Freakactie 2022 Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Nieuwe Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
Het is weer vrijdag en dus hebben we eerder vandaag de nieuwste editie van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief aan onze abonnees gestuurd. Na het Halloween-spektakel van afgelopen week is er deze week heel belangrijk nieuws...

Finale Weekaanbiedingen: laatste kans!!
We hebben vanmiddag weer nieuwe Weekaanbiedingen geplaatst en we gaan nog één keer HELEMAAL LOS!! Maar let op: dit is jouw allerlaatste kans! Je kunt ze nog t/m a.s. vrijdag 11-11 bestellen en dan is het voor dit jaar echt gedaan met de Weekaanbiedingen. Er staan enkele nieuwe en sommige hebben we al eerder in de Weekaanbieding gehad. Zo kan iedereen tijdens deze Finale alsnog of nog een keer profiteren. Wees er snel bij want OP = OP!! Je vindt de Finale van onze Weekaanbiedingen hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen

Freak-actie wederom verlengd, definitieve Einddatum
Zoals via de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief, de Persoonlijke Kortingscode-mail en de diverse Fora aangegeven loopt de Huisman Vuurwerk Freak-actie, waarbij jouw korting op kan lopen tot maar liefst 20% van je bestelling, in ieder geval tot vandaag vrijdag 04-11. Op veler verzoek gaan we deze nog één keer verlengen:

De Huisman Vuurwerk Freak-actie eindigt vrijdag 11 november a.s.!!

Na deze datum zal onze Freak-actie ook echt beëindigd worden. Hou dus rekening met deze einddatum en profiteer snel nu het nog kan!!

Mogelijk Arnhems Afsteekverbod
Nadat vorig jaar een al aangenomen Lokaal Afsteekverbod na keihard knokken alsnog weer werd weggestemd door de Arnhemse Gemeenteraad, dreigt er nu weer een nieuw verbod. Uiteraard hebben we meteen weer iedereen bij elkaar geroepen en gaan we samen met de andere lokale winkeliers, HVLV, VuurwerkCheck en BPN hier weer serieus werk van maken om dit weer van tafel te krijgen. Wat in ieder geval zeker is, is dat er dit jaar nog niets gaat gebeuren. Maar de komende weken gaan wel de eerste gesprekken met de Gemeenteraad waarschijnlijk al beginnen. Gelukkig hebben we in deze periode niets te doen... ahum! We houden jullie op de hoogte!

En verder hebben we aandacht besteed aan onze Facebook-actie, het plaatsen van meerdere bestellingen en die tegelijk afhalen en over uitverkochte artikelen.

Uiteraard is dit een korte samenvatting en vind je in onze Nieuwsbrief, naast meer onderwerpen en info, bijv. ook afbeeldingen en video's.

Wil jij ook als eerste het laatste Huisman Vuurwerk Nieuws ontvangen? Abonneer je dan ook! Dat kan makkelijk en snel hier: Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Arnhem in ieder geval dit jaar nog geen verbod. Gaat in vanaf 2023?
Als het aan ons ligt niet. We gaan samen met de andere ondernemers, HVLV, BPN en de VVD Arnhem de strijd weer met de Gemeente aan. Nadat we de afgelopen maanden en weken veelvuldig vooral digitaal en telefonisch contact hebben gehad, gaan we deze week voor het eerst weer echt bij elkaar komen. Want waarschijnlijk komt het onderwerp dit jaar nog in de Gemeenteraad en dan gaan we natuurlijk weer inspreken. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

En voor dit jaar inderdaad zowieso geen Lokaal Afsteekverbod!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
MVW VC922-Phoenix-Rising-Magnum-Vuurwerk-Weekaanbieding.jpg
Deze week in de Finale van de Weekaanbiedingen!!
T/m a.s. vrijdag 11 november, of zolang de voorraad strekt, te bestellen tegen een topprijs! En het is letterlijk echt een joekel van een ding, geen klein fonteintje dus.

Er was iets mis gegaan met het aanmaken van deze Weekaanbieding waardoor de actieprijs niet aan stond. Nu wel en voor dat bedrag kun je deze fontein toch eigenlijk niet laten staan??

