Freakactie 2021 Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben we aan de abonnees van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief een zgn. Nieuwsflits verstuurd, een verkorte versie van de Nieuwsbrief. De belangrijkste punten:
Huisman Vuurwerk Weekaanbiedingen 151021.jpg
Verse Weekaanbiedingen Online!
Belangrijkste item daarin? Dat er Verse Weekaanbiedingen online staan! Je ziet er hierboven een paar, we hebben er nog meer. Wees er snel bij want OP = OP!! Oh ja, de oude Weekaanbiedingen blijven als extra service t/m vanavond nog even staan (mits voorradig). Als je die had gemist kun je die ook nog even mee grijpen!! Je vindt alle Weekaanbiedingen hier: www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Kortingscode
Vergeet niet om ALTIJD een kortingscode in te vullen als je gebruik wil (blijven) maken van de extra mogelijke kortingen van de Freak-actie. Ook als je alleen artikelen besteld waar geen extra kortingen vanaf gaan, zoals de Weekaanbiedingen, graag toch de kortingscode invullen. Zo weten we zeker dat jouw kortingsstaffel automatisch mee stijgt!!

Meer info over onze Freak-actie met extra korting die oploopt tot 30% van jouw bestelbedrag vind je in de Startpost van dit topic.

Wil jij ook al eerste het laatste nieuws van Huisman Vuurwerk ontvangen? Meld je dan ook aan voor onze Nieuwsbrief via deze link: Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Inderdaad, er is eerder vandaag weer een nieuwe Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief verstuurd! De belangrijkste punten:

Nieuwe Funke en Luypaers artikelen online
Er staan een paar nieuwe artikelen online zoals de Springteufel, Höllenfeuer en Colombian Oncilla. Je vindt ze hier https://www.huismanvuurwerk.nl/funke en hier https://www.huismanvuurwerk.nl/luypaers-exclusive-fireworks.

Weekaanbiedingen
Er staan ook weer verse Weekaanbiedingen online! Wees er snel bij want OP = OP!! Oh ja, de oude Weekaanbiedingen blijven als extra service t/m vanavond nog even staan (mits voorradig). Als je die had gemist kun je die ook nog even mee grijpen!! Je vindt alle Weekaanbiedingen hier: www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Huisman Vuurwerkdemo 2021
In een ander topic hier op het forum hebben we het al uitgebreid over onze jaarlijkse demo i.c.m. Corona gehad. Helaas is het inmiddels onhaalbaar gebleken om dit jaar een demo te organiseren. We komen volgend haar keihard terug!

Meer info over onze Freak-actie met extra korting die oploopt tot 30% van jouw bestelbedrag vind je in de Startpost van dit topic.

Wil jij ook al eerste het laatste nieuws van Huisman Vuurwerk ontvangen? Meld je dan ook aan voor onze Nieuwsbrief via deze link: Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben we weer de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief uitgestuurd. Hierbij een samenvatting van de belangrijkste punten:

Weekaanbiedingen Halloween 2021.jpg

Verse Weekaanbiedingen: Halloween-style!
We hebben weer nieuwe Weekaanbiedingen online gezet en deze week is dat in Halloween-style!! Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-actie, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is.

Je vindt ze hier: www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Freak-actie verlengd!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2021-2022 waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 30% van je bestelling hebben we verlengd tot in ieder geval half november!

Vuurwerktotaal-acties
Vuurwerktotaal heeft hun officiële eigen website al een tijdje geleden geopend. Op die site vind je ook een Huisman-shop. Via www.vuurwerktotaal.nl/huissen kun je profiteren van alle bizarre extra aanbiedingen en acties die deze Importeur via hun eigen website doet, maar juist weer niet van onze Freak-actie. Natuurlijk vind je de reguliere aanbiedingen van Vuurwerktotaal wel gewoon op de Huisman Vuurwerk website.

Freak-actie korting én extra acties
Wij adviseren je om zoveel mogelijk via de Huisman Vuurwerk-site te bestellen, vooral ook omdat daar het aanbod groter is. Het mooie is dat je ook bij een combi van de verschillende sites kunt bestellen en zo van alle extra acties kunt profiteren. Via Huismanvuurwerk.nl profiteer je dan van onze Freak-actie en via de Importeur-site van hun extra acties. Helaas kunnen we de acties niet met elkaar combineren maar het afhalen natuurlijk wel. Als jij ervoor zorgt dat jouw gekozen afhaaldag en -tijd bij de verschillende sites gelijk aan elkaar is, dan zorgen wij er bij Huisman voor dat de bestellingen tegelijk klaar staan voor het afhalen!

