Freakactie 2022 Huisman Vuurwerk

Huisman Vuurwerk

Registered User
Beste Vuurwerkliefhebbers,

Natuurlijk zal Huisman Vuurwerk ook in 2022 een Freak-actie gaan verzorgen. En dat voor het 12e jaar op rij!!

De insteek is om onze Freak-actie niet te veranderen. Al die jaren hebben we immers dezelfde actie aangeboden. Echter, door de eerder aangekondigde prijsstijgingen voor productie en containervervoer is het nog de vraag hoe groot de impact op onze prijzen zal zijn. We hebben bij de inkoop van onze nieuwe CAT.1-voorraad helaas al gezien dat er aanzienlijke prijsverhogingen zijn doorgevoerd.

Jullie zijn van ons gewend dat we met de start van de actie wachten tot na de zomer. Juist nu is dat i.v.m. bovenstaande nog verstandiger en zal dat in 2022 niet anders zijn. Maar als het dus even kan, zullen we onze Freak-actie ook in 2022 in originele staat door laten gaan.

Tot die tijd kun je net als voorgaande jaren bij ons terecht voor een uitgebreide selectie van ons CAT.1-Vuurwerk. Zo door het jaar heen doen we daar af en toe leuke acties mee met speciale aanbiedingen.

Je kunt voor ons CAT.1 Vuurwerk terecht in onze winkel. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze website, maar bestellen kan alleen in de winkel. Helaas is online bestellen van CAT.1-Vuurwerk door het jaar heen niet mogelijk. Grote voordeel van kopen in de winkel is natuurlijk dat je het meteen mee krijgt. Jullie zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over ons CAT.1-assortiment, video's en openingstijden ga je naar https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Tot zover deze update. We houden jullie natuurlijk op de hoogte en heel graag tot in de winkel!

CAT.1 Vuurwerk We are Back.jpg

Bekijk bijlage 65711
 

Huisman Vuurwerk

Registered User

Huisman Vuurwerk

Registered User
CAT.1 Vuurwerk Actie We are Back.jpg

OPENINGSAANBIEDING!!
Natuurlijk hoort bij een nieuw voorseizoen ook een leuke en mooie Openingsaanbieding! Wij van Huisman Vuurwerk hebben voor jullie een goed CAT.1 fonteinensetje op de kop weten te tikken met een productiejaar van enkele jaren geleden. De échte vuurwerkliefhebber weet wat dat betekent... 😉

Kijk voor meer info en een video van het artikel op https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Een aantal van jullie zijn de afgelopen dagen al langs geweest om snel de OP=OP CAT.1-artikelen te scoren. Deze aanbieding loopt in ieder geval nog tot 1 mei a.s. en we hebben er voldoende voorraad van!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #f1 #categorie1 #yeswereback #laatonsvieren #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
20220405_190118.jpg

CAT.1 BIJGEWERKT!!
Gisteren hebben we de actuele voorraad van het Huisman Vuurwerk CAT.1-assortiment voor je bijgewerkt op onze website. Voor een aantal artikelen geldt OP = OP omdat deze waarschijnlijk niet meer terug zullen keren. Denk aan de CAT.1 Grondbloemen die allemaal CAT.2 zullen worden. Van enkele artikelen is de actuele voorraad bijna op, maar die keren waarschijnlijk later in het jaar wél weer terug nadat de Importeurs nieuwe voorraden binnen hebben. Daar staat dan "tijdelijk OP = OP" bij vermeld.

Je vindt ons CAT.1-assortiment en meer info hier: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #f1 #knetterrotjes #knetterlint #grondbloemen #fonteinen #laatonsvieren #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
LAATSTE KANS!!
De laatste week van onze lekkere Openingsaanbieding is aangebroken! Wij van Huisman Vuurwerk hebben voor jullie een goed CAT.1 fonteinensetje op de kop weten te tikken met een productiejaar van enkele jaren geleden. De échte vuurwerkliefhebber weet wat dat betekent... 😉

Kijk voor meer info en een video van het artikel op https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Pak deze fonteinenset voor dat mooie prijsje snel nog even mee! Na deze week zal de prijs een stuk stijgen.

