Hoe ziet jou cake box er uit ?

De Knalknapen

Moderator
Medewerker
Stel je voor dat je je eigen cake box zou mogen ontwerpen hoe zou die er uit komen te zien ?
Gebruik hier wel de huidige effecten van de consumenten markt voor, zo zullen er eventueel ideeën uit komen waar eventueel de mee lezende importeurs wat mee kunnen !
 

joszie

Moderator
Medewerker
Pfoe. Best lastig. Er zijn zat ideeën wat ik graag zou willen zien maar waarvan het maken wellicht niet mogelijk is (binnen de Nederlandse norm).

Ik zou heel graag willen weten of een bombette in de toekomst ook rond kan zijn ipv een kokertje nu. Dan zijn de uitwerkingen mijn inziens iets ronder van vorm en kan er met nieuwe ideeën gespeeld worden.

Verder zou ik een compound willen zien met hooguit 2 effecten ipv mixed waarbij het tempo dan opbouwend is.
 
Laatst bewerkt:

SrCl2

Registered User
Net als Joszie zou ik ook liever niet meer dan twee verschillende effecten per cake(box) willen zien.
Een combinatie van crossettes en silver fish zou ik zeer appreciëren. Voor zover ik kan nagaan bestaat die combinatie (nog) niet...
 

De Knalknapen

Moderator
Medewerker
Zou graag een doos willen zien die in i shape begint met salutes(cruel cannon achtig) over gaat op waaier met blinkers op gevolgd word in W-shape met blauw - rood - geel crosette vervolgt word door het effect van een een waaier met hummer,tails en fluit en eindigt in een tempo als de tunderstorm met 2 rijen fluit (devil screamer) en 2 rijen 20mm salutes.

En nu ga ik weer lekker veder dromen haha
 
Bovenaan