Katla on Fire

Michel_G

Zilveren Member
Meer info over de Katla on Fire:
Importeur
: GBV-Weco
Collectie: Proline Fireworks
Artikel nummer: 5067
Advies verkoopprijs:
Online Prijs:
Netto kruitgewicht:
Karton eenheid:
Aantal schoten:
Effect beschrijving:



 
Laatst bewerkt door een moderator:

Michel_G

Zilveren Member
GBV-Weco heeft vandaag de video van de Katla On Fire geüpload op hun kanaal, maar opvallend genoeg is hij echter niet terug te vinden in hun Pro-Line webshop , bestelvuurwerk.nl! 🤔
 

Michel_G

Zilveren Member
Inderdaad, want via zoekopdracht, zoeken onder "nieuwe items" en hele Pro-Line collectie afspeuren, vind je niks op dit moment!

*Alu hoedje op*
Bestelvuurwerk.nl is de enige bestelsite van GBV-Weco waar er bij de producten een kruitgewicht staat vermeld! 🤔
*Alu hoedje weer af*

😜
 

GMP82

Zilveren Member
Zoals in ander topic al opgemerkt, ik vind dit een fraaie fontein!
Prijs (dacht 15€) is wel een struikelblokje.. (in verhouding met de 500 grams fonteinen die te vinden zijn voor ca 20/22€)
 

Michel_G

Zilveren Member
Ik moet zeggen dat ik dit ook de beste variant vind van de 3: het goud aan het begin is erg mooi en sierlijk en de crackling bij de Katla lijkt net wat feller en hoger dan bij de anderen. Die hebben dan nog wel wat gekleurde sterren tussen de crackling, maar in beperkte mate, waardoor die weinig meerwaarde bieden.

Ik weet niet of ik hem nog ga halen hier ergens in de buurt, maar als het 1 van de 3 varianten wordt, dan is het waarschijnlijk deze.
 

Richardus

Registered User
Ik vind deze ook de mooiste van de drie. Niet omg. Groningen te krijgen bij de dealers dus zit sterk te denken om zaterdagavond er even voor naar Ljouwert te treinen...
 

Michel_G

Zilveren Member
Op deze video is vanaf 11:57 (heb daar al een timestamp op staan) 2x de Paradise Fountain en 2x de Katla on Fire te zien. Doordat ze zo dicht op elkaar staan geeft het geen geweldig beeld, maar het is een indicatie:


Vanaf 3:49 zijn beide fonteinen individueel te zien:

 
  • Like
Reactions: ecr
Bovenaan