Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Heavy Legend Killer Instinct

smilli

Medewerker
FPM Filmer
Berichten
6.962
Leuk bevonden
4.732
Locatie
Sanz'vir
#64
Weer een fantastische cake, lekkere felle mine waarmee deze start en geweldige burst met gewoon lekker simpel groen en rood.
 

Richardus

Registered User
Berichten
2.588
Leuk bevonden
116
Locatie
Groningen Stad
#66
Ik vond de (oude) Top Level 1 van Cafferata beter. Boeketten waren veel mooier van vorm en beter gevuld. De Killer Instinct sloeg z'n boeketten een beetje stuk door de wat hardere burst, wat grotere spreiding daardoor ook maar ook leger en chaotischer dus. Killer Instinct meer spektakel, maar pyrotechnisch gezien was de Top Level de baas.
 

ThunderBall

Registered User
Berichten
1.055
Leuk bevonden
0
#72
Blijft een lekkere cake, mag eventueel een grote versie van gemaakt worden; een 100 shots in hoog tempo doorlontbak met dikke saluuts aan het einde!:lub:
 

ThunderBall

Registered User
Berichten
1.055
Leuk bevonden
0
#74
Dat kunt u toch prima zelf? 7 stuks en een delicious thunder doorlonten en je hebt een brok geweld.
Ja dat lukt wel uiteindelijk kunnen we alles aan elkaar knopen:hehe!:, het lijkt me gewoon een tof concept voor een soort van super cake van een al bestaande topper!

Dit jaar passen er bij mij trouwens geen losse cakes meer in de planning aangezien ik dit jaar alleen maar voor de doorlontboxen ga die ik van plan ben allemaal te koppelen tot 1 showtje.
 

Onze Partners

Bovenaan