[Freakactie 2023] Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Onze Freak-actie 2023 is gelanceerd!! Meer info vind je hier: https://www.freakpyromaniacs.com/in...ctie-2023-huisman-vuurwerk.66252/#post-548931

Onze extra actie op Compounds, Cakeboxen en Assortimenten is ook gelanceerd!! Meer info vind je hier: https://www.freakpyromaniacs.com/in...ctie-2023-huisman-vuurwerk.66252/#post-548933

Beste Vuurwerkliefhebbers,

Natuurlijk zal Huisman Vuurwerk ook in 2023 een Freak-actie gaan verzorgen. En dat voor het 13e jaar op rij!!

De insteek is om onze Freak-actie t.o.v. afgelopen jaar niet te veranderen. Het is alleen wel zo realistisch om op dit moment nog een kleine slag om de arm te houden vanwege eerdere signalen over verder stijgende prijzen en kosten.

Jullie zijn van ons gewend dat we met de start van de actie wachten tot na de zomer. Ook dit jaar is dat i.v.m. bovenstaande nog verstandiger en zal dat in 2023 niet anders zijn. Maar als het dus even kan, zullen we onze Freak-actie ook in 2023 weer met een mooie extra korting door laten gaan.

Tot die tijd kun je net als voorgaande jaren bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment CAT.1-Vuurwerk. Zo door het jaar heen doen we daar af en toe leuke acties mee met speciale aanbiedingen. En dat doen we dan maar meteen:

CAT1 10% korting 2023.jpg

De hele maand februari krijg je bij ons in de winkel 10% EXTRA Kassa-korting bij het afrekenen van jouw CAT.1-Vuurwerk!!

Op de afbeelding zie je slechts een deel van ons huidige assortiment, op onze website kun je al onze CAT.1-artikelen bekijken.

Je kunt voor ons CAT.1-Vuurwerk terecht in onze winkel. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze website, maar bestellen kan alleen in de winkel. Helaas is online bestellen van CAT.1-Vuurwerk door het jaar heen niet mogelijk. Grote voordeel van kopen in de winkel is natuurlijk dat je het meteen mee krijgt. Jullie zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over ons CAT.1-assortiment, video's en openingstijden ga je naar https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Tot zover deze update. We houden jullie natuurlijk op de hoogte en heel graag tot in de winkel!
 
Laatst bewerkt:

1Salute

Registered User
Leuk dat jullie weer van start gaan. Super demo was het trouwens in december, lekker veel artikelen die je minder vaak op demo's voorbij ziet komen (eindelijk geen eeuwige delicious thunders, secret salutes etc) 👍
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
ZOMER-UPDATE
Via onze website houden we iedereen op de hoogte van de nieuwtjes en vorderingen voor het aankomende Vuurwerkseizoen 2023-2024. Nu de zomervakantie voor de meesten al is begonnen, geven we jullie ook hier op het Forum graag een uitgebreide update.

Nieuwe artikelen
De afgelopen maanden hebben we meerdere gesprekken met onze leveranciers gehad en we verwachten de komende tijd langzaam maar zeker de assortiments-info van alle Importeurs te ontvangen. We hebben al een berg video's van nieuwe artikelen mogen bekijken en man wat zitten daar weer toppers tussen!!

Aanpassing Vuurwerkregels 2023
Zoals bekend zullen met name kleinere, onstabiele en minder veilige artikelen niet meer door de Importeurs worden ingekocht en aan de winkeliers worden aangeboden. Dat heeft behoorlijk grote gevolgen en ook in het Huisman Vuurwerk-assortiment gaan we dat merken.

Uitdagingen China
Met Chinees Oud & Nieuw is men ook in China, net zoals bij ons, compleet uit hun dak gegaan en is er véél meer vuurwerk verkocht en afgestoken dan normaal. Hierdoor waren er bijna geen productievoorraden meer terwijl deze voorraden voor Europa bedoeld zijn. Er wordt aan de ene kant keihard gebuffeld om dat tekort weer in te lopen, maar tegelijkertijd zorgen die tekorten ook voor marktwerking en stijgen de prijzen voor vuurwerk in China.

