Freakactie 2022 Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Ook dit jaar weer even een oproep: we communiceren vooral via onze Nieuwsbrieven over nieuwe artikelen, Freak-actie, andere bijzonderheden, enz. Helaas verdwijnt mail van ons regelmatig in SPAM/Junk/Reclame-folders van mailproviders zoals Gmail en Hotmail. Daarnaast "hikt" ons Nieuwsbrief-system nog wel eens. Vervelend wat dat gaat ook om Bestelbevestigingen, Afhaalbewijzen, mail met nieuwe Persoonlijke Kortingscode, enz.

Daarom 2 verzoeken/tips:

1. Controleer in jouw SPAM/Junk/Reclame-folders van jouw mail of daar Huisman-berichten staan. Zoja, markeer ze a.u.b. als "Geen SPAM" of "Betrouwbaar". Voeg daarnaast onze mailadressen info@huismanvuurwerk.nl, winkel@huismanvuurwerk.nl en nieuwsbrief@huismanvuurwerk.nl a.u.b. toe aan jouw Contacten. Dan weet je zeker dat onze mails en nieuwsbrieven in jouw Inbox binnenkomen en niet ergens in een vage mailfolder verstopt zitten.

2. Als jij twijfelt of je wel onze Nieuwsbrieven ontvangt, die zeker belangrijk zijn voor de Freak-actie en zaken m.b.t. het afhalen, of wil je graag onze Nieuwsbrief ontvangen, ga dan naar de volgende pagina en vul jouw Nieuwsbrief-contactgegevens daar nog even een keer in: Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief

Beide punten kosten samen even een paar minuutjes tijd maar zo helpen we elkaar om makkelijker en beter met elkaar te communiceren. En zo weten wij met grotere zekerheid dat iedereen onze berichten ontvangt.

Alvast bedankt!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
308377266_2269125126571309_5388469309849768381_n.jpg
WORK, WORK, WORK!! Bij Huisman Vuurwerk zijn we druk bezig met het verzamelen van alle productdetails, -afbeeldingen en -video's van de nieuwe artikelen voor dit seizoen...
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Fora nieuwe artikelen1.jpg
NIEUW IN ONZE WEBSHOP!!
Sinds vanochtend te bestellen via onze webshop: meerdere nieuwe artikelen van Magnum Vuurwerk, Luypaers NL en Funke NL! En natuurlijk te bestellen mét de extra kortingen van onze Freak-actie! De kortingen gaan dus nog van de aanbiedingsprijzen af!

Binnenkort volgen nog meer nieuwe artikelen van o.a. Vuurwerktotaal, Rubro en Vuurwerkmania!

Neem gauw een kijkje op http://www.huismanvuurwerk.nl!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Einde Openingsaanbiedingen 2022.jpg
LET OP: Einde Openingsaanbiedingen in zicht!!

Zoals vorige week in de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief aangegeven kun je nog t/m deze vrijdag 30-09 profiteren van onze Openingsaanbiedingen. Deze artikelen zijn vanwege de start van het Vuurwerkseizoen nu nog tegen een extra scherpe prijs te bestellen. Daarna zullen ze in prijs stijgen en zullen ze niet meer voor een vergelijkbare prijs te krijgen zijn. Je ziet er hierboven een aantal, we hebben er nog meer!

Scoor ze nu het nog kan tegen die extra scherpe actieprijs. En je weet OP = OP!!

Je vindt ze hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/openingsaanbiedingen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
WOW!! PRIMEUR!! NIEUW IN NL!!
Wij van Huisman Vuurwerk hadden de eer om als eerste in NL de gave nieuwe Fire Assorted te testen. En hoe! Deze Bengaalse vlammen zijn waardige opvolgers voor de Funke Bengalfeuer Mix die vanaf dit jaar helaas bij Funke uit het assortiment is.

4 stuks in de kleuren Groen, Paars, Rood en Blauw. Hoge felle vlammen en lange brandtijd.

[video=youtube;ut52hQIZJ-k]

Binnenkort bij ons te bestellen!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Einde Openingsaanbiedingen 2022.jpg
LET OP: nog maar iets meer dan 24 uur!!

Zoals eerder aangegeven kun je nog t/m morgen vrijdag 30-09 profiteren van onze Openingsaanbiedingen. Deze artikelen zijn vanwege de start van het Vuurwerkseizoen nu nog tegen een extra scherpe prijs te bestellen. Daarna zullen ze in prijs stijgen en zullen ze niet meer voor een vergelijkbare prijs te krijgen zijn. Je ziet er hierboven een aantal, we hebben er nog meer!

Scoor ze nu het nog kan tegen die extra scherpe actieprijs. En je weet OP = OP!!

Je vindt ze hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/openingsaanbiedingen
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
Eerder vandaag hebben we weer de nieuwste editie van de Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief aan onze abonnees gestuurd. Met daarin aandacht voor:

- Einde Openingsaanbiedingen: alleen vandaag nog te scoren!!
- Geen Magnum WCKD Freak-actie? Bij Huisman Vuurwerk wél extra korting met onze dubbele Freak-actie!!
- Nieuwe artikelen: we hebben weer een paar nieuwe artikelen toegevoegd en er komt nog meer...
- En verder aandacht voor de Freak-actie, Uitverkochte artikelen en meerdere bestellingen.

Uiteraard is dit een hele korte samenvatting en vind je in onze Nieuwsbrief ook afbeeldingen en video's.

Wil jij ook als eerste het laatste Huisman Vuurwerk Nieuws ontvangen? Abonneer je dan ook! Dat kan makkelijk en snel hier: Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief
 
Bovenaan