Kippenvel

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Kippenvel[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]De Fluitfabriek[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]137[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 12,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]12/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Flitsende fluitbak met diverse fluiteffecten en een langdurige fontein in het midden.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 30/10/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

jetztgehtslos

Registered
Dit vind ik een leuk langdurig product. Leuk om mee te spelen om een uur of 19:00 's avonds. Weer eens wat anders dan een Cafferata fontein die 7 seconden vol gas gaat en vier meter breed kan worden.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Deze werd gisteren op de demo ook heel goed ontvangen.
Daar gingen er een stuk of 6 a 7 tegelijk af en dat is een pokkeherrie op 30 meter afstand, laat staan op 3 meter afstand die vaak gehanteerd word tijdens oud en nieuw.
 

DanielFPM

Registered User
Deze was inderdaad lekker fel in geluid!

De video van onze kant vind je in de reactie van smilli
 
Laatst bewerkt:

joszie

Moderator
Medewerker
leuk potje dit, was me nog niet opgevallen. erg leuk om met meerdere tegelijk af te steken in de vooravond.
 

Richardus

Registered User
Goed man! Irritante fluiters, alsmaar weer één hahaha, en dan bijzonder gouduitbarstingen. Erg opvallend en bijzonder product.
 

Onze Partners

Bovenaan