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #actie #aanbieding #cat1 #f1 #categorie1 #yeswereback #laatonsvieren #nopyronoparty
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
MVW 1599-Fakkel-set-3-kleuren-CAT1-Magnum-Vuurwerk.jpg
JUNI-ACTIE!!
De Avond Vierdaagse, Kampioenschappen, Promoties, Eindexamenfeesten, De Nijmeegse 4 Daagse, enz. staan voor de deur en wat is er dan gaver om dat met een paar Vuurwerkfakkels meer kleur te geven? Daarom hebben wij van Huisman Vuurwerk een speciale Fakkel Juni-actie opgezet.

Deze fakkels hebben een lekkere felle vlam en een mooie brandtijd. CAT.1-vuurwerk dus je mag ze het hele jaar door kopen en afsteken. Voor een set van 3 verschillende kleuren fakkels betaal je nu maar € 6,50!!

Nu te krijgen in onze winkel, kijk hier voor meer info: https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk?page=2

OP = OP!!

#vuurwerk #huisman #huismanvuurwerk #fakkels #handfakkels #4daagse #vierdaagse #examenfeest #kampioen #kampioenen #f1 #cat1 #handfakkels #voetbalfakkels #nopyronoparty #laatonsvieren
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
AUGUSTUS-ACTIE!!
Wij van Huisman Vuurwerk hebben voor jullie een goed CAT.1 fonteinensetje op de kop weten te tikken met een productiejaar van enkele jaren geleden. De échte vuurwerkliefhebber weet wat dat betekent...😉:handsup:

Om de zomer te vieren is dit lekkere setje vanaf morgen onze Augustus-actie zodat je deze fonteinen tegen een extra mooi prijsje kan scoren!! Kijk voor meer info en een video van het artikel op https://www.huismanvuurwerk.nl/cat.1-vuurwerk

Deze aanbieding loopt in ieder geval nog tot 1 september a.s. en zolang als de voorraad strekt!

PS: de Fakkel-actie hebben we ook verlengd tot 1 september a.s.!!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #cat1 #f1 #fonteinen #actie #korting #categorie1 #yeswereback #laatonsvieren #nopyronoparty MVW 0127-Fountain-Pack-CAT1-Magnum-Vuurwerk-actie-aug.jpg
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Update Vuurwerkseizoen 2022/2023

Het is 1 september geweest en dus is het nieuwe Vuurwerkseizoen officieel begonnen, woehoe!!

Wel is alles alweer anders dan anders. Normaal komen we deze weken om in de demo's maar vooralsnog lijkt er weinig tot niets te gebeuren op dat gebied. Rondom die demo's worden we dan voorzien van nieuwe assortimentsinfo zoals nieuwe artikelen en artikeldetails, prijzen, afbeeldingen, enz. en kunnen we de (nieuwe) artikelen live bekijken. Maar dat zit er op die manier dit jaar helaas niet in.

Gelukkig druppelt de eerste informatie inmiddels wel binnen vanuit de Importeurs. Het is nog een hele klus om alles klaar te maken voor de opening van onze site, en volgende week hebben we nog 2 afspraken met Importeurs staan, maar we kunnen nu in ieder geval meters gaan maken.

Onze eerste voorzichtige conclusie is dat er zoals bekend zowieso prijsstijgingen zijn, maar dat de impact daarvan nogal uiteenloopt. In sommige gevallen valt de stijging lager uit dan dat we misschien verwacht hadden en dat is goed nieuws! Maar er zijn ook tegenvallers waarbij de prijsverhoging dus een stuk forser is dan verwacht. Meevallers zijn er gelukkig ook: wij hebben ook artikelen in ons assortiment die dezelfde prijs zijn gebleven of zelfs iets goedkoper worden!

Wat verder opvalt: elk seizoen vindt er opschoning en vernieuwing plaats in het aanbod van de Importeurs. Helaas zijn daar dit jaar ook enkele populaire artikelen slachtoffer van geworden en worden deze dus niet meer door de Importeurs aangeboden. Het is aan de Importeurs zelf om dat verder kenbaar te maken en dat zal de komende weken dan ook wel gaan gebeuren. Wij gaan uiteraard op zoek naar waardige opvolgers van die verdwenen artikelen en in sommige gevallen hebben de Importeurs dat zelf al gedaan door een nieuw artikel in het 2022-assortiment te introduceren.

