WINKEL Leusden: Intertoys Kiers

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Vuurwerkverkoop ligt pas 5 dagen achter ons, maar voelt ondertussen toch al weer als een eeuwigheid geleden!

Maar wat een vreemde en erg gezellige vuurwerkverkoop was het!

Na best een goede voorverkoop gedraaid te hebben waren de eerste 2 dagen, de vrijdag en de zaterdag, relatief tam. Kan niet zeggen dat het uitgestorven was, absoluut niet, maar je hoefde ook niet het vuur uit je sloffen te lopen. Zaterdag was met name vreemd..... Eerst een hele ochtend echt uitgestorven, totdat het in de middag met vlagen opeens erg druk werd, om daarna weer stil te vallen en kwartier later opeens weer een piek te hebben. Vreemd dagje dus!

De 'freak avond' die we op die zaterdag hadden was dan wel weer erg gezellig! Niet (super)druk bezocht, maar met name gezellig en onder het genot van een oliebol en bekertje cola heerlijk staan kletsen over vuurwerk en alles wat er mee te maken heeft. Zeker lekker aan het einde van zo'n dag om even ontspannen te kunnen (bij)praten. Moet wel zeggen dat ik mij zwaar schuldig voelde richting mijn collega in de bunker die nog druk bezig was met het klaar zetten van de voorverkoop bestellingen voor de maandag.

De zondag was een welkome (en broodnodige) vrije dag! Niet zozeer om uit te rusten, alhoewel dat ook wel gebeurt is, maar met name om de laatste voorbereidingen te treffen voor de 31ste.

En dan die laatste dag...... Echt de verwachting dat dit een rustig dagje zou worden om bij te komen. Doorgaans is de 31ste zeker niet de drukste dag, hoogstens een aantal piek momenten er in waarna het dan weer opeens uitgestorven is..... Zeker met de slechte voorspellingen wat het weer betreft had ik er dan ook niet al te veel van verwacht......

Fouter kon ik het ongeveer niet hebben! Wat een dag die 31ste..... De eerste 1,5 uur vielen nog mee, wel wat klanten, maar relatief rustig..... Maar vanaf ongeveer 10.30u ging het los! 5 uur lang topdrukte zonder ook maar 1 moment dat het stilviel. Amper tijd om te eten, aan één stuk door rennen om alles aan te vullen etc. Onze ploeg achter de kassa heeft ook amper de mogelijkheid gehad tot een momentje rust, was gewoon echt gekkenhuis. We stonden elkaar ook echt aan te kijken van: "WTF is dit?!?" Normaal was het om 15.00u al redelijk uitgestorven en begonnen we al met "handelen/happy hour" maar dit jaar gewoon echt tot zeker 16.00u dikke stroom mensen gehad en zelfs tot 16.45u kwamen er nog gewoon klanten binnen gelopen.

Mag dan ook geen verrassing zijn dat dit onze drukste 31 december ooit was, echt bizar! Was gewoon eng zelfs hoe leeg onze bunker was! Van mijn "hoop" op een rustig dagje om bij te tanken en lekker fit de avond aan te vangen, was dus ook niets terecht gekomen.

Echter, er is ook niks beter dan zo'n grote drukte en dan beseffen dat je een topdag hebt gedraaid! Geeft een heerlijk gevoel als afsluiting van de verkoop.

Kortom, het was weer een mooi en gezellig jaar en kijk nu al weer uit naar de verkoop van dit jaar!

de verkoop werd op de 31ste overigens afgesloten met een showtje voor het personeel (en aanhang), voor degene die hem gemist hebben, hierbij:

 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Gezellig Rikko!

Hopen dat het "freak avondje" ook uit gaat groeien tot een traditie. Ondanks de beperkte opkomst hebben wij het erg naar ons zin gehad, mede door het enthousiasme van jullie! Heerlijk om alleen maar even over vuurwerk te ouwehoeren!

Nog "maar" 11 maanden tot de voorverkoop weer volledig losbarst!
 
Laatst bewerkt:

The Cigarman

Moderator
Medewerker
De 'freak avond' die we op die zaterdag hadden was dan wel weer erg gezellig! Niet (super)druk bezocht, maar met name gezellig en onder het genot van een oliebol en bekertje cola heerlijk staan kletsen over vuurwerk en alles wat er mee te maken heeft. Zeker lekker aan het einde van zo'n dag om even ontspannen te kunnen (bij)praten.
Jammer, dat ik dit niet wist.
Ik wil nog steeds een keer langs komen in je/jullie winkel.

Leuke foto's en kijk uit met de vuurhond!
 

Jerph

Registered User
Damn man. Jullie zijn commercieel en marketing zo goed bezig. Jullie communiceren via Internet / Folders. Jullie promotie is bijna gratis en toch zeer goed gedaan!

Super
 

Steef-Kaboom

Registered User
Eerste keer bij deze winkel geweest. Op kerstavond nog karton fuego en white thunder besteld tegen aantrekkelijke prijzen, dit was geen probleem zolaat en betalen mocht in de winkel. Top service!!! Leuk personeel! De pin automaat ging het gelukkig nog doen :)

groetjes stefan
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Ook wij zijn weer vol op bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de folder, welke aardig begint te vorderen. Tevens komen we dit jaar ook met een nieuwe en eigen webshop uit. Ook daar zit nog wel het e.e.a. aan werk in, maar zodra die klaar is, zal de link hier zo snel mogelijk neer gezet worden.

Tevens gaan we ook dit jaar weer een demo schieten, dit jaar op 14 december. Verdere info daarover volgt later.

De startpost is ondertussen ook weer een beetje up to date gemaakt. Zoals ook te lezen is daar, hebben we nu ook een eigen facebook pagina. Like onze facebook pagina (https://www.facebook.com/intertoysleusdenvuurwerk) en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden!
 

Rolla78

Registered User
Is er al meer bekend over wanneer de webshop open gaat? Heb nog wat dingen op mijn lijstje staan die ik denk ik bij jullie kan kopen..
 

mickeyzegtboem

Registered User
Op dit moment is het alleen nog even wachten op de Ideal koppeling.
Deze verwacht ik binnen 2 dagen te hebben, en dan gaat de shop open en word het adres bekend gemaakt!
 

mickeyzegtboem

Registered User
Assortiment zal dit jaar opnieuw broekhoff en bonfireworks zijn.
Demo zal 13 december zijn, op de vaste locatie bij de ijsbreker.

Webshop hoop ik volgende week af te krijgen.
 
Bovenaan