Verder hebben we ook aandacht besteed aan:

- Onrust onder Vuurwerkliefhebbers
- Diverse nieuwe artikelen
- Niet leverbare artikelen
- Uitverkochte artikelen
- Enz.

Meer info over onze Freak-actie vind je in de Startpost van dit topic. Onze website vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/

Ook de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via https://www.huismanvuurwerk.nl/nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Halloween-aanbiedingen
Ook al is Halloween alweer achter de rug, we laten onze Halloween-aanbiedingen nog heel even online staan.

Dus wil jij die aanbiedingen op bijv. de Freakshow, Mc Whistle, Secret Salute en Spinnerz 2 Colorz alsnog scoren dan kan dat nu nog!!

Je vindt ze hier: Huisman Halloween-actie
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben we weer de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief uitgestuurd. Hierbij een samenvatting van de belangrijkste punten:

Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal Corona-Afsteekverbod komt, wat wij niet verwachten maar dat terzijde, zullen we er net als vorig jaar voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en terugstorten. Afgelopen jaar hebben we dit immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld. Uiteraard hopen we dat we er samen helemaal niet over na hoeven te denken!

Nieuwe artikelen
En ja hoor, daar gaan we weer... Bijna elke week melden we dat nu toch echt alle nieuwe artikelen online staan en dan is er toch weer een verrassing! Zo ook nu en de oplettende Huisman-besteller heeft ze allang zien staan: de 2 nieuwe Luypaers NL-artikelen die we eerder deze week hebben toegevoegd. We hebben het natuurlijk over de hele dikke Komodo Dragon en de gave Colombian Oncilla. Daarmee is Huisman Vuurwerk één van de weinige winkels in NL die zowel de vette Springteufel van Funke als de Komodo Dragon, het broertje daarvan, in het assortiment hebben. En ook deze is gelimiteerd verkrijgbaar vandaar max. 2 stuks p.p. Je vindt de nieuwe Luypaers-artikelen, inclusief video, hier op onze website: https://www.huismanvuurwerk.nl/luypaers-exclusive-fireworks

China-problemen
Helaas druppelen er de afgelopen dagen vanuit de Importeurs steeds meer berichten binnen over vervoersproblemen vanuit China. Inmiddels hebben we van een aantal CAT.1-artikelen te horen gekregen dat deze niet op tijd of überhaupt naar Europa worden verscheept. En dat is natuurlijk jammer: ook al zijn het veelal kleine artikelen, er zitten soms echte pareltjes tussen. We hebben inmiddels contact opgenomen met bestellers van deze artikelen.

Weekaanbiedingen 05-11.jpg
Verse Weekaanbiedingen
We hebben zojuist weer nieuwe Weekaanbiedingen geplaatst!! Onze Freak-actie loopt langzaamaan op zijn eind dus ook de Weekaanbiedingen komen in de laatste fase aan. De speciale Weekaanbiedingen Halloween-style van afgelopen week waar nog voorraad van is laten we als extra service tot vanavond laat ook nog even online staan. Je vindt ze hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Meer info over onze Freak-actie vind je in de Startpost van dit topic. Onze website vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/

Ook de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via https://www.huismanvuurwerk.nl/nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Gisterochtend hebben we weer een volgende editie van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief verstuurd. Deze keer staan er een aantal belangrijke zaken in m.b.t. het mogelijke Corona-Afsteekverbod, Finale Weekaanbiedingen en het einde van onze Freak-actie. Daarom gaan we er deze keer hier op het forum wat uitgebreider op in:

Mogelijk Corona-Afsteekverbod 2021
Tja, elke vrijdag sturen we een Nieuwsbrief. En elke vrijdag zetten we nieuwe Weekaanbiedingen aan. Maar deze vrijdag is anders dan anders. Want vandaag (inmiddels volgende week) horen we waarschijnlijk of er weer een Corona-Afsteekverbod gaat komen. Moeten we dan wel doen wat we altijd doen op vrijdag? Om eerlijk te zijn hebben we er even over nagedacht maar daarna waren we er al snel uit: NATUURLIJK WEL!!