Kortom: nog genoeg uitzoek- en invulwerk de komende weken. Zodra we alles compleet en af hebben gaan we open, uiteraard weer met een mooie Freak-actie. We houden jullie op de hoogte!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Voorbereidingen Seizoen 2022-2023.jpg
DRUKDRUKDRUK!!
Normaal gesproken barst het nu van de Importeur Vuurwerkdemo's die wij bezoeken. Helaas gaan die dit jaar niet door. Maar dat betekent niet dat wij van Huisman Vuurwerk niets te doen hebben! We zijn druk bezig met het verzamelen, bekijken en verwerken van alle Importeurs-informatie voor ons 2022-2023 assortiment. Binnenkort barst alles weer los, we gaan er weer een spetterend Vuurwerkseizoen van maken!!

#huisman #vuurwerk #huismanvuurwerk #funke #magnum #rubro #vuurwerkmania #vuurwerktotaal #WCKD #zena #seasonstart #zinin
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Wat maakt dat er geen importeursdemos zijn?
De meeste importeurs redeneren uit de gedachte dat veel nieuwe artikelen nu voor het 3e jaar op rij nieuw zijn en dus al getoond zijn. Er zijn wel wat echt nieuwe 2022-artikelen maar dat aantal is echt beperkt. Daarnaast is een Importeurs demo-avond een kostbare aangelegenheid en met alsmaar oplopende prijzen in Nederland zorgt dat voor een extra afweging na 2 jaren waarin ze amper verkocht hebben.
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Freak-actie Huisman Vuurwerk 2022
Inflatie, stijgende energie- en brandstofkosten, enz. geven al genoeg kopzorgen. En dan hebben wij als vuurwerkwinkel ook al 2 jaar geen CAT.2 kunnen verkopen. Je kunt je dan afvragen of een kortingsactie eigenlijk wel voor de hand ligt...

Tradities
Bij Huisman Vuurwerk zijn we dol op onze geliefde Vuurwerktraditie. De Huisman Vuurwerk Freak-actie is ook zo'n traditie. En dus hebben we alles nog eens goed op een rijtje gezet en hebben we besloten om ondanks alles tóch weer een Freak-actie te doen. Maar dan wel in iets aangepaster vorm. Op deze manier hopen we toch iedereen van een beetje extra budget te kunnen voorzien.

Dus ook in 2022 heeft Huisman Vuurwerk voor het 12e jaar op rij (!!) een Freak-actie op touw gezet. waarbij de korting op kan lopen tot 20% van jouw bestelbedrag. Omdat Huisman iedereen hier van mee wil laten profiteren, hoe groot of klein je budget ook, zijn er verschillende staffels bedacht.

Staffels
Tot € 250,00 = 10% korting
Van € 250,00 tot € 500,00 = 15% korting
Vanaf € 500,00 = 20% korting

En we tellen gewoon door! Mocht je na je eerste bestelling nog een bestelling willen plaatsen dan tellen we verder waar je qua staffel gebleven was. Dus je kortingspercentage stijgt mee! Deze actie loopt in ieder geval tot eind oktober a.s.

Daarnaast zullen we ook dit jaar onze tijdelijke extra Freak-actie met 12,5% korting op Cakeboxen en Assortimenten lanceren. Meer info over deze extra Freak-actie vind je in de volgende post hieronder. Update: deze extra actie is al enige tijd geleden geëindigd.

Geldig op een groot deel van de Huisman Vuurwerk-collectie
De actie geldt voor de collectie van Huisman bestaande uit artikelen van Rubro, Vuurwerktotaal, ZENA, Vuurwerkmania, Funke, Luypaers en Magnum en geldt ook op veel aanbiedingsprijzen en actieprijzen. Ook daar gaat de extra korting dus nog vanaf!!

