Hoe ver komt Nederland op dit WK?

Moontan

Moderator
Medewerker
Even vooruitblikken op de wedstrijd tegen morgen: Costa Rica, kwartfinale WK 2014
Costa Rica bereikte de kwartfinale door als 1e in de groep te eindigen, voor Italie, Engeland en Uruquay en in de 1/8 finale wonnen zij van Griekenland met strafschoppen.
Doelcijfers in deze 4 wedstrijden: 5 voor en 2 tegen.
Doelcijfers Nederland : 12 voor en 4 tegen.

Ja wat zeggen deze cijfers?

ik voorspel wederom een hele zware pot voor Nederland. Nederland moet het hebben van individuele acties. Nederland scoort makkelijk dit tournooi. Ze zijn topscorer op dit moment.
Ik voorspel een wedstrijd die wij pas in de verlenging gaan winnen.
En dat zou een onvoorstelbare mooie prestatie van Nederland zijn, gelet op de op papier mindere spelers dan andere landen.

AWG

Registered User
Vielleicht wird Holland wirklich Weltmeister

dit doen de duitsers nu altijd, zichzelf in de underdog positie plaatsen, neem het niet te serieus.
de duitsers worden kampioen vrees ik. maar toch blijf ik stiekem hopen....:hehe!:

boozebelly

De spelers zijn overigens vrij ontspannen voor de wedstrijd morgen. Er is zelfs tijd voor een gezelschapsspelletje:

-

Overigens heeft het Mexicaanse meisje inmiddels excuses aangeboden voor haar kwetsende liedje jegens Oranje. De exacte reden voor deze plotselinge ommekeer is tot op heden niet bekend.

magnolia

-

bij sommige mensen is het ook nooit goed :tounge:

Moontan

Moderator
Medewerker
Hoe ver komt Nederland op dit WK was de vraag.
Heel erg ver. We zitten nu al bij de laatste 4.
Een ontzettend goede prestatie.
En gisterenavond hadden we een keer géén geluk. Zoveel kansen, net naast, paal, lat.
Nederland speelde een hele goede wedstrijd. 4-3-3 past beter bij ons elftal.
Maar o wat een spanning.!! Ik heb echt duizend doden gestorven. En toen we eenmaal aan de verlenging begonnen vreesde ik de penalty,s. Maar gelukkig liep het goed af.
ik zie kansen tegen Argentinië, het belooft weer een geweldige wedstrijd met vol spanning te worden.

Moontan

Moderator
Medewerker
Jammer, jammer, jammer. We hebben de finale net niet gehaald.
Zonder ook maar ëën wedstrijd te verliezen in dit tournooi is Nederland in de halve finale door strafschoppen uitgeschakeld.
Ik vond het overigens de enige slechte wedstrijd van Nederland tot nu toe.
Saai, tam, veel balverlies en de durf om aan te vallen ontbrak.
Maar over all heeft Nederland een heel goed tournooi gespeeld. We mogen heel trots zijn op "onze" jongens.
Zaterdag nog de wedstrijd om de 3e plaats. reken maar dat Brazilië nog iets wil goed maken.

magnolia

nou vaak bal verlies ben ik niet met je eens .
want in de tweede helftt ging Nederland wel beter spelen volgens mij .
maar zodra het er op aan kwam bij het doel ging het fout .
het ging toch anders dan dat ik van hun gewend was .
we moet niet vergeten dat alles aan slijtage onderhevig is, het is de sterkste die wint .
en sommige spellers waren al niet echt fit .
ik vind dat we eervol verloren hebben want ondanks dat we verloren hebben , hebben onze speler wel heel erg hun best gedaan .
het erg makkelijk van af de bank commentaar te hebben maar als jij zelf op dat velt staat denk je er echt wel anders over .
ik zou het ze tenminste niet na kunnen doen .
het is Argentinië geweest die het tempo erg laag hield .
ik heb het idee dat ze het bewust ging om de strafschoppen .
ik hoop dat Duitsland Argentinië net zo n pak slaag geeft al die wetstrijd tegen Brazilië .

AWG

ik vind dat ze gewoon zaterdagavond hun stinkende best moeten doen.
ik hoop dat er nog even gevlamt wordt zoals in de eerste wedstrijd.

een discussie over wel of geen troostfinale, wel het is er nu eenmaal en er moet toch gespeeld worden, dan vind ik dat je er je stinkende best op moet doen om toch 3e te kunnen worden, het mag misschien niets meer inhouden maar brons is brons.
me dunkt dat ze er ook weer genoeg geld voor krijgen (paar miljoen kunnen ze verdelen) als ze 3e worden dus dan werken ze er ook maar voor.

teleurgesteld teleurgesteld etc etc teleurgesteld zijn we allemaal, maar das geen reden om dan niet alsnog als winnaar af te willen sluiten.
het zijn toch geen mietjes?? (althans niet in de afgelopen wedstrijden).
duitsland heeft in 2010 ook zijn best gedaan tegen uruguay om 3e te worden,

duitsland wint troostfinale 2010

De derde plaats op het WK voetbal is voor Duitsland. Die Mannschaft versloeg in een zinderend duel Uruguay met 3-2. Tijdens de rust stond het nog 1-1.

Thomas Müller scoorde voor Duitsland in de 19de minuut. De gelijkmaker voor Uruguay kwam negen minuten later, van de schoen van Edinson Cavani.
Op de lat

Diego Forlan schoot Uruguay zes minuten na rust naar 2-1, maar vijf minuten later maakte Jerome Boateng 2-2. Sami Khedira maakte het winnende punt. Bijna maakte Diego Forlan nog 3-3 uit een vrije trap in de laatste minuut, maar die bal kwam op de lat.
rtl nieuws

wie het kleine niet eert is het grote niet weerd(waard).
4 jaar laten staan ze alsnog in de finale met de beste papieren om kampioen te worden.
ook die waren toen teleurgesteld maar ze hebben er toch voor geknokt.

als ik de hoofdprijs van 2 miljoen en de 2e prijs van een miljoen aan me voorbij zag gaan zou ik dat ook niet leuk vinden, maar als ik als 3e prijs een ton kon krijgen zou ik die toch graag aannemen.

in een land waarin mensen naar de voedselbank moeten en mensen het niet makkelijk hebben en dan zijn ze teleurgesteld..... nee vrij weinig begrip voor nu we 2 dagen verder zijn.:huh: