[Freakactie 2023] Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Beste Vuurwerkliefhebbers,

Natuurlijk zal Huisman Vuurwerk ook in 2023 een Freak-actie gaan verzorgen. En dat voor het 13e jaar op rij!!

De insteek is om onze Freak-actie t.o.v. afgelopen jaar niet te veranderen. Het is alleen wel zo realistisch om op dit moment nog een kleine slag om de arm te houden vanwege eerdere signalen over verder stijgende prijzen en kosten.

Jullie zijn van ons gewend dat we met de start van de actie wachten tot na de zomer. Ook dit jaar is dat i.v.m. bovenstaande nog verstandiger en zal dat in 2023 niet anders zijn. Maar als het dus even kan, zullen we onze Freak-actie ook in 2023 weer met een mooie extra korting door laten gaan.

Tot die tijd kun je net als voorgaande jaren bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment CAT.1-Vuurwerk. Zo door het jaar heen doen we daar af en toe leuke acties mee met speciale aanbiedingen. En dat doen we dan maar meteen:

CAT1 10% korting 2023.jpg

De hele maand februari krijg je bij ons in de winkel 10% EXTRA Kassa-korting bij het afrekenen van jouw CAT.1-Vuurwerk!!

Op de afbeelding zie je slechts een deel van ons huidige assortiment, op onze website kun je al onze CAT.1-artikelen bekijken.

Je kunt voor ons CAT.1-Vuurwerk terecht in onze winkel. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze website, maar bestellen kan alleen in de winkel. Helaas is online bestellen van CAT.1-Vuurwerk door het jaar heen niet mogelijk. Grote voordeel van kopen in de winkel is natuurlijk dat je het meteen mee krijgt. Jullie zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over ons CAT.1-assortiment, video's en openingstijden ga je naar https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Tot zover deze update. We houden jullie natuurlijk op de hoogte en heel graag tot in de winkel!
 

1Salute

Registered User
Leuk dat jullie weer van start gaan. Super demo was het trouwens in december, lekker veel artikelen die je minder vaak op demo's voorbij ziet komen (eindelijk geen eeuwige delicious thunders, secret salutes etc) đź‘Ť
 
Bovenaan