Want ook al wordt het spannend, het glas is half vol. Het is niet voor niets dat de Corona-overleggen de afgelopen dagen zoveel moeite kosten. Het Kabinet worstelt met maatregelen die iedereen treft en laat Oud & Nieuw nou ook zo'n moment voor iedereen zijn. We wachten met spanning af maar laten ons de voorpret niet afnemen en gaan volgas door!!

Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal Corona-Afsteekverbod komt, wat wij niet verwachten maar dat terzijde, zullen we er net als vorig jaar voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en volledig terugstorten. Afgelopen jaar hebben we dit immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld.

Contact
Op dit moment contact met ons opnemen over bovenstaande heeft niet zoveel zin, meer dan dit weten wij op dit moment ook niet. Zoals gezegd: zodra wij betrouwbaar nieuws hebben delen we dat uiteraard met jullie! Bedankt voor het begrip.

Finale Weekaanbiedingen 12-11.jpg
Finale Weekaanbiedingen: laatste kans!!
We hebben weer nieuwe Weekaanbiedingen geplaatst en we gaan nog één keer HELEMAAL LOS!! Je ziet er hierboven een paar, online staan er nog veel meer. Maar let op: dit is jouw allerlaatste kans! Je kunt ze nog t/m a.s. woensdag 17-11 bestellen en dan is het voor dit jaar echt gedaan met de Weekaanbiedingen. Er staan enkele nieuwe en de meeste hebben we al eerder in de Weekaanbieding gehad. Zo kan iedereen tijdens deze Finale alsnog of nog een keer profiteren. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Freak-actie wederom verlengd, definitieve Einddatum
Zoals via de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief, de Persoonlijke Kortingscode-mail en de diverse Fora aangegeven loopt de Huisman Vuurwerk Freak-actie, waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 30% van je bestelling, in ieder geval tot half november. Op veler verzoek gaan we deze nog één keer verlengen:

De Huisman Vuurwerk Freak-actie eindigt vrijdag 19 november a.s.!!

Na deze datum zal onze Freak-actie ook echt beëindigd worden. Hou dus rekening met deze einddatum en profiteer snel nu het nog kan!!

Meer info over onze Freak-actie vind je in de Startpost van dit topic. Onze website vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/

Ook de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via https://www.huismanvuurwerk.nl/nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben de abonnees van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief een zgn. Nieuwsflits ontvangen. Daarin vooral aandacht voor de actuele status rondom het mogelijke Corona-Vuurwerkverbod maar daar wordt hier op het forum al genoeg over gecommuniceerd. Interessanter zijn de 2 andere onderwerpen die we hier ook nog even willen delen:

Finale Weekaanbiedingen: morgen afgelopen!!
Dit is is jouw allerlaatste kans om nog een Weekaanbieding te scoren! Je kunt ze nog t/m morgen woensdag 17-11 bestellen en dan is het voor dit jaar echt gedaan met de Weekaanbiedingen. Hieronder zie je er een paar, maar er staan er nog veel meer online. Je vindt ze hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen
Finale Weekaanbiedingen 12-11.jpg

Einde Freak-actie a.s. vrijdag!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie, waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 30% van je bestelling, eindigt a.s. vrijdag 19 november!!

Na deze datum zal onze Freak-actie ook echt beëindigd worden. Hou dus rekening met deze einddatum en profiteer snel nu het nog kan!!
Einde Freak-actie 2021.jpg

100% Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal Corona-Afsteekverbod komt, wat wij niet verwachten maar dat terzijde, zullen we er net als vorig jaar voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en terugstorten. Afgelopen jaar hebben we dit immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld.

Meer info over onze Freak-actie vind je in de Startpost van dit topic. Onze website vind je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/

Ook de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via https://www.huismanvuurwerk.nl/nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Man, man, man.... tot begin gisteravond ging alles goed. En toen opeens was het allemaal weer over en is er weer een verkoop- en afsteekverbod op CAT.2...

We gaan hier verder niet schrijven wat we allemaal gezegd heb toen we het hoorden, welke emoties er door ons lijf gierden en dat nu ook nog doen. Jullie kunnen het wel raden denk ik.

