Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Het eerste Art Work

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.237
Leuk bevonden
31.444
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#1
We hebben het art work mogen ontvangen van Sky Fireworks. En om jullie een idee te geven hoe de labels eruit gaan zien laten we van elke collectie 1 label zien. Elke label van een collectie zal er dan hetzelfde uitzien als in het voorbeeld maar hier en daar een ander kleurtje.

Big Sky Collection
Rainbow Collection

Sky limited collection
Sky Unlimited Collection
Super Show Collection

 

i.l.i

Registered User
Berichten
152
Leuk bevonden
0
Leeftijd
24
Locatie
Home
#5
Nee, maar op veel van de namen en producten in Nederland berust geen patent. Dus iedereen kan er een naam aan geven.
oke.... Nee ja, viel nog al op, Rainbow collection, die hadden we al :D

Dan nog iets :

Verander even de link naar de Rainbow collection van Sky Fireworks, want als je hier nu op klikt, beland je in de Rainbow collection van Evuco :toung:
 
Laatst bewerkt:

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.237
Leuk bevonden
31.444
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#6
Dat gebeurd met heel veel cakes ook. Hoe vaak komt de poisonous sider niet voorbij zetten etc. En ik zou het hier nog wat anders vinden als ze een naam pakken van een collectie die heel erg groot is in Nederland maar dat valt bij Evuco wel mee. Dus mee liften op het succes van een ander lijkt me hier niet aan de orde.

Link is veranderd. Dit komt door de SEO van het forum. Geen code's meer dus bij dezelfde namen heb je een probleem. Ik heb dit even opgelost met Rainbow Collec. Thanks.
 

Onze Partners

Bovenaan