Jackpot

Son-T

Registered User
Beko_master_blaster_jackpot_9_shots_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Jackpot[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Beko Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Masterblaster[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]3150[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 6.50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]9[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]3 rode kometen ontploffen in een rood-groen boeket. 3 gele kometen ontploffen in een zilveren glitter-wolk. 3 blauwe kometen ontploffen in een paars boeket.(25 m brandtijd 25 sec)[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

GMP82

Zilveren Member
Voor die prijs lijkt dit me een zéér interessant product. Goed te zien dat Beko de "klant-die-zich-geen-500grammers-kan-veroorloven" niet is vergeten. :)
 
Laatst bewerkt:

baracuda

Registered User
Daar men ik mee eens en hoop dat het voor velen ook zo blijft dat er genoeg kleine spul verkocht blijft worden.
En vaak is zo een kleine pot net zo mooi als een grote door dat de effect lager tot ontlading komt dus ook minder kruid nodig is voor omhoogschieten.
Al met al ik hou zowel van de grote potten als de kleintjes en jackpot ook al jaren in mijn lijst als ook whammy hidden misselbase enz enz .
 
Bovenaan