Ghost Protocol

FPM ProductBOT

Registered User
768_Ghost_Protocol_Heavy_Legend_Cake_Rubro_Vuurwerk_new_2015_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Ghost Protocol[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Rubro Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Legends Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]768[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 29,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]375 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]8/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]25[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]NIEUW! Deze 25 shots cake met mega grote gouden palmen en groene parels overtreft alles! Een waar spektakel![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 5/09/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

MichelAngelo

Registered User
Hier is niks mee voor dat geld. Deed ons een beetje denken aan de Cruelty van Dynasty. Groot en mooie kleuren tips. Groen in dit geval.
 

VvanVuurwerk

Registered User
Deze cake gehad dit jaar. Op zich niet onaardig maar hij viel mij eerlijk gezegd tegen.
Effect grote is prima maar niet bijzonder en ook het tempo is wat eentonig. De oplichtende tips waren wel goed zichtbaar.
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
Twee besteld bij Haokan, gezien de doorloopsnelheid daar zijn er nog meer kruitjockeys die hem ook mooi vinden, vorig jaar had ik er geen ruimte meer voor. Op Densta's ytsite staat een mooi filmpje ervan.
 
Bovenaan