Minder artikelen, minder keuze
Meerdere Importeurs hebben inmiddels aangegeven dat als gevolg van bovenstaande sommige, soms populaire artikelen, niet meer in het assortiment zitten. Omdat veel vuurwerkwinkels en Importeurs afgelopen Oud & Nieuw uitverkocht waren, zijn er ook weinig tot geen restvoorraden. Daarnaast kiezen sommige Importeurs vanwege de uitdagingen in China dit jaar voor een kleiner assortiment en dus worden die "verdwenen" artikelen lang niet allemaal vervangen met iets nieuws. Dat zorgt voor veel kleinere assortimenten met dus minder artikelen en minder keuze per Importeur of merk.

Gevolgen Huisman Vuurwerk
Niet getreurd: zoals jullie van ons gewend zijn, zullen we er alles aan doen om aan het eind van het jaar een ruim en zeer volwaardig Huisman Vuurwerk assortiment aan te kunnen bieden. Wij werken immers met meerdere Importeurs dus dat komt helemaal goed, de keuze wordt weer reuze!!

Pareltjes
En wij zouden Huisman Vuurwerk niet zijn als we ondanks bovenstaande er niet alles aan gedaan hadden om waar mogelijk nog wat voorraad van verdwijnende pareltjes voor jullie op de kop te tikken. En dat is aardig gelukt! Welke artikelen dat dan zijn houden we nog even voor onszelf, maar er zit echt voor iedereen wat bij… :cool:

Prijzen
Door de marktwerking in China (zie boven) en doordat overal in de wereld de kosten zijn gestegen door de schreeuwend hoge wereldwijde inflatie van de afgelopen anderhalf jaar, heeft dat gevolgen voor de prijzen. Gelukkig wordt dat weer wat gedrukt door de dalende containerprijzen. Tot nu toe zien we (licht) stijgende prijzen voorbij komen, maar gelukkig ook gelijkblijvende en zelfs artikelen met verlaagde prijzen. Ook dit jaar blijven we proberen om zoveel mogelijk artikelen tegen een nette prijs met extra korting aan te bieden. Zoals de Huisman-traditie voorschrijft zullen we de opening van onze website na de zomer namelijk weer vieren met Openingsaanbiedingen, gevolgd door Weekaanbiedingen. En dat allemaal tijdens onze… (zie onder)

Freak-actie 2023!!
Want natuurlijk mag na al die jaren ook in 2023 een Huisman Vuurwerk Freak-actie zeker niet ontbreken. Na de zomer volgt hier meer info over. We gaan nog druk bezig met de website, daar staat nu nog het oude assortiment en oude Adviesprijzen op, en zodra we open gaan en de Freak-actie starten zullen we daar uiteraard hier op het forum melding van maken. Wordt dus zeker vervolgd…

Geen verkoop op zondag 31 december
De doorgewinterde vuurwerkliefhebber weet het allang: omdat 31 december dit jaar op een zondag valt en het in Nederland bij wet verboden is om op zondag vuurwerk te verkopen en/of mee te geven, zal er in heel Nederland op zondag 31-12 géén vuurwerkverkoop plaatsvinden. Huisman Vuurwerk zal op 31-12 dan ook gesloten zijn, ook voor het afhalen. Om deze reden mogen we dit jaar een dag eerder beginnen: de Losse Verkoop- en Afhaaldagen starten dit jaar vanaf donderdag 28 december!

CAT.1 Vuurwerk
Uiteraard kun je het hele jaar bij ons terecht voor ons CAT.1 Vuurwerk. Ook nu tijdens de zomermaanden. Meer hierover lees je in de startpost of op onze website: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Via deze pagina op onze website blijf je op de hoogte: Voorbereidingen Seizoen 2023-2024 (https://www.huismanvuurwerk.nl/voorbereidingen-vuurwerk)

Of volg ons via Facebook of Instagram: @huismanvuurwerk

Genoeg om naar uit te kijken. Fijne zomer!! 🍻

Groeten van het Huisman Vuurwerk Team
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Nog even geduld klein.jpg

NOG EVEN GEDULD AUB...

Er wordt hard gewerkt aan de start van het nieuwe verkoopseizoen bij Huisman Vuurwerk. Het is keihard buffelen tot in de late uurtjes om alles zo snel mogelijk klaar te krijgen, maar de voorpret maakt een hoop goed! Binnenkort hopen we jullie mee te laten genieten. Nog even geduld aub...

