WINKEL Holten: Vuurwerkstore

Stefanfreak

Registered User
Nieuwe producten online van Magnum Vuurwerk:

- Mythology Display Box € 135,00
- 1'' Backfire Rudebox € 99,00
- 1,2'' Mystic Bounce Display € 109.50
- Thunderbolt 1+1 gratis € 6,99
- Airforce € 3,50
- Big Thunder Mine € 4,99
- Crackling Mortar v.a. € 1,29

www.vuurwerkholten.nl
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Hebben jullie nog wensen welke producten we aan zouden moeten bieden?

Het gaat dan om producten van Wolff, Broekhoff/Magnum, Katan, Nico Feuerwerk, Tropic en/of Lonestar.

Laat maar horen...
Wat een geweldige service. De mensen worden hier op hun wenken bediend. Prachtig.
Helaas voor mij is Holten a long wy there. Vind ik echt jammer Stefan. maar met zo.n assortiment verwacht ik veel clientele voor je.
 

Stefanfreak

Registered User
We zijn niet alleen maar bezig met de belevingsruimte. Er wordt ook hard gewerkt aan een manier om iedereen zo snel mogelijk te helpen met de verkoop waar Corona een spelbreker in kan zijn met vuurwerkverkoop.

Zo komt er dit jaar geen folder/krant maar een 16 pagina tellende prijs- en bestellijst met ons gehele assortiment. Deze wordt in Holten en omgeving huis aan huis verspreid en zodoende heb je de showroom thuis voor je neus liggen en kun je de bijgevoegde bestellijst rustig invullen en deze oplezen in onze winkel als je los vuurwerk gaat kopen of vooraf een voorbestelling plaatst in de winkel. Zodoende hebben wij minimaal fysiek contact om besmetting te minimaliseren.

folder.jpg
 

Stefanfreak

Registered User
Vanwege toenemende vraag naar categorie 1 vuurwerk en (stadion)fakkels hebben we besloten om onze winkel vaker op vaste tijden open te gooien. We gaan als volgt open:

Openingstijden Winkel

Open op afspraak
Onze winkel is open op afspraak naast de hieronder weergegeven vaste openingstijden voor het afhalen van categorie 1 vuurwerk en het afhalen van stadionfakkels. Geef aan tijdens het bestelproces dat je een afspraak wilt maken met een voorkeursdatum en tijdstip en na een akkoord bericht van ons is de winkel open op het afgestemde moment om je bestelling af te halen!

I.v.m. Corona is het alleen mogelijk om cat. 1 vuurwerk online te bestellen en graag met max. 1 persoon de winkel bezoeken voor het afhalen van het bestelde cat. 1 vuurwerk waaronder (stadion)fakkels. Wij zorgen dat de bestelling klaar ligt op moment van afhalen. Zodoende is er geen onderling contact.

Voor vragen of het maken van een afspraak buiten een webshop bestelling om kun je een appje sturen naar
06-20622819.

Reguliere openingstijden
De winkel is v.a. dinsdag 3 november elke dinsdag en donderdag geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur en v.a. maandag 7 december open op alle werkdagen van 13.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dinsdag 29 december start de eerste verkoopdag waarbij je je vuurwerk gelijk kunt kopen en meenemen of je (voor)bestelling kunt afhalen.

De webshop blijft 24/7 online t/m 28 december 2020, 20.00 uur.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Lonestar Fireworks! Een merk waarvan we de enige zijn die dit merk op de Nederlandse markt aanbiedt! We hebben 7x verschillende 100 schots, 20 mm cakes in ons assortiment en een setje fantastische mines.
Bekijk de filmpjes op onze webshop en kijk zelf wat een klein kaliber kan doen. De 7 cakes lopen allen in snelheid op en wordt aan het einde een leuke rambak!
Link naar webshop: https://bit.ly/36yFNvd
 

Stefanfreak

Registered User
Wow! Het begint er steeds meer op te lijken! Coronaproof vuurwerk kopen wordt wel heel bijzonder met deze lichtgevende afhaalbalie die 1,5 meter breed is. Zodoende houden wij en jij hoe dan ook 1.5 meter afstand tijdens de afgifte van het vuurwerk!

balie.jpg
 

Onze Partners

Bovenaan