[Freakactie 2023] Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Gisteren hebben onze abonnees weer de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen. De meest belangrijke punten:

Finale Weekaanbiedingen: laatste kans!!
Er zijn weer nieuwe Weekaanbiedingen geplaatst. In deze Finale van de Weekaanbiedingen bieden we nog één keer artikelen aan die tijdens onze Freak-periode in de aanbieding zijn geweest. Dus heb je ze eerder gemist, dan kun je ze nu alsnog meepakken. Of er nog wat van bijbestellen. Je kunt ze nog t/m a.s. vrijdag 10-11 bestellen en dan is het voor dit jaar echt gedaan met de Weekaanbiedingen. Hieronder zie je er een paar maar we hebben er nog meer! Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Finale Weekaanbiedingen 2023a.jpg

Huisman Vuurwerk Freakactie 2023 verlengd!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2023-2024 waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 20% van je bestelling hebben we verlengd t/m in ieder geval vrijdag 10 november!

Verlate Artikelen

In onze vorige Nieuwsbrief hebben we uitgebreid stilgestaan bij de situatie in China en de gevolgen daarvan. Inmiddels is duidelijk geworden dat enkele artikelen helaas niet op tijd in Nederland zullen aankomen. Het zijn er tot nu toe gelukkig echt maar een paar, maar vervelend is het natuurlijk wel als het net een artikel is dat jij hebt besteld. Wij gaan dit weekend iedereen benaderen die 1 of meerdere van deze artikelen heeft besteld. We willen jullie vragen om dat even af te wachten en nu niet zelf te gaan mailen, bellen, enz. Alvast bedankt voor jullie geduld, het komt goed!

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Beste allemaal,

In onze laatste Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief, en hier op het forum bij de samenvatting ervan, hebben we aangegeven dat een aantal artikelen helaas te laat binnen gaan komen.

Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we met iedereen die één of meerdere van deze artikelen in zijn bestelling(en) heeft staan, inmiddels persoonlijk contact opgenomen.

Heb jij niets van ons gezien of gehoord en zit er één van de artikelen uit onze Nieuwsbrief wel in jouw bestelling(en)? Kijk dan even goed in jouw SPAM/Junk/Reclame-folder of daar onze informatie niet in terecht is gekomen. Als dat ook niet het geval is, stuur dan a.u.b. even een mail naar info@huismanvuurwerk.nl.

Alvast bedankt!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben onze abonnees weer de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen. De meest belangrijke punten:

Finale Weekaanbiedingen: laatste kans!!
De Finale van de Weekaanbiedingen, waarbij we nog één keer artikelen aanbieden die tijdens onze Freak-periode in de aanbieding zijn geweest, loopt vandaag af. Dus heb je ze eerder gemist, dan kun je ze nu alsnog meepakken. Of er nog wat van bijbestellen. Je kunt ze nog t/m vanavond middernacht bestellen en dan is het voor dit jaar echt gedaan met de Weekaanbiedingen. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Huisman Vuurwerk Freakactie 2023 stopt!!
Op speciaal verzoek van een aantal van onze klanten geven we iedereen nog wat extra tijd om van onze Freak-actie te profiteren. Eigenlijk hadden we deze t/m vandaag verlengd. De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2023-2024 waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 20% van je bestelling hebben we verlengd t/m aankomende zondag 12 november! Maar daarna is ook de Freak-actie 2023 toch echt voorbij. Dus scoor nog even snel die extra korting!

Verlate Artikelen, Nieuwe Artikelen en Nieuwe Video's
Verder hebben we ook nog weer even stilgestaan bij de verlate artikelen. Gelukkig is dat voor nu allemaal opgelost. Voordeel is wel dat er ook een paar nieuwe artikelen aan ons assortiment zijn toegevoegd. En eindelijk zijn er nieuwe video's van Rubro en Vuurwerkmania binnen!!

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Het zit er weer op!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2023 is (helaas) afgelopen. Ook deze keer was het weer een drukke maar vooral ook leuke periode! Goed om te zien dat velen van jullie weer hebben geprofiteerd van onze extra Cakeboxen- en Assortimenten-actie, die houden we er zeker nog steeds in. En ook deze keer hebben we niet alleen nieuwe en onze "vaste" Freak-klanten mogen bedienen maar zijn er alweer een aantal "oud-gedienden" teruggekeerd.

