Garden of Eden 2.0

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Garden of Eden 2.0[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Royal Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Royal Fireworks[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]RFC141480[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 169,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]150[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]2.0.1: Silver tail to blue peony, orange peony, lemon peony, purple peony,
blue/lemon/purple mine to 3 stage whistling

2.0.2: red comet to green strobe willow with blue star, green comet
to red strobe willow with blue star, red/green/blue mine to red strobe salute

2.0.3: blue comet to golden wave king with lemon star, blue comet to
brocade king with pink star, lemon/pink/purple mine to 3 stage whistling

2.0.4: red strobe tail to lemon dahlia w/pink star, red strobe tail to sea
blue dahlia w/green strobe, lemon/sea blue/purple mine to red strobe salute

2.0.5: sea blue comet to flower crown with blue star

2.0.6: 3 stage whistling, crackling chrysanthemum [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 21/10/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

gizmo75

Registered User
Maar dat ging toch maar om 1 cake?
Nee, voor zover mijn info strekt werd deze vorig jaar compleet afgekeurd dus alle cakes!! Anders hadden we net als bij de China by Night de Garden of Eden gewoon uit kunnen leveren maar dan zonder die ene cake. Van de China by Night waren 2 van de 6 cakes afgekeurd en die werden gewoon uit de doos gehaald en de rest in setjes van 4 geleverd.
 

gizmo75

Registered User
Hoe kan dat nou die is niet eens uitgeleverd! Alleen de 2013 batch is toch afgekeurd? Dus waarom produceren ze hem niet als 2012?? Die was toch goedgekeurd?
Die van 2013 was geproduceerd zoals die van 2012 maar kwam er desondanks in 2013 niet doorheen. Met zoals je in een ander topic kunt lezen een zwaar juridisch traject ten gevolge. Zo links en rechts kiest Royal nu voor een veiligere benadering/invulling i.p.v. het randje van het toelaatbare op te zoeken want nog een keer een afkeur kan een dergelijk bedrijf financieel echt niet dragen hoor!
 

USRRobiwan

Registered User
Het resultaat is een braaf stukje vuurwerk. Ze hadden het alleen niet Garden of Eden moeten noemen want het lijkt er helemaal niet meer op.
 

Shenanigan

Registered User
Aan de krekels te horen is de produktvideo uit de post van Gizmo in China gefilmd.

Is deze geschoten op de demo van Royal afgelopen zaterdag? En kan iemand die hem gezien heeft vertellen hoe hij overkwam? Ik vind hem niet verkeerd.
 

maxman

Registered User
Iemand enig idee of deze nog op een demo geschoten gaat worden? Ben erg benieuwd hoe die nu in het echt presteert.
 

Onze Partners

Bovenaan