Freakactie 2021 Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
maar ook veel teleurgestelde en boze berichten.

Hier, op FPM? Zo nee: waar dan wel?
Nee, niet hier op FPM. Dat hadden we ook niet verwacht hoor. Maar helaas werden de verschillende Media-items niet door iedereen even enthousiast ontvangen. Dat resulteerde in diverse openbare en privé-berichten via allerlei kanalen. Positief maar zeker ook heel negatief en aanvallend. Dat voelde heel vervelend en vooral ook onterecht. Vandaar dat we wat nuance en toelichting wilden geven, ook hier op het forum.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Nieuwe CAT1 artikelen binnen 02-12.jpg
NIEUW CAT.1 BINNEN!!
Het is zover: de volgende lading nieuwe CAT.1-artikelen zijn bij Huisman Vuurwerk binnengekomen! Daar zitten o.a. hele goeie nieuwe goudfonteinen, zilveren en gouden fakkels, knetterlinten, meerdere kleinere artikelen en een fonteinenpakket bij.

Het gaat hier dus om Categorie 1 vuurwerk, ook wel CAT.1- of F1- genoemd, het type vuurwerk dat nog wél met Oud & Nieuw afgestoken mag worden.

Kom langs in onze winkel of plaats vanuit de luie stoel een online bestelling en kies zelf je Afhaaldag en -tijd. Je vindt ons enorme CAT.1-assortiment hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Wees er snel bij want OP = OP!

#huisman #huismanvuurwerk #vuurwerk #cat1 #f1 #categorie1 #antivuurwerkverbod #fireworks #feuerwerk #kat1 #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Nieuwe CAT1 artikelen binnen 04-12.jpg
NIEUW CAT.1 BINNEN!!
En daar is de volgende lading nieuwe CAT.1-artikelenbij Huisman Vuurwerk!! Deze keer een goed en uitgebreid nieuw fonteinenpakket, hele goeie zilverfonteinen, dikke huilfonteinen en gave mini fonteinen!!

Het gaat hier dus om Categorie 1 vuurwerk, ook wel CAT.1- of F1- genoemd, het type vuurwerk dat nog wél met Oud & Nieuw afgestoken mag worden.

Kom langs in onze winkel of plaats vanuit de luie stoel een online bestelling en kies zelf je Afhaaldag en -tijd. Je vindt ons enorme CAT.1-assortiment hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Wees er snel bij want OP = OP!

#huisman #huismanvuurwerk #vuurwerk #cat1 #f1 #categorie1 #antivuurwerkverbod #fireworks #feuerwerk #kat1 #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Movie Time Huisman Vuurwerk 2021.jpg

CAT.1 VUURWERK MOVIE TIME!!
Niets te doen op deze druilerige Sinterklaas maar wil je toch lekker in de december sfeer blijven? Ga dan naar de website van Huisman Vuurwerk en bekijk daar de video's van veel van onze CAT.1/F1- artikelen, het vuurwerk dat dit jaar nog wél verkocht en afgestoken mag worden!

We hebben namelijk inmiddels ook van een aantal nieuwe artikelen zelf video's gemaakt en gisteravond aan onze website toegevoegd. En daar zitten echt een aantal toppers bij!!

En als je dan toch op onze website bent, dan kun je meteen een bestelling plaatsen die je dan op de door jou gekozen afhaaldag en -tijd op komt halen. Of bezoek binnenkort onze CAT.1 Vuurwerkwinkel en neem de artikelen gelijk mee! Maar OP = OP!!

Je vindt onze website en de video's hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #f1 #categorie1 #video #filmpjes #vuurwerkfilmpjes #vuurwerkwinkel #cat1winkel #laatonsvieren #nopyronopart
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Foto Poster Actieplan Red de Wereld HV.jpg

VUURWERK ACTIE!!
Vandaag kregen we bij Huisman Vuurwerk visite van 2 leerlingen van OBC Huissen.
In het kader van het thema "Red de Wereld" hebben leerlingen van OBC Huissen actieplannen bedacht waarbij zij zich inzetten voor een beter milieu. Eén van de plannen heeft met vuurwerk te maken.

Want vuurwerkliefhebbers Sijmen en Mudaser is het een doorn in het oog dat er behoorlijk wat vuurwerkafstekers zijn die na het afsteken hun troep niet opruimen. "Niet alleen is het als je de resten laat liggen niet heel erg goed voor het milieu, het is gewoon ook niet netjes." aldus de 2 leerlingen van OBC Huissen.