Profiteer nog even snel in deze laatste week van de Huisman Vuurwerk Freak-actie en bijbehorende Weekaanbiedingen! Maar let op: OP = OP!!

Je vindt onze Weekaanbiedingen hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/weekaanbiedingen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Het zit er weer op!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2022 is (helaas) afgelopen. Ook deze keer was het weer een drukke maar vooral ook leuke periode! Goed om te zien dat velen van jullie weer hebben geprofiteerd van onze extra Cakeboxen- en Assortimenten-actie, die houden we er zeker nog steeds in. En ook deze keer hebben we niet alleen nieuwe en onze "vaste" Freak-klanten mogen bedienen maar zijn er alweer een aantal "oud-gedienden" teruggekeerd.

Maximale korting?
We hebben dus weer een enorm grote groep Vuurwerkliefhebbers blij kunnen maken met onze Freak-actie en bijbehorende aanbiedingen en kortingen. Zoals jullie gewend zijn zullen we de komende weken alle Freak-bestellingen nog een keer nalopen en narekenen om er zeker van te zijn dat iedereen de maximale korting heeft gekregen waar hij/zij recht op heeft. Mocht dit bij jou zo zijn, dan kun je uiterlijk half december een mail van ons verwachten.

En nu?
De website wordt weer helemaal startklaar gemaakt voor de regionale verkoop. Natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via onze topics op de Fora, Nieuwsbrieven en Social Media. Zo laten we natuurlijk Black Friday niet zomaar aan ons voorbij gaan, opent eind deze maand onze Vuurwerk Store weer de deuren en zullen we ook weer prominent aanwezig zijn bij Huissen bij Kaarslicht op zaterdag 10-12. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom!

Huisman Vuurwerkdemo 2022
We zijn nog druk bezig met de organisatie van de Huisman Vuurwerkdemo 2022. Maar… het lijkt erop dat de vergunningen rond gaan komen!! Dus noteer donderdagavond 15-12 alvast in de agenda…

Lokaal Afsteekverbod Arnhem
De komende tijd zullen we ons ook (alweer) bezig gaan houden met de strijd tegen een dreigend Lokaal Afsteekverbod hier in de Gemeente Arnhem dat dan volgend jaar in zou moeten gaan. Eerder is het in deze Gemeente gelukt om een verbod van tafel te krijgen en ook deze keer hebben we dat als hoofddoel. Binnenkort gaan we samen met andere ondernemers, burgers, HVLV en VuurwerkCheck/BPN inspraak doen bij de Gemeenteraad om voor de zoveelste keer de Raadsleden ervan te overtuigen dat dit een slecht idee is. Uiteraard houden we ook daar jullie van op de hoogte!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor alle leuke en enthousiaste reacties en graag tot in december!!

Aan de mods het verzoek om dit topic open te houden zodat er nog wel vragen gesteld en reacties gegeven kunnen worden over onze Freak-actie. Alvast bedankt!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Sinterklaas Gratis Dummy's.jpg

GRATIS DUMMY'S!!

Sinterklaas is weer in het land,
ook al was de Pakjesboot gestrand.

De Vuurwerktraditie is ook bij de Sint favoriet,
Afsteekverboden interesseert hem niet.

Komend weekend viert hij samen met Huisman Vuurwerk zijn verjaardag,
en we doen dat met 2x een Gratis Dummy Dag!!

Honderden dummy's van o.a. ZENA, Rubro, Vuurwerkmania, EVO, Royal en Vuurwerktotaal,
van cake en knaller, tot pijlen en boxen, niet normaal.

Kom dus a.s. zaterdag 3 december van 10.00 tot 15.30 uur of zondag 4 december van 13.00 tot 16.30 uur bij ons langs,
en laadt je tas of auto vol met gratis dummy's en pak deze kans!

Want alles wat er nog over is op 5 december gaat niet mee met de Sint op het dak,
maar gooien we anders weg in de prullenbak.