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #Magnum #Vuurwerktotaal #Rubro #ZENA #VOLT #WCKD #WATT #Vuurwerkmania #pyro #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Ter info:

We gaan beginnen met het aanmaken en zichtbaar maken van nieuwe artikelen op onze website.

Onze aanbiedingsprijzen en actieprijzen worden pas na opening zichtbaar!!

Hetzelfde geldt voor onze Openingsaanbiedingen.

Wordt heel graag vervolgd!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Freak-actie Huisman Vuurwerk 2023 VERLENGD!!
Inflatie, alsmaar oplopende kosten, een Lokaal Afsteekverbod, enz. geven al genoeg kopzorgen. Je kunt je dan afvragen of een kortingsactie eigenlijk wel voor de hand ligt...

Tradities
Bij Huisman Vuurwerk zijn we dol op onze geliefde Vuurwerktraditie. De Huisman Vuurwerk Freak-actie is ook zo'n traditie. En dus hebben we ook dit jaar alles nog eens goed op een rijtje gezet en hebben we besloten om ondanks alles tóch weer een Freak-actie te doen. Net zoals vorig jaar in iets aangepaster vorm. Op deze manier hopen we toch iedereen van een beetje extra budget te kunnen voorzien.

Dus ook in 2023 heeft Huisman Vuurwerk voor het 13e jaar op rij (!!) een Freak-actie op touw gezet. waarbij de korting op kan lopen tot 20% van jouw bestelbedrag. Omdat Huisman iedereen hier van mee wil laten profiteren, hoe groot of klein je budget ook, zijn er verschillende staffels bedacht.

Staffels
Tot € 250,00 = 10% korting
Van € 250,00 tot € 500,00 = 15% korting
Vanaf € 500,00 = 20% korting

En we tellen gewoon door! Mocht je na je eerste bestelling nog een bestelling willen plaatsen dan tellen we verder waar je qua staffel gebleven was. Dus je kortingspercentage stijgt mee! Deze actie loopt in ieder geval tot eind oktober a.s.

Daarnaast zullen we ook dit jaar onze tijdelijke extra Freak-actie met 12,5% korting op Cakeboxen en Assortimenten lanceren. Meer info over deze extra Freak-actie vind je in de volgende post hieronder.

Geldig op een groot deel van de Huisman Vuurwerk-collectie
De actie geldt voor de collectie van Huisman bestaande uit artikelen van Rubro, Vuurwerktotaal, ZENA, Vuurwerkmania, Funke, Luypaers en Magnum en geldt ook op veel aanbiedingsprijzen en actieprijzen. Ook daar gaat de extra korting dus nog vanaf!!

Ook dit jaar hebben we extra scherpe Openingsaanbiedingen, daar gaat geen extra korting vanaf. Dat geldt ook voor een aantal andere artikelen waar dit dan duidelijk vermeld staat in het omschrijvingsveld van een product. Daar staat dan het volgende:

“Op dit product is een speciale aanbiedingsprijs van toepassing. Overige kortingsbonnen, -acties en -codes zijn op dit product helaas niet toepasbaar.“

Veelal zijn dit boxen en assortimenten. Voor deze producten geldt echter wel een speciale aanbiedingsprijs en de waarde van deze bestelde producten tellen wel mee in het bepalen van de hoogte van de staffelkorting op andere producten. Dus jouw kortingspercentage stijgt mee, ook al bestel je artikelen die uitgesloten zijn van extra kortingen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat dit jaar op ons hele assortiment een extra korting voor jou van kracht is m.u.v. de Openings- en Weekaanbiedingen. Maar let op: voor bepaalde artikelen geldt OP = OP!! Deze artikelen kun je veelal herkennen aan het woord Sale in de artikel-afbeelding.

De komende weken worden er nog tal van nieuwe producten van al onze leveranciers toegevoegd. Maak je gebruik van de actie dan komen de standaard gratis vuurwerkartikelen wel te vervallen.