"We hebben een poster gemaakt met onze slogan en vragen vuurwerkwinkels of we die op mogen hangen. We hopen dat de vuurwerkkopers de poster zien en dan inderdaad hun vuurwerkresten ook echt opruimen."

En natuurlijk hebben wij van Huisman Vuurwerk daar aan meegewerkt. We wensen de 2 jongemannen veel succes met hun campagne!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #obc #obchuissen #reddewereld #laatonsvieren #vuurwerkkopenvuurwerkopruimen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Vanmiddag mailing van Vulcan ontvangen:

Beste relatie,

Helaas hebben wij net het bericht gekregen dat de eerste zending maar liefst 2 weken vertraging heeft opgelopen en dus helaas pas in het nieuwe jaar binnen zal komen. Dit heeft als gevolg dat wij de betreffende producten binnen deze zending, deze maand niet meer kunnen leveren.

Mocht u één of meerdere van deze producten uit de eerste zending besteld hebben, komen deze automatisch te vervallen. In het schema hieronder ziet u welke artikelen dit betreft.


Dit betreft o.a. de Doctor Beam, Happiness, Bengal Fuego, Celebr8 en 1 Meter Assortiment. De verwachte aankomstdatum is nu 6 januari... Dat is onwijs balen, zitten voor CAT.1-begrippen echt mooie spulletjes bij. :(
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Update Huisman Vuurwerk
Velen van jullie ontvangen wekelijks de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief waar we deze weken een speciale CAT.1-variant van versturen. Maar niet iedereen is daarop geabonneerd dus daarom hier ook maar even een update.

Groot CAT.1 Assortiment
Na de zeer zure en bittere pil van wederom een CAT.2-verbod hebben we al onze negatieve energie bij elkaar geraapt en de schouders er wederom onder gezet om toch nog zoveel mogelijk mensen van het vuurwerk te voorzien wat dan nog wel mag. En dat is aardig gelukt! Wij bieden een enorm assortiment aan en hebben al heel veel mensen alsnog met wat vuurwerk blij kunnen maken.

Coming Soon
Naast het nu al enorme assortiment komen er nog meer artikelen aan. Vandaag zijn er weer artikelen bijgekomen en waarschijnlijk volgt morgen een volgende bups. En dan blijft het nog wachten op enkele leveringen. Van een paar artikelen ziet het er naar uit dat deze niet voor Oud & Nieuw binnen zullen komen. Maar dat lijkt niet voor alles te gelden. Artikelen die nog moeten komen zijn te herkennen aan de Coming Soon-badge en in het veld Omschrijving hebben we een indicatie aangegeven wanneer we een artikel verwachten. Coming Soon-artikelen kunnen NIET besteld worden, wij verkopen alleen wat we al binnen hebben.

Online of in de winkel
Bestellen kan online waarbij je zelf een Afhaaldag en -tijd kiest. T/m 30-12 a.s. zijn er dagelijks afhaalmogelijkheden. Maar natuurlijk kun je ook in onze Huisman Vuurwerk Store terecht waarvan we een CAT.1-variant hebben gemaakt. Deze is een stuk minder groot dan gebruikelijk maar zo hebben we toch nog een lekker sfeertje:

20211216_110327.jpg
20211216_110340.jpg
20211216_110357.jpg
20211216_110408.jpg

Interesse gekregen? Onze website vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/

En de Openingstijden van onze Vuurwerk Store vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/Openinsgtijden-cat1-vuurwerk-winkel
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
New Arrivals 17122021-1.jpg

NIEUWE ARTIKELEN!!
En toen hadden we opeens twee dagen achter elkaar geluk! Want nadat wij van Huisman Vuurwerk gisteren al melding konden maken van nieuw geleverde CAT.1-artikelen, kunnen we dat vandaag nog een keer doen.

Het gaat namelijk om drie nieuwe artikelen van Vulcan Europe. Stuk voor stuk TOP CAT.1-artikelen!! Kijk op onze website voor meer info en video's.

Deze nieuwe artikelen zijn per direct vanuit de luie stoel via onze website te bestellen waarbij je zelf een Afhaaldag en -tijd kiest voor het afhalen van jouw bestelling. Je vindt onze website hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Of kom naar de Huisman Vuurwerk Store, onze CAT.1 Vuurwerkwinkel, waar je deze en al onze andere voorradige artikelen kunt kopen en meteen mee kan nemen. Onze Openingstijden vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/Openinsgtijden-cat1-vuurwerk-winkel

Interesse? Wacht niet te lang want OP = OP!!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #categorie1 #f1 #fonteinen #fonteinpakket #cat1pakket #pakket #vulcan #ardi #actie #fireworks #feuerwerk #nopyronopartry #laatonsvieren
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Merry_Christmas_HV.jpg

Beste Vuurwerkliefhebbers,

Onze website en Huisman Vuurwerk Store zijn als gevolg van de Lockdown voor dit jaar definitief gesloten.

