Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Leusden

Vinnie

Medewerker
FPM Kalender Beheer
Berichten
8.451
Leuk bevonden
2.837
Leeftijd
44
Locatie
Spijkenisse
#1
31 December 2008 Oud en Nieuw vuurwerk te Leusden

plaats : Leusden
provincie : Utrecht
wie : Dreamfireworks
wat : onbekend
waar : op de weilanden gelegen aan de Maanweg / Groenezoom
te Leusden
tijd : 00.00 uur

veiligheidszone is 120 meter
 

Jordi

Registered User
Berichten
711
Leuk bevonden
0
#2
Een stuk uit de Leusder Krant.

KOM NAAR DE VUURWERKSHOW IN NIEUWJAARSNACHT

Tijdens de komende jaarwisseling is er weer een vuurwerkshow. Deze wordt georganiseerd door enthousiaste jongeren, in samenwerking met de gemeente en de politie. Dit jaar vindt het evenement plaats van 1.00 tot 1.30 uur op het terrein tussen zwembad Octopus en het spoorlijntje naar Pon.


De vuurwerkshow wordt vervolgd door een feest voor jongeren rond een vreugdevuur. Dat wordt ontstoken op de groenstrook aan de Groene Zoom ter hoogte van The Red Caps en duurt tot 5.00 uur. Politie en brandweer zorgen, in samenwerking met een aantal jongeren, voor de veiligheid.

Vorig jaar vond de eerste vuurwerkshow plaats op de hockeyvelden aan het Valleikanaal. Ondanks de slechte weersomstandigheden trok dat veel publiek. Zes- tot achthonderd jongeren hebben daarna een groot feest gevierd bij een vreugdevuur.

De vuurwerkshow is niet alleen leuk om naar te kijken maar helpt ook om vuurwerkoverlast en onveiligheid op andere plekken in Leusden zoveel mogelijk te voorkomen.

In verband met beperkte parkeerruimte vragen we bezoekers zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.
 

Onze Partners

Bovenaan