Foto sfeer topic

stefantvs

Administrator
Medewerker
25074960_1616016018474090_6852034532122146788_o.jpg
 

SrCl2

Registered User
De afgelopen dagen ben ik erachter gekomen dat ik de ophaaldagen toch wel mis.
Voor mij was er altijd maar één dag waarop ik mijn vuurwerkbestelling ophaalde: dit was 30 december. Viel die dag op een zondag, dan was 29 december de aangewezen dag.
Op oudejaarsdag zelf haal ik in principe nooit vuurwerk. De laatste keer dat ik dat wél deed was begin jaren 90, ik was mijn interesse in vuurwerk toen compleet verloren en om 's avonds toch iets te hebben om te kunnen afsteken ging ik ten langen leste toch maar even snel naar de vuurwerkwinkel...

Al jaren is Vuurwerk Giezen uit Hoogkerk mijn favoriete vuurwerkverkooppunt. Onderstaande foto is vlak na mijn aankomst gemaakt (in de ochtend van 30 december in een jaar dat babypijltjes, Romeinse kaarsen, vuurpijlen en singleshots nog tot de in Nederland legaal verkrijgbare artikelen behoorden).
Vuurwerk Giezen.JPG
 

Michel_G

Zilveren Member
Oeh, heerlijk, die Old-school Pyro Power Thunderkings van Broekhoff! Toen er nog geen bulkpacks waren en je voor een doosje van 6 nog iets van € 3,95(?) betaalde! Zat ook een beste knal in, zeker die eerste jaren.
 

SrCl2

Registered User
Onlangs vond ik op een vergeten memorystick onderstaande afbeelding terug.
Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om de middernachtelijke stooksessie te beëindigen met Bengaalse fakkels in diverse kleuren.
Bengaalse fakkels.jpg

Op het moment dat de laatste fakkel gedoofd was begon ik mij te realiseren ik dat ik weer een heel jaar moest wachten...
 
Bovenaan