Fpm @ fallas door de jaren heen .... Classics

bob1

Registered User
Dragon was het schietende bedrijf. Was in een wijk dicht bij het Holliday Inn. En inderdaad Toon, daar kwamen de ze ook weer naar beneden.
 

Lancieri

Member

Dit zijn voor mij toch de mooiste herinneringen en de echte castillos met groot kaliber erboven :love:

Hier zijn echt behoorlijk wat trommelvliezen aan flarden gegaan. Ik had voor af niet verwacht dat het zo hard zou gaan. Dit was volgens mij nog met de ouderwetse kwaliteit vlinders. Lekker eten vooraf en goed aan de rum was een mooie avond.
 

stefantvs

Administrator
Medewerker
knetters wat bruut zeg !
hoelang duurde het ? want op het filmpje is te zien dat jullie nog aardig wat knallers over hadden.
 

Michel_G

Zilveren Member
De mascletà "Nit de l'Espolin" uit 2017 blijft voor altijd nog een echte classic en kippenvelmoment. Ik was in de gelukkige positie dat ik deze live mee heb mogen maken (geschoten op de dag voor de Crida/opening) en deze was echt fenomenaal!

Het was de keer dat Ricasa de "Mascletà vertical" introduceerde, waarbij de 'terremoto' (finale lijnen) verticaal hingen aan een hijskraan. Ook de manier/locatie waarop de mascletà was opgesteld, was geweldig: de lijnen hingen op Paseo de la Alameda, evenals de posities met single shots, en de shells gingen vanaf het schietveld in de bedding.
Het mooie was echter dat je aan de zijkant van de mascletà kon gaan staan (op Paseo de la Alameda) op +- 15 á 20 meter van de lijnen en +-35 meter van de single shots, waardoor alles echt pal voor je neus stond en super intens was om mee te maken!


@Tobias had in dit topic een foto reportage geplaatst van die show, maar helaas zijn die uploads door de problemen van een paar jaar geleden verloren gegaan. Mocht hij ze nog hebben, dan zou ik er geen bezwaar tegen hebben als hij ze nog een keertje upload! 😊
 
Bovenaan