Nieuw 2023 Futuristic Salvo

The Cigarman

Moderator
Medewerker
03956.png
Meer info over de Futuristic Salvo:
Importeur
: Lesli Vuurwerk
Collectie: Futurism
Artikelnummer: 03956
Netto kruitgewicht: 1929 gr.
Aantal schoten: 133
Kaliber: 25/30mm
Tijdsduur: 69 sec.
Schietrichting: I-shape
Bruto gewicht:
Karton eenheid:
1/1
Effect beschrijving:

133 schoten worden gewelddadig in salvo’s weg geramd! Jouw pyrohart gaat hier zeker sneller van kloppen. Check die salvo’s, check die kleuren, check de nieuwste effecten, check deze futuristisc.


 
Laatst bewerkt:

Michel_G

Zilveren Member
Hmmm, ik zie de (bijna) 2kg./30mm niet helemaal terug in de effecten, maar nu hij voor € 77,77 in de aanbieding voorbij komt, vind ik het toch wel een interessante compound moet ik zeggen! (Hoofdzakelijk vanwege de prijs/specificaties, maar toch!)
 

Michel_G

Zilveren Member
Dit is typisch zo'n product waar ik niet direct een goed gevoel bij krijg en toch echt liever een straatfilmpje van zie voordat ik hem koop ondanks de schappelijke prijs voor 2kg kruit en 30mm

Ik las op het forum van de buren, dat alleen de laatste cake 30mm is; de eerste 3 zijn 25mm. Met 3x36 (25mm) shots en 1x25 (30mm) shots kom je precies op 133 schoten uit!

Ik heb hem net uiteindelijk toch uit mijn bestelling gehaald, ondanks de heel interessante prijs, omdat ik hem zelfs op de officiële productfilm niet genoeg vond overtuigen voor dat geld! (De salvo's zijn goed, maar de effecten zelf oogden erg matig, wat dan weer een klein beetje gemaskeerd werd door het feit dat er in salvo geschoten wordt.)
 
Bovenaan