Actiecode
Ga naar http://www.huismanvuurwerk.nl kies de producten uit die je wil hebben en plaats je bestelling. Vul bij het afrekenen in het veld "Gebruik code" FPM2023HV in om van deze actie gebruik te kunnen maken. Nadat je een bestelling hebt gedaan krijg je per mail van Huisman een persoonlijke nieuwe code voor je vervolgbestellingen waarbij qua kortingstaffel rekening is gehouden met je eerdere bestelling(en) en dus mee stijgt.

Einddatum
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2023 loopt in ieder geval tot eind oktober (nadere datum volgt) maar voor veel producten geldt op = op dus wacht niet te lang met bestellen! De Huisman Vuurwerk Freakactie 2023 is verlengd t/m vrijdag 10 november a.s.!!

Vertrouwen

Huisman is al dik 100 jaar een succesvol familiebedrijf. Dat kan alleen als je ook echt betrouwbaar bent. Vraag vooral ook hier op het Forum, talloze Freaks zijn al jaren Huisman-klant! Lees hier meer informatie over Huisman: Huisman Vuurwerk

Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal (Corona-)Afsteekverbod komt, zullen we er net als vorige jaren voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en terugstorten. Dit hebben we de vorige keren immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld. Uiteraard hopen we dat we er samen helemaal niet over na hoeven te denken!

Huisman Vuurwerk hoopt je gauw te mogen verwelkomen op de website en wenst je veel plezier! De website vind je hier: www.huismanvuurwerk.nl

Mocht je vragen over de Freak-actie hebben stel ze dan gerust hier in dit topic of stuur een mail naar info@huismanvuurwerk.nl

PS: Vergeet a.u.b. niet om altijd een Freak-actie code in te voeren. Is het een eerste bestelling dan graag de FPM- of CBK-code en als het een volgende bestelling is dan altijd jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:

Huisman Vuurwerk

Registered User

Extra Huisman Vuurwerk Freak-actie op Compounds, Boxen en Assortimenten!!​

Beste Vuurwerkliefhebbers,

Al 13 jaar lang hebben wij i.s.m. onze Importeurs elk jaar voor jullie een Freak-actie opgezet. Tot een paar jaar terug waren boxen en assortimenten uitgesloten van de extra korting. Voor sommige bestellers was dat geen enkel probleem terwijl het voor anderen een reden was om een deurtje verder te kijken. Ook kozen sommige bestellers ervoor om te profiteren van de Freak-actie en de boxen en assortimenten pas in december met onze Gratis Vuurwerk-actie te bestellen. Wel loop je dan het risico dat sommige gewilde boxen en assortimenten dan al uitverkocht zijn.

Om de trouwe Huisman Vuurwerk-klanten wat tegemoet te komen hebben we een paar jaar geleden naast de gebruikelijke Freak-actie een speciale extra tijdelijke Compound, Cakeboxen en Assortimenten kortings-actie opgezet zodat jullie toch kunnen profiteren van een stukje extra korting op de actie-/aanbiedingsprijzen van deze artikelen. En natuurlijk doen we dat ondanks alles dit jaar ook en wel met een korting van 12,5%!

Hoe werkt het?
Ons bestelsysteem kent helaas zijn beperkingen. Als je wil profiteren van deze extra Freak-actie dan moet je er ook wat extra's voor doen. Het is namelijk echt een extra actie met een eigen kortingscode. Lees daarom onderstaande even goed door:

- Ga naar https://www.huismanvuurwerk.nl/compound-cakeboxen-en-combi-boxen
- Op de artikelen in deze website-categorie is de extra Freak-actie van toepassing
- Hetzelfde geldt voor de artikelen onder de categorie “Cakeboxen en Combi Boxen”
- Log eerst in of maak een Account aan
- Stop de gewenste artikelen in de Winkelwagen
- Klik op Afrekenen en kies een gewenste Afhaaldag en -tijd
- Heb je al een bestelling geplaatst dan kiest het systeem automatisch jouw eerder gekozen afhaaldag en -tijd (log wel eerst in!)
- Klik nogmaals op Afrekenen
- Vul bij Gebruik kortingscode deze code in: CBK2023HV
- Per bestelling kan maar 1 kortingscode worden gebruikt
- Het systeem berekent automatisch de extra korting
- Zoals gebruikelijk zijn Openingsaanbiedingen en Weekaanbiedingen uitgesloten van extra korting
- Reken af

Dubbel profiteren!!
Je kunt dus dubbel profiteren door van beide Freak-acties gebruik te maken. Maar plaats dan dus wel minstens 2 verschillende bestellingen. In de ene bestelling plaats je de artikelen uit de Cakeboxen en Combi Boxen categorie op onze website waarop je met de kortingscode CBK2023HV 12,5% extra korting op de uitgesloten artikelen krijgt. In de andere bestelling plaats je dan alle reguliere artikelen waarbij jouw extra korting met de kortingscode FPM2023HV oploopt tot 20% (zie één post hierboven voor meer info). Deze extra Freak-actie is helaas geëindigd op dinsdag 10-10 jl.!!