Nu eerst alles laten bezinken. De komende dagen likken we de wonden en maken we ons klaar voor de 100% switch naar CAT.1-vuurwerk. Met moeite dat zeker, maar we willen net als vorig jaar nog zoveel mogelijk mensen van vuurwerk voorzien!!

Voor de Freak-actie betekent het dat deze helaas per direct gestopt is. We zullen alle bestellingen annuleren en betaalde bedragen terug storten. Daar hebben we wel even wat tijd voor nodig maar de meeste van jullie hebben vorig jaar ook besteld en gezien hoe snel we dat doen. Maar geef ons a.u.b. wel even de tijd om alles op de rit te krijgen. Dank voor jullie begrip.
 

AWG

Registered User
Man, man, man.... tot begin gisteravond ging alles goed. En toen opeens was het allemaal weer over en is er weer een verkoop- en afsteekverbod op CAT.2...

We gaan hier verder niet schrijven wat we allemaal gezegd heb toen we het hoorden, welke emoties er door ons lijf gierden en dat nu ook nog doen. Jullie kunnen het wel raden denk ik.

Nu eerst alles laten bezinken. De komende dagen likken we de wonden en maken we ons klaar voor de 100% switch naar CAT.1-vuurwerk. Met moeite dat zeker, maar we willen net als vorig jaar nog zoveel mogelijk mensen van vuurwerk voorzien!!

Voor de Freak-actie betekent het dat deze helaas per direct gestopt is. We zullen alle bestellingen annuleren en betaalde bedragen terug storten. Daar hebben we wel even wat tijd voor nodig maar de meeste van jullie hebben vorig jaar ook besteld en gezien hoe snel we dat doen. Maar geef ons a.u.b. wel even de tijd om alles op de rit te krijgen. Dank voor jullie begrip.
je was erg overtuigend de afgelopen dagen (begon er zelfs even beetje in te geloven, tot mijn spijt :ROFLMAO:) (1 ding is zeker je bent een goeie overtuigende verkoper):LOL:

hoe dan ook wens ik je alle rust en geluk van de wereld , en veel succes met je cat1 verkoop.(y)
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
We worden via verschillende wegen overladen met complimenten voor het snelle afhandelen en terugstorten van de bestelbedragen. Allemaal enorm bedankt voor de fijne woorden, dat doet ons erg goed!!

We zijn hartstikke druk met de afhandeling van de CAT.2-bestellingen, het inkopen van zoveel mogelijk verschillende CAT.1-artikelen, het opbouwen van de winkel en het ombouwen en klaarmaken van de website.

Gelukkig is het nog ruim 5 weken tot Oud & Nieuw en is er bij ons geen noodzaak om in bakken te staan graaien omdat alles anders al op is. Je kunt gewoon vanuit de luie stoel bestellen en de volgende dag, weekend of week jouw bestelling op komen halen op jouw zelf gekozen afhaaldag en -tijd. Zodra we er klaar voor zijn volgt uiteraard ook hier meer info.

Kortom: het zijn lange dagen en hele korte nachten maar het wordt echt zeker de moeite waard om even te wachten met bestellen totdat onze site en Vuurwerk Store er weer helemaal klaar voor zijn!!

En natuurlijk hopen we ook dit jaar weer een CAT.1/F1-bestelling van jullie te mogen ontvangen zodat we elkaar toch nog zullen ontmoeten ergens in de komende weken. Heel graag tot gauw!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Grootste CAT1 Assortiment van NL 2021.jpg

WEBSITE OPEN!! Grootste CAT.1/F1-assortiment van NL!!
Helaas heeft het Kabinet voor aankomende Jaarwisseling wederom een tijdelijk Vuurwerkverbod ingesteld. Wij van Huisman Vuurwerk zijn op zoek gegaan naar de leukste, mooiste en gaafste CAT.1/F1-artikelen. Die artikelen mogen komend Oud & Nieuw nog WEL worden verkocht en afgestoken!!

Met trots presenteren wij één van de grootste CAT.1/F1-assortimenten van Nederland!! En er komen nog een aantal nieuwe artikelen bij...