Via deze weg willen we graag iedereen nogmaals bedanken voor het begrip en geschonken vertrouwen in dit wederom bijzondere en bizarre jaar.

Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen en alvast een goede Jaarwisseling toe.

Heel graag tot in een vuurwerkrijk 2022!!

Met vriendelijke groet,

Huisman Vuurwerk

PS: nog geen CAT.1/F1-vuurwerk gekocht? We zijn nog bezig met een Kerstcadeautje zodat jij toch nog CAT.1 kunt scoren!! Dus hou ons in de gaten!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Binnenkort CAT1 bij Jumbo.jpg
HOHOHO... MERRY XMAS!!
Heb jij nog geen Categorie 1 Vuurwerk besteld en ben je er nog naar op zoek? De Huisman Vuurwerk website en CAT.1 Vuurwerk Store zijn voor dit jaar helaas definitief gesloten, maar we hebben nog een mooi Kerstcadeau voor jullie: vanaf a.s. maandag kun je voor ons CAT.1 Vuurwerk terecht bij Jumbo Reuselaars Huissen!!

Hier vind je daar de eerste info over: Geniet van de Kerstdagen!!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #xmas #christmas #cracklingballs #fonteinen #knetterrotjes #cat1 #categorie1 #F1 #jumbo #jumbohuissen #huissen #pyro #nopyronoparty #laatonsvieren
 

Huisman Vuurwerk

Registered User

HALLO JUMBO!!
Je vindt het CAT.1 Vuurwerk van Huisman Vuurwerk nu bij de Jumbo Reuselaars Huissen!! In deze video zie je waar je het in de Jumbo kunt vinden en krijg je een indruk van de voorraad van begin deze middag. Er wordt nog e.e.a. aangevuld maar OP = OP dus wees er snel bij!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #jumbo #jumbohuissen #huissen #arnhem #cat1 #f1 #categorie1 #kindervuurwerk #laatonsvieren #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
20211229_132820.jpg
20211229_132648.jpg
20211229_132712.jpg

VERDRIETIG!!!
Het is vandaag 29 december. Normaal gesproken de eerste van drie supergezellige en drukke dagen bij Huisman Vuurwerk. Onder normale omstandigheden zouden vanaf vandaag de bestellingen afgehaald mogen worden en zou de Losse Verkoop van het CAT.2 Vuurwerk los zijn gebarsten.

Maar voor het 2e jaar op rij is het hier door het coronaverbod op CAT.2 Vuurwerk én de Lockdown stil en leeg: géén drukke gezelligheid, géén vrolijke mensen, een afgebroken Vuurwerk Store, lege schappen en lege bunkers zoals je op de foto's kunt zien. Het doet ons pijn en we worden er verdrietig van...

Maar.... uiteraard komen we volgend jaar weer KNALHARD terug!! Met een gave Huisman Vuurwerk Store en dikke aanbiedingen! Ons krijgen ze niet klein, wij blijven ervoor gaan!!

Het laatste beetje van onze voorraad CAT.1 Vuurwerk wordt nog door de Jumbo Reuselaars Huissen verkocht. Dus als je nog wat nodig hebt dan kun je daar terecht. Maar wees wel snel want op = op en het gaat er kneiterhard.

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #f1 #kindervuurwerk #categorie1 #knetter #rotjes #nopyronoparty #laatonsvieren
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
CAT1 bij Jumbo uitverkocht.jpg
UITVERKOCHT!!
Wij van Huisman Vuurwerk en Jumbo Huissen zijn enorm trots dat we ontzettend veel gezinnen, vriendengroepen, vuurwerkliefhebbers, enz. nog blij hebben kunnen maken met ons CAT.1 Vuurwerk!

Het is zelfs zo hard gegaan, dat inmiddels de complete CAT.1 voorraad UITVERKOCHT is. Het heeft dus helaas geen zin meer om daarvoor naar de Jumbo Huissen te gaan, behalve als je nog op zoek bent naar aansteeklonten, vuurwerkbrillen of vuurwerk mondkapjes.

Samen met de Jumbo Huissen wensen wij jullie heel veel plezier op deze Dag der Dagen!!

#huisman #huismanvuurwerk #vuurwerk #cat1 #categorie1 #f1 #kindervuurwerk #jumbo #jumbohuissen #uitverkocht #nopyronoparty #laatonsvieren
 
Bovenaan