Funke Kawumm

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Kawumm.jpg
Meer info over de Kawumm:
Importeur: Funke Fajerwerki
Artikel nummer: FKB-1
Netto kruitgewicht: 5 gram per pakket
Aantal stuks inhoud: 4 pakjes.
Karton eenheid: 20/1
CE: 1008-P1-69256651
Effect beschrijving:
Sortiment aus Schallerzeugern nach traditioneller chinesischer Bauart, in den Größen 490 (4“ x 1“) und 510 (6“ x 1“). 2017 er Charge, verspätet fertiggestellt.

---------------------------------------




Zag deze voorbij komen al surfend op het net.
O.a. te koop bij Piroshop Arentz en wordt daar aangeboden voor € 12,95



 
Laatst bewerkt door een moderator:

Michel_G

Zilveren Member
Hmmm, dat is opzich wel opvallend dat Piroshop Arentz ze in het assortiment heeft, aangezien ze niet onder één van de consu klassen (F2 of F3) vallen, maar onder P1.
Tevens hebben ze ook meer NEM dan in Nederland toegestaan is in F2.

Blijkbaar heeft Piroshop Arentz dus een 'maas' gevonden waardoor dit gewoon als P1 mag worden verkocht aan consumenten? Nou is dat volgens mij niet expliciet verboden, maar zitten er nog wel een paar 'haken en ogen' aan.

Maar goed, dat allemaal terzijde; Het zijn in ieder geval gewoon de goede kwaliteit Funke knallers, met grijs lont, snipperfactor en een mooi traditioneel label. Heerlijk 'nostalgisch' spul dus!
 

Michel_G

Zilveren Member
Misschien niet over praten guys?

Hoezo niet? Ik neem aan dat Piroshop Arentz hun werk hebben gedaan en denken dat het mogelijk is, dus dan zou er niks aan de hand moeten zijn!

Zeker als ze het "open en bloot" in de webshop hebben staan, moet het denk ik geen probleem zijn!

En mocht het wel in strijd zijn met de wet, dan zadelen ze onwetende consumenten op met vuurwerk wat als "illegaal" wordt beschouwt, terwijl die consumenten dachten legaal consumentenvuurwerk te kopen. (En de mogelijke gevolgen die consumenten daar dan weer van ondervinden.)
 
Bovenaan