Hope in Dawn

FPM ProductBOT

Registered User
1466_Royal_Fireworks_Fu_collectie_Hope_in_Dawn_new_2010_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Hope in Dawn[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Royal Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]The Fu Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]RFC 1466[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 39,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]2011:38,95[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]460 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]6/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Silver rotation to purple peony, silver rotation to green peony, silver rotation to yellow peony, silver rotation to red peony.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Gaaf effect die spinners met peony, alleen is hij mij echt te traag...zeker met zo'n effect moet het tempo omhoog.
 

Koetje

Registered User
Hij kan wat sneller maar toch was ik wel tevreden over dit blokje, leuke spinners en ruim waar voor je geld door de duur. het is ook wel eens lekker om rustig van een cake te genieten.
helaas niet gefilmd deze
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Net deze foto in mn mailbox gekregen van Jeroen van Royal Fireworks. Langzaam aan zullen alle The FU cakes met nieuwe labels komen.

Vind het zelf een erg mooi label geworden!

Hope_in_Dawn.jpg
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Jah, toen ik deze voor het eerst zag vond ik hem echt heel bijzonder... Eerst een aantal meter na het vuren gewoon donker daarna spinnen en dan een felle soort peony! erg leuke cake! Ook de waaier variant de rock en roll vond ik erg leuk!
 

KoenL

Registered User
Een mooi en speciaal effect, maar ik vind de peonys nogal klein ogen. Is dat de afstand of zijn de effecten inderdaad niet zo groot?
 

Koetje

Registered User
Helaas leek hij nu meer op de spinning tails van de Fire Emblem ipv de spinners die pas hoog in de lucht tot ontbranding komen. Nog steeds geen slechte cake maar ik vond hem eerst beter.
 
Bovenaan