Persoonlijke kortingscode

Na een bestelling krijg je voor de reguliere Freak-actie een nieuwe persoonlijke kortingscode waarbij we al jouw bestellingen bij elkaar op tellen zodat jouw kortingspercentage mee stijgt.

Zelfde Afhaaldag en -tijd?
Natuurlijk wil je alles in 1 keer afhalen. Dat kan als je er dan maar wel voor zorgt dat je eerst inlogt voordat je artikelen in je Winkelwagen stopt. Het systeem selecteert dan automatisch jouw eerder gekozen afhaaldag en -tijd. Kies dan zelf niet nog een andere dag of tijd want dan gaat het mis!

We snappen dat allemaal wat veel info is. Heb je vragen stel ze dan gerust!

PS: Vergeet a.u.b. niet om altijd een Freak-actie code in te voeren. Is het een eerste bestelling dan graag de FPM- of CBK-code en als het een volgende bestelling is dan altijd jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:

Huisman Vuurwerk

Registered User
Goedemorgen!!

Nogmaals dank voor al jullie eerste bestellingen. 👍 👍

Gisteravond hebben we tot in de late/vroege uurtjes doorgebuffeld om iedereen die bij de eerste bestelling(en) ook een code had ingevuld, te voorzien van zijn/haar nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Sommigen waren vergeten een code in te vullen maar kwamen daar zelf nog op tijd achter en hebben contact met ons gezocht. Ook zij hebben van ons hun Persoonlijke Kortingscode ontvangen.

Heb jij ook bij ons besteld en wil je gebruik maken van onze Freak-actie, maar heb je geen mail van ons ontvangen met jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode? Dan kan het zijn dat onze mail in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Check die mappen dan a.u.b. even en als onze mail daar staat voeg ons mailadres dan toe aan jouw Contacten. Dan komt onze mail de volgende keer wel in jouw Inbox terecht.

Wat natuurlijk ook kan, is dat je mogelijk toch vergeten bent om 1 van de standaard kortingscodes in te vullen bij jouw eerste bestelling. Neem in dat geval even contact met ons op via een mail naar info@huismanvuurwerk.nl zodat we dit recht kunnen zetten.

Tot slot voor nu: we hebben afgelopen dinsdag ook meteen onze eerste Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief uitgestuurd. Heb jij die niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Video-time!!
Inmiddels hebben we een hele bult nieuwe video's toegevoegd aan onze website. Dat betekent dat bijna alle nieuwe artikelen van Magnum, ZENA, Vuurwerktotaal incl. VOLT! en #WATT, nu ook zijn voorzien van een filmpje. We wachten nog op een paar video's van deze merken, maar het meeste staat er dus op.

Helaas hebben Rubro en Vuurwerkmania tot nu toe alleen een paar testfilmpjes beschikbaar gesteld. Eerder deze week hebben zij ons aangegeven dat het ook nog even kan duren totdat al het officiële beeldmateriaal beschikbaar komt. Natuurlijk hopen we dat het niet te lang duurt, we blijven erom vragen!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Goedenavond!

We hebben vanavond weer een hele rits nieuwe Persoonlijke Kortingscodes uitgestuurd naar iedereen die een bestelling heeft geplaatst en een code had ingevuld.

Heb jij ook bij ons besteld en wil je gebruik maken van onze Freak-actie, maar heb je geen mail van ons ontvangen met jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode? Dan kan het zijn dat onze mail in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Check die mappen dan a.u.b. even en als onze mail daar staat voeg ons mailadres dan toe aan jouw Contacten. Dan komt onze mail de volgende keer wel in jouw Inbox terecht.