Ook dit jaar hebben we extra scherpe Openingsaanbiedingen, daar gaat geen extra korting vanaf. Dat geldt ook voor een aantal andere artikelen waar dit dan duidelijk vermeld staat in het omschrijvingsveld van een product. Daar staat dan het volgende:

“Op dit product is een speciale aanbiedingsprijs van toepassing. Overige kortingsbonnen, -acties en -codes zijn op dit product helaas niet toepasbaar.“

Veelal zijn dit boxen en assortimenten. Voor deze producten geldt echter wel een speciale aanbiedingsprijs en de waarde van deze bestelde producten tellen wel mee in het bepalen van de hoogte van de staffelkorting op andere producten. Dus jouw kortingspercentage stijgt mee, ook al bestel je artikelen die uitgesloten zijn van extra kortingen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat dit jaar op ons hele assortiment een extra korting voor jou van kracht is m.u.v. de Openings- en Weekaanbiedingen. Maar let op: voor bepaalde artikelen geldt OP = OP!! Deze artikelen kun je veelal herkennen aan het woord Sale in de artikel-afbeelding.

De komende weken worden er nog tal van nieuwe producten van al onze leveranciers toegevoegd. Maak je gebruik van de actie dan komen de standaard gratis vuurwerkartikelen wel te vervallen.

Actiecode
Ga naar http://www.huismanvuurwerk.nl kies de producten uit die je wil hebben en plaats je bestelling. Vul bij het afrekenen in het veld "Gebruik code" FPM2022HV in om van deze actie gebruik te kunnen maken. Nadat je een bestelling hebt gedaan krijg je per mail van Huisman een persoonlijke nieuwe code voor je vervolgbestellingen waarbij qua kortingstaffel rekening is gehouden met je eerdere bestelling(en) en dus mee stijgt.

Einddatum
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2022 loopt in ieder geval tot eind oktober (nadere datum volgt) maar voor veel producten geldt op = op dus wacht niet te lang met bestellen! Update: de Huisman Vuurwerk Freak-actie 2022 eindigt vrijdag 11 november a.s.!!

Vertrouwen

Huisman is al dik 100 jaar een succesvol familiebedrijf. Dat kan alleen als je ook echt betrouwbaar bent. Vraag vooral ook hier op het Forum, talloze Freaks zijn al jaren Huisman-klant! Lees hier meer informatie over Huisman: https://www.freakpyromaniacs.com/index.php?threads/huissen-huisman-vuurwerk.34419/

Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal Corona-Afsteekverbod komt, zullen we er net als vorige jaren voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en terugstorten. Dit hebben we de vorige keren immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld. Uiteraard hopen we dat we er samen helemaal niet over na hoeven te denken!

Huisman Vuurwerk hoopt je gauw te mogen verwelkomen op de website en wenst je veel plezier! De website vind je hier: www.huismanvuurwerk.nl

Mocht je vragen over de Freak-actie hebben stel ze dan gerust hier in dit topic of stuur een mail naar info@huismanvuurwerk.nl

PS: Vergeet a.u.b. niet om altijd een Freak-actie code in te voeren. Is het een eerste bestelling dan graag de VWC- of CBK-code en als het een volgende bestelling is dan altijd jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:

Huisman Vuurwerk

Registered User
Beste Vuurwerkliefhebbers,

Al 12 jaar lang hebben wij i.s.m. onze Importeurs elk jaar voor jullie een Freak-actie opgezet. Tot een paar jaar terug waren boxen en assortimenten uitgesloten van de extra korting. Voor sommige bestellers was dat geen enkel probleem terwijl het voor anderen een reden was om een deurtje verder te kijken. Ook kozen sommige bestellers ervoor om te profiteren van de Freak-actie en de boxen en assortimenten pas in december met onze Gratis Vuurwerk-actie te bestellen. Wel loop je dan het risico dat sommige gewilde boxen en assortimenten dan al uitverkocht zijn.

Om de trouwe Huisman Vuurwerk-klanten wat tegemoet te komen hebben we een paar jaar geleden naast de gebruikelijke Freak-actie een speciale extra tijdelijke Cakeboxen en Assortimenten kortings-actie opgezet zodat jullie toch kunnen profiteren van een stukje extra korting op de actie-/aanbiedingsprijzen van deze artikelen. En natuurlijk doen we dat ondanks alles dit jaar ook en wel met een korting van 12,5%! Update: deze actie is al enige tijd geleden geëindigd.

