen" en in Pijnacker (Intratuin) was erg prettig afgelopen jaar. Even wennen, geen dikke bas, maar vond het een stuk relaxter.

Denk ook een stuk toegankelijker voor een breed / breder publiek. Met muziek kan men een bepaalde sfeer neerzetten en de muziek bij eerder genoemde demos vond ik erg bij oud en nieuw passen. Van tevoren lekker wat sfeervolle kerstmuziek in de toekomst. Klinkt mij als muziek in de oren als dat lukt ;)
 

Onze Partners

Bovenaan