WINKEL Leusden: Intertoys Kiers

Anihalas

FPM Moderator
Vuurwerkverkoop ligt pas 5 dagen achter ons, maar voelt ondertussen toch al weer als een eeuwigheid geleden!

Maar wat een vreemde en erg gezellige vuurwerkverkoop was het!

Na best een goede voorverkoop gedraaid te hebben waren de eerste 2 dagen, de vrijdag en de zaterdag, relatief tam. Kan niet zeggen dat het uitgestorven was, absoluut niet, maar je hoefde ook niet het vuur uit je sloffen te lopen. Zaterdag was met name vreemd..... Eerst een hele ochtend echt uitgestorven, totdat het in de middag met vlagen opeens erg druk werd, om daarna weer stil te vallen en kwartier later opeens weer een piek te hebben. Vreemd dagje dus!

De 'freak avond' die we op die zaterdag hadden was dan wel weer erg gezellig! Niet (super)druk bezocht, maar met name gezellig en onder het genot van een oliebol en bekertje cola heerlijk staan kletsen over vuurwerk en alles wat er mee te maken heeft. Zeker lekker aan het einde van zo'n dag om even ontspannen te kunnen (bij)praten. Moet wel zeggen dat ik mij zwaar schuldig voelde richting mijn collega in de bunker die nog druk bezig was met het klaar zetten van de voorverkoop bestellingen voor de maandag.

De zondag was een welkome (en broodnodige) vrije dag! Niet zozeer om uit te rusten, alhoewel dat ook wel gebeurt is, maar met name om de laatste voorbereidingen te treffen voor de 31ste.

En dan die laatste dag...... Echt de verwachting dat dit een rustig dagje zou worden om bij te komen. Doorgaans is de 31ste zeker niet de drukste dag, hoogstens een aantal piek momenten er in waarna het dan weer opeens uitgestorven is..... Zeker met de slechte voorspellingen wat het weer betreft had ik er dan ook niet al te veel van verwacht......

Fouter kon ik het ongeveer niet hebben! Wat een dag die 31ste..... De eerste 1,5 uur vielen nog mee, wel wat klanten, maar relatief rustig..... Maar vanaf ongeveer 10.30u ging het los! 5 uur lang topdrukte zonder ook maar 1 moment dat het stilviel. Amper tijd om te eten, aan één stuk door rennen om alles aan te vullen etc. Onze ploeg achter de kassa heeft ook amper de mogelijkheid gehad tot een momentje rust, was gewoon echt gekkenhuis. We stonden elkaar ook echt aan te kijken van: "WTF is dit?!?" Normaal was het om 15.00u al redelijk uitgestorven en begonnen we al met "handelen/happy hour" maar dit jaar gewoon echt tot zeker 16.00u dikke stroom mensen gehad en zelfs tot 16.45u kwamen er nog gewoon klanten binnen gelopen.

Mag dan ook geen verrassing zijn dat dit onze drukste 31 december ooit was, echt bizar! Was gewoon eng zelfs hoe leeg onze bunker was! Van mijn "hoop" op een rustig dagje om bij te tanken en lekker fit de avond aan te vangen, was dus ook niets terecht gekomen.

Echter, er is ook niks beter dan zo'n grote drukte en dan beseffen dat je een topdag hebt gedraaid! Geeft een heerlijk gevoel als afsluiting van de verkoop.

Kortom, het was weer een mooi en gezellig jaar en kijk nu al weer uit naar de verkoop van dit jaar!

de verkoop werd op de 31ste overigens afgesloten met een showtje voor het personeel (en aanhang), voor degene die hem gemist hebben, hierbij:

Webshop is vandaag on line gegaan.

Aanbiedingen met uitlopende items

https://leusden-kiers.vuurwerk.expert/categorie/uitlopende-items
Leuke bump, dan kom je ineens het bovenstaande weer tegen. Het blijft een mooi verslagje met een top film.

Wel jammer dat de spinning blue uitlopend is!
 
Bovenaan