Maximale korting?
We hebben dus weer een enorm grote groep Vuurwerkliefhebbers blij kunnen maken met onze Freak-actie en bijbehorende aanbiedingen en kortingen. Zoals jullie gewend zijn zullen we de komende weken alle Freak-bestellingen nog een keer nalopen en narekenen om er zeker van te zijn dat iedereen de maximale korting heeft gekregen waar hij/zij recht op heeft. Mocht dit bij jou zo zijn, dan kun je uiterlijk half december een mail van ons verwachten.

En nu?
De website wordt weer helemaal startklaar gemaakt voor de regionale verkoop. Natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via onze topics op de Fora, Nieuwsbrieven en Social Media. Zo laten we natuurlijk Black Friday niet zomaar aan ons voorbij gaan, opent eind deze maand onze Vuurwerk Store weer de deuren en zullen we ook weer prominent aanwezig zijn bij Huissen bij Kaarslicht op zaterdag 09-12. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom!

Huisman Vuurwerkdemo 2023
We zijn nog druk bezig met de organisatie van de Huisman Vuurwerkdemo 2023. Maar… het gaat erop lijken dat de vergunningen rond gaan komen, ook al is er inmiddels een heuse petitie gestart tegen onze demo. :oops: Dus noteer donderdagavond 14-12 maar alvast in de agenda…
uigen dat dit een slecht idee is. Uiteraard houden we ook daar jullie van op de hoogte!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor alle leuke en enthousiaste reacties en graag tot in december!!

Aan de mods het verzoek om dit topic open te houden zodat er nog wel vragen gesteld en reacties gegeven kunnen worden over onze Freak-actie. Alvast bedankt!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
20231124_190415.jpg 20231124_190721.jpg 20231124_190439.jpg 20231124_190449.jpg 20231124_190457.jpg
Enorme Berg GRATIS Dummy's!!
Het Black Friday weekend zit er zo goed als op en nu is het snel door naar Sinterklaas. Wij van Huisman Vuurwerk zijn al helemaal in de Sint-stemming en geven daarom een ENORME berg GRATIS DUMMY's als cadeautjes weg! Onze Vuurwerk Store is nog gesloten, maar in het midden van onze winkel staan honderden dummy's op je te wachten. We hebben cakes, compounds, cakesets, assortimenten, pakketten, pijlen, klein vuurwerk, Thunder Kings, enz. Van merken zoals Magnum, ZENA, Vuurwerktotaal, Rubro, Vuurwerkmania, VOLT!, WCKD, Evolution, Lesli, Vuurwerkexpert, enz.

Er zijn een paar spelregels:
- Je kunt alleen deze week (27-11 t/m 03-12) de dummy's op komen halen
- Elke middag ben je tussen 14.00 en 17.30u van harte welkom
- Je mag zoveel meenemen als je wil
- Je moet zelf even een tas meenemen (of vult een compound dummy)
- Alleen afhalen, we sturen niks op en houden niets apart
- OP = OP, wie het eerst komt...

Alles wat er na deze week nog staat gaat de container in, dus redt deze GRATIS dummy's van de ondergang... 😉

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #gratis #dummys #dummy #verzameling #fireworks #feuerwerk
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Update Freak-actie: Maximale korting?
Inmiddels hebben we alle Freak-bestellingen nagelopen en nagerekend om er zeker van te zijn dat iedereen de maximale korting heeft gekregen waar hij/zij recht op heeft. De Freak-bestellers waarvan is gebleken dat die nog niet de maximale korting hadden gekregen, hebben inmiddels een mail van ons gehad. Mocht het zo zijn dat jij dacht ook nog wat tegoed te hebben maar heb je geen mail van ons gehad? Neem dan a.u.b. even contact met ons op via info@huismanvuurwerk.nl
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag is de laatste Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief van dit jaar uitgestuurd.

Belangrijkste punt: de Verzamelbon-functie staat weer aan! Je vindt 'm in jouw Account op onze website. Mocht je meerdere bestellingen hebben geplaatst en/of is/zijn er aanpassingen in jouw bestelling doorgevoerd, dan kun je via die functie jouw Afhaalbon downloaden en uitprinten.

Heel graag tot bij het afhalen!
 
Bovenaan