Junior Jack

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Junior Jack[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Katan Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]China label[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]9504[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 8,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]6[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Ti-salute. [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 3/01/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

bridge

Bronzen Member
Absoluut. EEN TOPPERTJE. onbegrijpelijk dat niemand deze bespreekt. Ik heb er een zooike besteld bij Top te Rotterdam.
 

bavaria

Registered User
Wat gaat harder vragen is iedereen zat, maar toch ben ik benieuwd of deze veel anders/harder knalt als zijn broer de all at once?

Finale van deze of de all at once?
 

ThunderBall

Registered User
Dit klinkt op de film wel behoorlijk goed, jammer dat de JJ hier in de buurt niet verkocht wordt, hij zou het proberen waard zijn!
 

Chrissie81

Registered User
Dit is een 2013 versie van de Junior Jack. Om en om en naar mijn idee wat zachtere knallen.. 2014 schijnt ook om en om te zijn zoals Scav zegt.

 

Onze Partners

Bovenaan