Coming Soon
De artikelen die nog binnen moeten komen, zijn nu nog niet te bestellen. Dat is dus anders dan vorig jaar. Zodra een "Coming Soon"-artikel binnen is, maken we daar melding van en vanaf dat moment is dat artikel dan via onze site of in onze CAT.1 Vuurwerk Store te bestellen.

Schaarste
In verband met een run op CAT.1/F1-artikelen adviseren wij iedereen om z.s.m. een online bestelling te plaatsen voor de artikelen die er nu al zijn. Want OP = OP!! Jouw bestelling kun je op de door jou gekozen afhaaldag en -tijd in onze CAT.1 Vuurwerk Store op komen halen. Een bestelling met "Coming Soon"-artikelen zou je dan eventueel later kunnen plaatsen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #categorie1 #kindervuurwerk #pyro #nopyronoparty #wegaandoor #laatonsvieren
 
  • Like
Reactions: AWG

Huisman Vuurwerk

Registered User
Opbouw Huisman CAT.1 Vuurwerk Store

Vorig jaar hebben we ervoor gekozen om onze Vuurwerk Store niet op te bouwen. Maar dit jaar wilden we ondanks alles toch proberen om weer wat van dat lekkere december-gevoel te creëren. En dus hebben we een kleinere variant van onze vuurwerkwinkel opgebouwd.

In een paar foto's het ontstaan van onze Huisman CAT.1 Vuurwerk Store:
Huisman CAT1 Vuurwerk Store 2021 a.jpg
Huisman CAT1 Vuurwerk Store 2021 b.jpg
Huisman CAT1 Vuurwerk Store 2021 c.jpg
Huisman CAT1 Vuurwerk Store 2021 d.jpg
Huisman CAT1 Vuurwerk Store 2021 e.jpg
Voor onze Openingstijden kijk je hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/Openinsgtijden-cat1-vuurwerk-winkel

We hopen jullie binnenkort in onze CAT.1 Vuurwerk Store te mogen ontmoeten zodat we elkaar ondanks alles toch nog even zullen zien dit jaar. Heel graag tot dan!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Beste Vuurwerkliefhebbers,

Best apart. Zoals altijd kun je dingen, en dus ook optredens in de Media, op meerdere manieren interpreteren. Heel vaak lukt het niet om over vuurwerk iets te kunnen of te mogen zeggen in de Media en daar is onder vuurwerkliefhebbers en -ondernemers altijd veel frustratie over.

Nu lukt het een keer wel en krijgen we aan de ene kant heel veel complimenten en leuke reacties, maar ook veel teleurgestelde en boze berichten. De Media is hier geweest en is ruim anderhalf uur met ons bezig geweest. Daarin is heel veel gefilmd, gezegd en gedaan. Uiteindelijk worden daar kleine korte stukjes van gemaakt en uitgezonden.

Mensen die ons kennen zouden het niet in hun hoofd halen om ons te verwijten dat we ons niet inzetten voor onze geliefde Vuurwerktraditie. Er werken hier n.b. allemaal vuurwerkliefhebbers!! Zo is het ons samen met anderen bijvoorbeeld gelukt om het Lokale Afsteekverbod in de Gemeente Arnhem weer van tafel te krijgen. Wij waren de initiatiefnemers daarin.

Begrip voor het Corona-verbod hebben wij zeker niet. Dat hebben we ook gezegd op film maar is helaas niet uitgezonden. Daarnaast willen we ons er niet bij neerleggen dat er dan helemaal geen vuurwerk is zodat de traditie juist NIET verdwijnt. Wij strijden 365 dagen per jaar voor de traditie!! Daar gaan heel veel uren en energie in zitten.

Dus ons verwijten dat we ons erbij hebben neergelegd is echt ongepast en onterecht. We doen er juist alles aan om zelfs ook nu met het verbod, vuurwerk niet uit de straten te laten verdwijnen. Terwijl er genoeg winkels zijn die er nu de brui aan geven. Kijk onze posts van de afgelopen jaren maar eens terug m.b.t. het antivuurwerkverbod!!

We vertrouwen erop dat deze toelichting e.e.a. verduidelijkt.

Met vriendelijke groet,

Huisman Vuurwerk Team

#huisman #vuurwerk #tegenverbod #antivuurwerkverbod #nopyronoparty
 
Bovenaan