Kruitkoorts & Oliebollengriep

roelz

Registered User
Allen, dank voor alle reacties!! Het gaat erg goed, inmiddels zijn er honderden van besteld, er worden zelfs exemplaren besteld in Duitsland, italie en de USA. De prijs is gestegen naar 40 euro, mijn drukker moet een toeslag rekenen omdat de papierkosten stijgen, en met een boek van een kilo tikt dat aan. Hier onder nog een promo plaatje.

samengesteld.jpg
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Ik heb het boek van de goedheiligman mogen ontvangen. Dus mocht er een order via Spanje gelopen zijn dan was die hoogstwaarschijnlijk voor mij bestemd. Gekkigheid natuurlijk. ;)

Ik heb nog niet de tijd gevonden om erin te beginnen, dat bewaar ik tot het goede moment natuurlijk. Ik heb er wel al wat doorheen gebladerd en dat beloofd veel goeds. Het boek oogt kwalitatief qua papier echt luxe, dus dat is mooi. Wat ik zo snel zag staan er mooie, lange verhalen in afgewisseld met plaatjes waar wij als liefhebber warm voor lopen. Ik kan niet wachten in iedergeval.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Vandaag het boek ontvangen. Ik ben zwaar onder de indruk. 200 bladzijden ( groot formaat) leesvoer met prachtige foto.s van het vuurwerk van vroeger. Mijn complimenten Roel! Ik moet het boek nog lezen maar het ziet er geweldig uit.
 

Stellingwerf

Registered User
Ook twee weken terug aangeschaft. Mooi groot formaat boek in stevig kaft. Mooie foto's van herkenbaar vuurwerk uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en dito verhalen. Wat een verschil in aanbod/keus, toen en nu! Kan mij helemaal inleven in je verhalen, heb het ook zo beleefd in mijn jonge jaren. Alleen begon het mij al in de jaren zestig. Vuurwerk is een verslaving, waar je niet meer vanaf komt.
 
Bovenaan