• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Giarratana 2015 Luigi di Matteo & CONFETTI daylight show

Tobias

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Na al het geweld in Villafranca en Aci bonaccorsci was het volgende vuurwerk in Giarratana, dit ligt in het west van Sicilië. Dit vuurwerk feest word gehouden om een van de saints te eren en dit begint in de middag met de uittrede van de saint uit de kerk. Uitredes gaan meestal gepaard met vuurwerk in het zuiden van Italië en zo ook in Giarratana.

De daylight show was een geweldige ervaring, compleet anders dan de rest omdat we er letterlijk instonden. De confetti was het hoogtepunt, er werd ook knalvuurwerk afgestoken maar dit was weinig.

5943goed_Kopie_.JPG


5945goed_Kopie_.JPG


5948goed_Kopie_.JPG


5951goed_Kopie_1.JPG


5950goed_Kopie_.JPG


5952goed_Kopie_.JPG


5955goed_Kopie_.JPG


Daar draait het dan allemaal om.

5956goed_Kopie_.JPG


5957goed_Kopie_.JPG


We hoorden dat er een keer een flinke fik is geweest, daar hebben ze blijkbaar van geleerd ;)

5966goed_Kopie_.JPG


5971goed_Kopie_1.JPG


De video:


Na dit spektakel zijn we naar de opbouw van de avondshow gereden. Luigi di Matteo en zijn crew waren daar lekker bezig, opvallen was de netheid en orde van werken. De show was behoorlijk breed opgezet met name de single shots. Ook opvallend is dat ik amper Chinese producten heb gezien, op de single shots en candles na, deze waren van Martarello. De show zelf was super, in alle rust geschoten met alleen maar mooi materiaal, de grote shell of shell waren prachtig!

6492goed_Kopie_.JPG


6494goed_Kopie_.JPG


6497goed_Kopie_.JPG


6495goed_Kopie_.JPG


6490goed_Kopie_.JPG


6493goed_Kopie_.JPG


6475goed_Kopie_.JPG


6474goed_Kopie_.JPG


6476goed_Kopie_.JPG


6479goed_Kopie_.JPG


6480goed_Kopie_.JPG


6481goed_Kopie_1.JPG


6486goed_Kopie_.JPG


En natuurlijk nog de video van deze heerlijke show:

 

Moontan

Moderator
Medewerker
Wat een schitterende foto,s weer.
De films van de show en je verslag mogen er ook zijn. Top bijdrage.
 
Bovenaan