Wat natuurlijk ook kan, is dat je mogelijk toch vergeten bent om 1 van de standaard kortingscodes of jouw al ontvangen Persoonlijke kortingscode in te vullen. Neem in dat geval even contact met ons op via een mail naar info@huismanvuurwerk.nl zodat we dit recht kunnen zetten. Want geen code betekent geen korting en ook geen nieuwe Persoonlijke kortingscode!

We kunnen het daarom niet vaak genoeg zeggen: vul a.u.b. altijd een code in!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag is de nieuwste editie van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief aan onze abbonnees uitgestuurd. Met allerlei nieuwtjes, handige informatie en niet te vergeten: nieuwe acties!! De meest belangrijke punten:

Einde extra Freak-actie
Net als voorgaande jaren hebben we jullie onze extra Freak-actie aangeboden op alle artikelen die normaal uitgesloten zijn van onze Freak-actie zoals de Cakeboxen, Compounds en Assortimenten. Deze extra actie gaat a.s. dinsdag 10-10 eindigen. Dat betekent dat je nog precies 1,5 week de tijd hebt om van deze extra Freak-actie te profiteren!

Weekaanbiedingen
Jaja, ze zijn er weer: onze inmiddels zeer bekende en gewaardeerde Weekaanbiedingen!! De naam zegt het al: deze aanbiedingen zijn een week geldig en/of zolang de voorraad strekt. Wat te denken van de 300sh. Ultimate Mixed Display, de vette R.T.C. of het Thunder Pack? En zo hebben we er nog meer! Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-acties, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Meerdere bestellingen? No problem!
Het is bij Huisman Vuurwerk mogelijk om meerdere bestellingen te plaatsen en ze tegelijk op te halen. De enige voorwaarde is dat je eerst inlogt voordat je gaat bestellen. Het systeem zal dan automatisch jouw eerder gekozen Afhaaldag en -tijd aanhouden. Makkelijk en handig!

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Weekaanbiedingen!!

Sinds gisteren staan onze eerste Weekaanbiedingen van dit seizoen weer online. Een kleine greep eruit:

Weekaanbiedingen 290923.jpg

Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-acties, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Crackling Bizar Fountain
Inmiddels toegevoegd aan onze site en dus mét extra korting van onze Freak-actie te bestellen: de nieuwe Crackling Bizar Fountain!

Hoe? Simpel! Voeg het artikel toe aan je winkelwagen + eventuele andere artikelen en voer de kortingscode van onze Freak-actie in. Hoe meer je bestelt, hoe hoger jouw korting!!

MVW 0220-Crackling-Bizar-Fountain-Magnum-Vuurwerk.jpg


Je vindt 'm hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/magnum-vuurwerk/crackling-bizar-fountain
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag is de nieuwste editie van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief aan onze abonnees uitgestuurd. Met allerlei nieuwtjes, handige informatie en niet te vergeten: nieuwe acties!! De meest belangrijke punten:

Einde extra Freak-actie
Net als voorgaande jaren hebben we jullie onze extra Freak-actie aangeboden op alle artikelen die normaal uitgesloten zijn van onze Freak-actie zoals de Cakeboxen, Compounds en Assortimenten. Deze extra actie gaat komende dinsdag 10-10 eindigen. Dat betekent dat je nog maar een paar dagen de tijd hebt om van deze extra Freak-actie te profiteren!

Weekaanbiedingen 061023.jpg

Verse Weekaanbiedingen
Jaja, ze zijn er weer: onze inmiddels zeer bekende en gewaardeerde Weekaanbiedingen!! De naam zegt het al: deze aanbiedingen zijn een week geldig en/of zolang de voorraad strekt. Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-acties, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Meerdere bestellingen? No problem!
Het is bij Huisman Vuurwerk mogelijk om meerdere bestellingen te plaatsen en ze tegelijk op te halen. De enige voorwaarde is dat je eerst inlogt voordat je gaat bestellen. Het systeem zal dan automatisch jouw eerder gekozen Afhaaldag en -tijd aanhouden. Makkelijk en handig!

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Einde CKB-actie 2023 1 dag.jpg
Let op: Extra Huisman Vuurwerk Freak-actie op Compounds, Boxen en Assortimenten eindigt!!

