Archief Heilong River

FPM ProductBOT

Registered User
PGFI251_PanguCollection_HeilongRiver_new_2013_groot.gif


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Heilong River[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Winkelcollecties[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Pangu Fireworks[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]PGFI251[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 29,95[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td]4/1[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td]Gold wave with purple stars.[/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 13/10/2013[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database link











In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 
R

Ronny Vos

Guest
Ik mag namens pangu fireworks melden dat deze cake eind oktober in Nederland zal zijn.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik vind dit niet echt een bijzondere cake.
Ik denk dat ik dit effect te vaak gezien heb.
 

PyroGuy

Registered User
Ik vind dit niet echt een bijzondere cake.
Ik denk dat ik dit effect te vaak gezien heb.

Om hier even op in te haken, ik denk dat je deze cake toch een keer in het echt moet ervaren om hem te waarderen. Op film kan hij overkomen als een 13 in een dozijn cake met een ietwat slappe burst en niet mooi gespreide effecten, maar de kleuren zijn fenomenaal. Ondanks dat de burst dus wat zachter is en de boeketten minder groots zijn in vergelijking met de rest van de Pangu serie, durf ik dit gerust één van mijn favorieten van Pangu te noemen.

Probeer hem eens :lub:
 

boozebelly

Registered User
Deze haalt het qua wow-factor niet bij de Yellow river & Pearl river, maar desondanks kon ik hem zeker wel waarderen. Gewoon een goede bak.

Straatfilmpje van mij:

 

PyroGuy

Registered User
Deze haalt het qua wow-factor niet bij de Yellow river & Pearl river, maar desondanks kon ik hem zeker wel waarderen. Gewoon een goede bak.

Straatfilmpje van mij:


Vond hem erg tof hoor. Kon de oude versie waarderen, maar deze 2015 variant is natuurlijk zoals de eerste versie eigenlijk had moeten zijn. Dikke gouden palmen (waves), waarvan de vonken lekker blijven nabranden. Twee stuks los weg geschoten en hij mag er absoluut zijn. Ook weer de kenmerkende tempoversnelling in het midden, heerlijk. Paars mocht best wat langer blijven branden, maarja, zijn altijd puntjes van kritiek te verzinnen!
 

bridge

Bronzen Member
Helaas viel het paars wat tegen. Dat neigt teveel naar rood. Het goud is wel erg goed. vrijwel gelijk aan de brocade king van evo. Dus als je geen paars verwacht is dit een fijne single effect bak, zoals je die veel kunt vinden bij evo en pangu .
 
Bovenaan