WINKEL Groningen: Cigo De Weijs - Onwijsvuurwerk

Richardus

Registered User
Re: Cigo De Weijs - Onwijsvuurwerk

Helaas hebben wij sinds dit jaar niet meer de mogelijkheid om het Marijn vuurwerk assortiment te voeren in onze winkel. Na dit 3 jaar te hebben gedaan gaan wij dit jaar over naar het assortiment van Rubro vuurwerk. Om ruimte te creëren in onze bunker en om ons volledig te kunnen gaan richten op het vuurwerk van Rubro, hebben wij besloten om onze huidige voorraad tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Op deze artikelen wordt door ons geen verdere korting meer gegeven. Bestellen van de afgeprijsde artikelen kan on-line tot begin december. Begin december zal deze site namelijk het volledig rubro assortiment aanbieden en kunnen de afgeprijsde artikelen alleen nog via e-mail: onwijsvuurwerk@ziggo.nl en in de winkel besteld worden. Voor al het aangebodene geldt op = op. Voorverkoop waarin huidige voorraad is besteld geldt: de betaling dient vooraf te geschieden en het afhaalmoment is 29-12-2012 voor 10:30

Naast de afgeprijsde artikelen kan natuurlijk ook al het vuurwerk van onze nieuwe leverancier besteld worden, graag even een e-mail met wat u wilt bestellen (de artikelen zijn allemaal te vinden op www.vuurwerkshopper.nl).

Voor vragen, graag even contact opnemen met: onwijsvuurwerk@ziggo.nl

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze winkel.
http://www.onwijsvuurwerk.nl/

Inslaan dus! Genoeg leuke voorraad nog, bij een stel aardige kerels die zelf gek zijn op vuurwerk. Goeie en gezellige service. En dus Rubro vanaf dit jaar, mooi!
 
Laatst bewerkt:

Ultimate

Registered User
Re: Cigo De Weijs - Onwijsvuurwerk

Bedankt Richard.

Zie dat er nog genoeg Binkies op voorraad zijn,zal even 10 pakjes bestellen.
De Weys ook al 2 jaar mijn Marijn dealer,op jouw advies.
Heelaas geen Hoogmoedjes meer.
 

Richardus

Registered User
Re: Cigo De Weijs - Onwijsvuurwerk

Hoppa, de website is veranderd naar de Rubro webshop, maar helaas nog gesloten. Het Marijn/Cafferata is foetsie maar kun je in de winkel (en waarschijnlijk per mail, als je weet wat er nog was; heel weinig) vast nog wel bestellen, nu of in de verkoopdagen (als er dan nog wat is...).
 

PyroGuy

Registered User
Re: Cigo De Weijs - Onwijsvuurwerk

Toch ook nog maar een beetje van Marijn en Cafferata besteld. Die Showtime mines wil ik wel eens meemaken, evenals wat leuke producten van Marijn.
 

Richardus

Registered User
Je loopt erin, je zoekt wat mee, en komt met 3 (of waren het 4?) enorme zakken (perfect kloppend) Cafferata/Marijn weer naar buiten :happy: heerlijk. Johnny stond buiten te ouwehoeren, dus die krijg ik morgen nog wel :tounge: Fijne, gezellige winkel altijd :smiling:
 

boozebelly

Registered User
Ik ben hier gisteren ook geweest en dat bezoekje is mij ook prima bevallen. Mijn hele bestelling werd ter plekke gecontroleerd en bleek helemaal in orde. Een maand geleden bestelde ik nog wat Marijn restanten via de webshop exact op het moment dat de oude webshop overging op de nieuwe, waardoor mijn bestelgegevens verloren gingen. Ik had echter wel meteen betaald, maar de Weijs had dus niet mijn bestelling in goede staat ontvangen. De volgende dag kreeg ik direct een mail waarin ik werd gevraagd om zelf mijn bestelling nog even door te geven. Geen probleem maar voor dit kleine voorvalletje kreeg ik gisteren prompt nog een paar leuke artikelen toegeschoven. Da's altijd welkom natuurlijk :)
Deze winkel kwam gastvrij en gezellig op mij over en mijn bestelling was dus goed geregeld. Zou er zo weer eens iets bestellen.
 

bachir1988

Registered User
Super mooie en leuke zaak! ik had net te laat door dat je oude dingen kon bestellen dus kwam er een andere webshop!
Geen punt kreeg via de mail nog de lijst wat hij had en daar van besteld! en nog wat nieuwe rubro spullen!

Gisteren super netjes geleverd en samen gecontroleerd en een potje extra erbij!

Toppie!
 

Richardus

Registered User
Volgens mij hebben ze qua Wolff de restanten van De Donderslag overgenomen. Marijns 'Forbidden Love' lijn lijkt ook te worden verkocht! Is alleen nog niet ingevuld. Wat restanten Marijn nog, evenals wat restanten Cafferata. En verder natuurlijk alles van Rubro :) Die Bestseller-lijn van Lesli is wel verrassend.
 

Richardus

Registered User
Webshop is open! www.onwijsvuurwerk.nl Behalve Rubro ook groot assortiment Wolff, en wat restanten Cafferata en Marijn. Blijkbaar moeten secties Forbidden Love en Bestseller (Lesli joh?!) nog ingevuld worden. De rest is bestelbaar :)

Ook geen Duro :crying:
 

Richardus

Registered User
Iemand die weet wat hun plannen zijn dit jaar? Webshop nog altijd stil, wachten ze tot het laatste moment qua stookzekerheid? Vroeger kon ik op FB nog wel meeturen naar evt posts, maar da mag nie meer van dhr Suikerberg
 

SrCl2

Registered User
Cigo De Weijs was altijd een leuke vuurwerkwinkel aan de Van Lenneplaan in Groningen die vaak Cafferata-vuurwerk in zijn assortiment had. Bestaat deze winkel eigenlijk nog wel?
 

Richardus

Registered User
Vorig jaar was webshop open, en ze zouden het pand van Megavw aan Ulgersmaweg hebben overgenomen. Dus met een stuk of 4 of 5 verkooppunten wás het zeker levend. Of we er dit jaar ooit achter gaan komen...
 
Bovenaan