This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Incredible Fan

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Incredible Fan[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Cafferata Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Red Dragon[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]2997[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 159,99[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]1880 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]160[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Pakket met 160 schots fancakes met een assortiment aan palmen, coconut effecten en gekleurde sterren in waaier geschoten om een geweldig breed spektakel te creeëren. 2 Kg kruit[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/09/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Richardus

Registered User
Fantastisch. Zo consistente schiethoogte en boeketgrootte, kwaliteit. Effecten niet supergigantisch maar zoals je mag verwachten, omdat de burst ook niet asohard is en de boeketten uit mekaar knalt. De crackling waaier mag zich meten met de bekende toppers op dat gebied. Ontzettend genoten van deze waaiers, ik had het met dikke korting maar ook voor volle pond zijn ze het geld waard!
 

Bomber68

Registered User
Wat een topper. Iedere waaier is mooi en de kwaliteit is ook zeer netjes. Mooi tempo ook en mooie spreiding van de boeketten.
 

Onze Partners

Bovenaan