Hoe werkt het?
Ons bestelsysteem kent helaas zijn beperkingen. Als je wil profiteren van deze extra Freak-actie dan moet je er ook wat extra's voor doen. Het is namelijk echt een extra actie met een eigen kortingscode. Lees daarom onderstaande even goed door:

- Ga naar https://www.huismanvuurwerk.nl/cakeboxen-en-combi-boxen
- Op de artikelen in deze website-categorie is de extra Freak-actie van toepassing
- Log eerst in of maak een Account aan
- Stop de gewenste artikelen in de Winkelwagen
- Klik op Afrekenen en kies een gewenste Afhaaldag en -tijd
- Heb je al een bestelling geplaatst dan kiest het systeem automatisch jouw eerder gekozen afhaaldag en -tijd (log wel eerst in!)
- Klik nogmaals op Afrekenen
- Vul bij Gebruik kortingscode deze code in: CBK2022HV
- Per bestelling kan maar 1 kortingscode worden gebruikt
- Het systeem berekent automatisch de extra korting
- Zoals gebruikelijk zijn Openingsaanbiedingen en Weekaanbiedingen uitgesloten van extra korting
- Reken af

Dubbel profiteren!!
Je kunt dus dubbel profiteren door van beide Freak-acties gebruik te maken. Maar plaats dan dus wel minstens 2 verschillende bestellingen. In de ene bestelling plaats je de artikelen uit de Cakeboxen en Combi Boxen categorie op onze website waarop je met de kortingscode CBK2022HV 12,5% extra korting op de uitgesloten artikelen krijgt. In de andere bestelling plaats je dan alle reguliere artikelen waarbij jouw extra korting met de kortingscode FPM2022HV oploopt tot 20% (zie de startpost voor meer info).

Persoonlijke kortingscode
Na een bestelling krijg je voor de reguliere Freak-actie een nieuwe persoonlijke kortingscode waarbij we al jouw bestellingen bij elkaar op tellen zodat jouw kortingspercentage mee stijgt.

Zelfde Afhaaldag en -tijd?
Natuurlijk wil je alles in 1 keer afhalen. Dat kan als je er dan maar wel voor zorgt dat je eerst inlogt voordat je artikelen in je Winkelwagen stopt. Het systeem selecteert dan automatisch jouw eerder gekozen afhaaldag en -tijd. Kies dan zelf niet nog een andere dag of tijd want dan gaat het mis!

We snappen dat allemaal wat veel info is. Heb je vragen stel ze dan gerust!

PS: Vergeet a.u.b. niet om altijd een Freak-actie code in te voeren. Is het een eerste bestelling dan graag de VWC- of CBK-code en als het een volgende bestelling is dan altijd jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:

Huisman Vuurwerk

Registered User
SPECIALS ALARM: Triple X 2019-versie!!!

Voor de absoluut snelle beslissers hebben we nog iets héél bijzonders: we hebben nog een paar zeer gewilde en inmiddels zeldzame 2019-versie van de Triple X staan!!

De Triple X van Magnum Vuurwerk is een heerlijke box en de 2019-versie was van uitzonderlijke kwaliteit. Eerlijk is eerlijk: zeldzaam en uniek maakt niet goedkoop, maar dan heb je wel iets héél bijzonders in handen. Er is dan ook geen extra korting op de 2019-versie van toepassing.

Wees er snel bij want we hebben er maar een paar!! Je vindt ze hier: Triple X 2019-versie
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
We zijn de afgelopen 2 dagen overladen met bestellingen, vragen per mail en PM's. Enorm bedankt daarvoor, jullie enthousiasme is zoals eerder gezegd overweldigend. Dat doet ons goed!

We proberen vandaag, zondag, iedereen te antwoorden via mail of PM en iedere besteller van een nieuwe Persoonlijke kortingscode te voorzien. Normaal gesproken lukt dat binnen max. 24 uur maar met de huidige drukte duurt het even ietsje langer.

Meerdere artikelen waren qua verkoopvoorraad alweer op. Waar we nog verkoopvoorraad van hadden en/of extra hebben kunnen regelen zijn weer aangevuld!

Bedankt voor jullie geduld!!
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Vergeet a.u.b. niet om altijd een Freak-actie code in te voeren. Is het een eerste bestelling dan graag de FPM- of CBK-code en als het een volgende bestelling is dan altijd jouw nieuwe Persoonlijke Kortingscode. Alvast bedankt!
 
Bovenaan