Archief Golden Willow Box

FPM ProductBOT

Registered User
1595_VuurwerkVisie_ZenaLimitedCollection_GoldenWillowBox_new_2013_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Zena Golden Willow Box[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Zena vuurwerk Nederland[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Zena collectie[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]01595[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 99,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]€ 85,00[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]1500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]100[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]De Golden willow box van Zena bestaat uit 4 375 gram cakes van 25 schoten met het prachtige golden willow effect. Elk van deze gouden effecten is uitgerust met een gekleurd uiteinde. Deze tipping is eerst rood dan blauw, daarna volgt groen en als finale schiet deze multicolour tippings. (Prijs voorverkoop € 84,95)

[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
D

Deleted member 17038

Guest
Hmm deze box of 3x de cruelty kopen? Ik vind het een erg gave bak maar ik had ook graag salvo's gezien. Twijfel twijfel..
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Moet zeggen dat dit een leuke box is.
Maar ik wacht toch even de demo's af, alhoewel ik vorig jaar weinig tot geen verschil zag bij de Chinafilmpjes en de live ervaring van de Zena producten.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Van de 6 effecten die Zena in al z'n potjes stopt vind ik dit effect het beste. Dan ook nog in een grote doos voor een mooie prijs= hebbedingetje
 

VuurwerkAlmere

Registered User
Wat een topding zeg! Effecten zijn mooi, groot en vol en dat allemaal voor 85,- euro's.

Nou nog even afwegen of hij op mijn lijstje komt, haha.
 

Jeffie

Registered User
Beste mensen,

Ik heb deze box voor het eerst gekocht. Nu weet ik niet waar de beginlont begint. Ik zou graag alles in de juiste volgorde willen doorlonten.
Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden.

Mvg Jeffie
 
Bovenaan