WINKEL Lelystad: Vuurwerkdumpshop BV

stefantvs

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Naam: Vuurwerkdumpshop BV
Plaats: Lelystad
Provincie: Flevoland
Straat: Larserpoortweg 4
Postcode: 8218 NK
Website: Klik hier
Telefoon: 036 540 0909
E-mail:
Verkoopt o.a: Diamond , Ferro
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Over Vuurwerkdumpshop BV

Vuurwerkdumpshop BV is een samenwerkingsverband tussen drie gevestigde namen in de import, verkoop en promotie van gecertificeerd (!) consumentenvuurwerk. De onderneming focust op de inkoop en verkoop van restantpartijen vuurwerk van collega-aanbieders. Voor de opslag beschikt Vuurwerkdumpshop BV over moderne bunkercomplexen in Nederland en Duitsland. De outlet formule maakt een prijsstelling mogelijk van 30 tot 75% onder de reguliere adviesprijs voor consumenten.

Wij kopen vuurwerkpartijen op van grote vuurwerk importeurs uit Nederland. Dit is gecertificeerd en gekeurd vuurwerk van Nederlandse top merken. We slaan dit vuurwerk op onder optimale condities in een van de beste en meest moderne bunkercomplexen van Nederland en Duitsland. Dit jaar verkopen wij deze bijzondere partij vuurwerk voor het eerst voor absolute bodemprijzen vanuit ons centraal gelegen verkooppunt in Lelystad.

In onze outlet winkel in Lelystad hebben we ruim 170 top producten op voorraad. We verkopen deze producten los en als samengestelde pakketten.

http://www.vuurwerkdumpshop.nl/t/aboutus
 

djtiesto8

Registered User
Komen ze dit jaar terug? Site is op het moment uit de lucht.

Afgelopen jaar was een groot succes. Pakket van 150 euro afgeprijs voor 75 euro. 't Was elke euro waard!
 
Laatst bewerkt:

Roob

Registered User
je wordt door gelinked naar el blanco vuurwerk. In de online shop van hun kun je een winkel in Lelystad kiezen. Hebben aardig wat omgelabeld spul.
 

Onze Partners

Bovenaan