Net als voorgaande jaren hebben we naast onze reguliere Freak-actie ook onze extra Freak-actie op Boxen en Assortimenten lopen. De einddatum van deze extra actie komt in zicht: dinsdag 9 oktober a.s., oftewel t/m morgenavond!!

Dat betekent dat je nog ruim 1 dag (!!) de tijd hebt om van deze extra Freak-actie met 12,5% extra korting bovenop de aanbiedingsprijs te profiteren! Voer de code in en automatisch wordt de extra korting verrekend. Meer over deze extra actie en de code vind je in deze post: https://www.freakpyromaniacs.com/in...ctie-2023-huisman-vuurwerk.66252/#post-548933

In de afbeelding hierboven zie je enkele voorbeelden van artikelen waar deze extra actie op geldt.

Je vindt alle artikelen voor deze extra actie hier op onze website: https://www.huismanvuurwerk.nl/cakeboxen-en-combi-boxen en https://www.huismanvuurwerk.nl/compound-cakeboxen-en-combi-boxen

Onze reguliere Freak-actie op alle andere producten waarbij jouw extra korting op kan lopen tot 20% bovenop de aanbiedingsprijs, loopt voorlopig nog even door...
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Eerder vandaag hebben we in plaats van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief een zgn. Nieuwsflits aan onze abonnees uitgestuurd. Dat is zeg maar een verkorte versie van onze Nieuwsbrief. De meest belangrijke punten:

Verse Weekaanbiedingen
Daar zijn ze weer: een verse set Weekaanbiedingen! De naam zegt het al: deze aanbiedingen zijn een week geldig en/of zolang de voorraad strekt. Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-actie, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is. Wees er snel bij want OP = OP!!

Oh ja, de oude Weekaanbiedingen blijven als extra service t/m vanavond nog even staan (mits voorradig). Als je die had gemist kun je die ook nog even mee grijpen!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Cakeboxen-actie geëindigd
Eerder deze week is onze extra Freak-actie op Cakeboxen, Compounds en Assortimenten zoals aangegeven geëindigd.

Reguliere Freak-actie loopt door
Onze reguliere Freak-actie blijft echter in ieder geval tot eind oktober lopen en geldt op heel veel artikelen. Er zijn een aantal uitzonderingen en voor een aantal producten geldt echter wel OP = OP. Dat staat dan ook duidelijk vermeld bij de productomschrijving in de webshop. Ook de actuele voorraad kun je terug zien in de webshop.

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Gisteren hebben onze abonnees weer de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief ontvangen. De meest belangrijke punten:

Huisman Vuurwerk Freakactie 2023 verlengd!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2023-2024 waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 20% van je bestelling hebben we verlengd t/m in ieder geval vrijdag 10 november!

Verse Weekaanbiedingen

Daar zijn ze weer: een verse set Weekaanbiedingen! De naam zegt het al: deze aanbiedingen zijn een week geldig en/of zolang de voorraad strekt. Op de Weekaanbiedingen geldt geen extra korting met onze Freak-actie, maar ze tellen wel mee voor het bepalen van jouw kortingsstaffel op de artikelen waarvoor de Freak-actie wel van toepassing is. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt ze hier: Weekaanbiedingen

Uitdagingen China
Kan er nou geen jaar voorbij gaan zonder uitdagingen in China? Het lijkt er niet op. In onze Nieuwsbrief hebben we e.e.a. uitgelegd over mogelijk vertraagde artikelen, hoe dat komt en wat we gaan doen als het ook artikelen gaat betreffen die wij in de verkoop hebben. Belangrijkste boodschap? Zodra wij officiële info ontvangen, nemen wij persoonlijk contact op de bestellers die het treft en lossen we het samen op. Daarbij is niks verplicht, het gaat erom dat jij tevreden bent met de oplossing.

En nog veel meer! Kijk snel in jouw mail! Heb jij de Nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan wederom even of deze in jouw Spam-, Reclame- of Overige-folder van de mail terecht is gekomen. Als dat niet het geval is, vul dan a.u.b. via onderstaande link jouw gegevens in zodat we een check voor je kunnen doen.

Nog geen abonnee maar wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen? Gebruik dan dezelfde onderstaande link om je aan te melden!

Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief Aanmelder en Checker: klik hier
 
Bovenaan