Groeten van de Sint, Pieten en Huisman Vuurwerk

PS: je vindt ons aan de Vierakkerstraat 20-24 in Huissen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
317480183_582554080543325_1893837695060770626_n.jpg
317377571_582553917210008_2433028113022702772_n.jpg
317446792_582554197209980_4823723630970545951_n.jpg
318016076_582553847210015_6443756432318199787_n.jpg
317992854_582554237209976_4948908718613259943_n.jpg
Het was gezellig druk gisteren. En we gaan vandaag van 13.00 - 16.30 uur nog even lekker verder! We hebben nog een stapel extra dummy's die we er vanmiddag bij leggen. Die waren er gisteren dus nog niet. Ondanks de gezellige drukte liggen er nog steeds dummy's van o.a. knallers, single shots, cakes, compounds, pijlen, enz. Lang niet alles zie je op de foto's, in de dozen ligt ook nog van alles. Maar... OP = OP, dus wees er snel bij. En alles wat er morgen nog ligt gaat de container in.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
UPDATE
We worden overladen door ongeruste berichten. Eerst over afgekeurde gaasproducten, daarna dat alle Mines en Thunder Kings zouden zijn afgekeurd en nu krijgen we zelfs berichten van bestellers dat ze gehoord zouden hebben dat ALLES van Funke en Luypaers zou zijn afgekeurd... :bonk:

Dat van de Mines en Thunder Kings en van alle Funke en Luypaers producten is natuurlijk niet het geval, ook over de Cracker Fountains is geen officieel bericht gekomen dus ook dat lijkt op dit moment niet te kloppen. Wel is dat artikel al maanden uitverkocht bij de Importeur.

Lieve mensen, de meesten van jullie bestellen al jaren bij ons. Jullie weten dus hoe wij te werk gaan en er altijd alles aan doen om zaken op te lossen. Heb a.u.b. even geduld.

Zodra we alle info compleet hebben, duidelijk hebben wat de gevolgen en mogelijke oplossingen zijn, nemen we contact met jullie op. Dat doen we het liefst in één keer. Daarnaast zijn de laatste berichten over de Komodo en Springteufel gisteren, op zaterdag in het weekend, gekomen. Wij verwachten morgen, maandag na het weekend, daar meer duidelijkheid over te krijgen na een gesprek met de betrokken importeur.

Keep it cool, het is nog lang geen 29-12...
 

joszie

Bronzen Member
De wereld is compleet gek geworden :)
Hoewel iedere freak natuurlijk geeoon na 2 jaren weer lekker zijn spullen wil afsteken die zorgvuldig uitgezocht zijn.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Afgekeurd 2022.jpg
BELANGRIJK: AFGEKEURD!
De vrees van elke vuurwerkliefhebber en -ondernemer: afkeur van het al bestelde vuurwerk. Helaas hebben we er dit jaar ook mee te maken. 😤

Inmiddels is van de volgende artikelen bekend dat deze om uiteenlopende redenen niet door de keuring van de Overheid zijn gekomen:

- VWT 6501 Spinnerz 2 Colorz
- VWT 1081 Momentum
- FFC45301 Springteufel 1
- LUY 8468 Komodo Dragon
- ZFC 1886 Geisterblitz

Heb jij één van deze artikelen bij Huisman Vuurwerk besteld, dan heb je de afgelopen dagen van ons een mail ontvangen. Met daarin een stukje uitleg, wat de gevolgen zijn en welke mogelijkheden we bieden om het op te lossen.

Heb jij geen mail ontvangen maar wel één van bovenstaande artikelen bij ons besteld? Kijk dan in je Spam-, Reclame-, enz. folder want daar staat dan de mail. Vooral GMail-gebruikers ontvangen onze mail nog wel eens onder het mapje "Meer".

Fingers crossed dat het hier bij blijft!!

#huisman #vuurwerk #afgekeurd #afkeur #shit #feuerwerk #fireworks #pyro #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
We krijgen berichten met vragen wanneer onze volgende reactie komt. Het gaat om ruim 155 individuele bestellers die we allemaal handmatig hebben moeten mailen en nu, wederom handmatig, stuk voor stuk moeten behandelen. De één wil terugstorten, de ander iets anders uitzoeken, enz. Dat kost tijd terwijl we in deze laatste fase voor Oud & Nieuw natuurlijk al megadruk zijn. Dit komt er "nog even" bij. We doen ons best iedereen z.s.m. van onze volgende reactie te voorzien. Het is gelukkig nog lang geen 29-12...
 
Bovenaan