Harry Loots Nieuws!

Tony

Administrator
Medewerker
Dit riekt naar een sample
Dit hoeft niet perse. Ik heb productie van dit soort fluiters gezien en die zijn (y). De salutes lijken wat hard te knallen maar wat betreft de regelgeving kan dit gewoon goed zijn. Ze gaan zo ontzettend hoog waardoor het geluid totaal anders is waardoor je waarschijnlijk ver onder de 120DB zit.
 

Koetje

Registered User
Ik heb al jaren geen pijlen meer gekocht maar die 2" en 2,5" vind ik op film wel echt erg goed, misschien toch nog eens langs Loots voor een blikje 7up
 

peterburgers

Registered User
PRODUCT TERUG ROEPING
VALENCIANETS BATCH 17031401


Beste klant,
Het product Valencianets werd onderworpen aan een staalname en hiervan hebben wij zonet de resultaten ontvangen.
Het betreft onderstaand product met batch nummer 17031401. Het batch nummer vindt u op de achterkant van het doosje bij de gebruiksaanwijzing, naast het netto kruitgewicht van het artikel.Het product werd op 13 criteria getest, waarvan het voor 12 vormvoorschriften is geslaagd maar niet in overeenstemming is met onderstaand criterium:

"Een vuurwerkar􀆟kel uit de categorie F2 mag niet meer dan 120dB genereren op de veiligheidsafstand, in dit geval gemeten op 8 meter van het testpunt"
Het product knalt harder dan toegelaten. Wij vragen u product niet te gebruiken en te retourneren aan onze winkel.
Het betreft enkel de verpakkingen met bach nummer 17031401, Valencianets met een ander batchnummers worden geacht conform te zijn.
 

Schuim

Registered User
"mag niet meer dan 120dB genereren op de veiligheidsafstand, in dit geval gemeten op 8 meter van het testpunt"
Ik geloof dat ze nu plots veel geliefder zijn geworden.
 

Onze Partners

Bovenaan