Interview Gertjan Schuiling - Pyro Freaks Katwijk

Baskali

Moderator
Medewerker
FPM Maandelijkse interviewWie ben je ?

Gertjan Schuiling

Voor welk bedrijf ben je actief in de branche?

Ik werk niet voor een vuurwerk bedrijf maar ben wel actief samen met de bekendste groep vuurwerkliefhebbers uit Katwijk genaamd Pyro Freaks Katwijk. Daarnaast hebben twee vrienden (Leon en Mark Scheepmaker) de stap gezet om Pyro Shop Katwijk te openen en daar ben ik ook de helpende hand waar dat nodig is.

Welke functie heb jij in de vuurwerk branche?
Ik heb geholpen om naamsbekendheid op te bouwen voor Pyro Shop Katwijk via de bekende socials en daardoor werd ik ook wel de Facebook manager genoemd door Leon en Mark. 😁Hoe kom je aan de passie voor het vuurwerk en van af hoe oud is dat begonnen?

Tja, ik zeg altijd maar zo; je hebt het of je hebt het niet in je zitten, bij mij is het gelukkig al van jongs af aan en ben ook zeer trots wat wij uiteindelijk hebben bereikt met Pyro Freaks Katwijk!


Wat is je favorieten show die je zelf heb geschoten of heb mee gemaakt?(linkje)

Dat zijn er eigenlijk 2!

De eerste is de 10 uur show die wij deden toen we nog vanaf 10 uur in de ochtend mochten knallen!


En de tweede is onze vuurwerkshow op oudejaarsavond om 18:00 2019!


Van welk product gaat jou hartje sneller kloppen?

De mega Willows van Evolution vind ik echt een topper! Maar waar mijn hart nog sneller van gaat kloppen is waar wij nu met Pyro Freaks Katwijk mee bezig zijn, maar dat zien jullie dit jaar! 😜

Wat zijn je top 3 effecten ?

Strobe, willow en plum en dan het liefst spinning tails en fan shape😊

Wat staat er op jou vuurwerk bucketlist ?

Dat is om eindelijk onze Pyro Freaks Katwijk Mascleta te mogen schieten in Valencia.En een tripje naar Malta lijkt mij ook wel een keer gaaf om mee te maken.

Welk moment geeft jou nog altijd kippenvel ?

De finale van onze laatste vuurwerkshow! Alles liep zo gesmeerd en de emoties die na de laatste knallen los kwamen was echt een heel mooi moment!!

aanvulling van foto's 

GMP82

Zilveren Member
Leuk interview. Had verwacht dat het nog wat meer zou gaan over de nieuwe 'bunker-dependance', of komt dat nog in een interview met de in dit interview aangehaalde heren scheepmaker?
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Bedankt voor het interview ! Tof hoe jullie als vriendengroep dit allemaal voor elkaar krijgen ! Lekker zo doorgaan KABIEMMMMM

Dat is echt bewonderingswaardig inderdaad. Het is dat Katwijk voor mij echt aan de andere kant van Nederland ligt. Anders zou ik graag die oud en nieuws shows bijwonen. :love:

Leuk verslag weer! :D
 

Onze Partners

Bovenaan