• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Foti Fireworks - Tarragona 2011

DioR

Registered User
Waar ik de hele show eigenlijk wacht dat het los gaat, gebeurde het pas op het eind bij de finale. Wel heerlijke fluiters tegen het einde aan.
Over het algemeen vind ik het een tam geschoten show, die ik meer als opwarmertje vind dienen dan als een competitief waardige show.
 

Z@P

Registered User
hmmm, aardige show met mooie producten maar op een of andere manier weet het me niet mn aandacht vast te houden, heb dus ook stukjes van de film doorgespoeld :embarrased:

Jammer dat de mannen niet meer producten hebben kunnen gebruiken ivm de kosten.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Rond de 4 minuten worden mooie multi-color bommen verschoten met een rode go-getter (heerlijk verstrooid zwemmend) eronder.
Mooi vuurwerk, maar niet echt een mooi beeld, mede door het gebruik van verschillende multi-color bommen.

Gewoon te veel 'vervuilde' en/of te onsamenhangende beelden.

Op 8.47 wel weer een goed beeld. Het kan wel, maar de show duurt misschien gewoon te lang?

15.50 multi-color dahlia's! Lovely!

Finale is wel oke, maar niet echt overdonderend..

Cijfer? mm, een 5,5 (voldoende)
Vanaf 12.25 heerlijk veel zwemmertjes! Wordt wel afgesloten met de minste in de rij. Da's wel jammer. Ook niet goed als beeld, maar iets te veel lukraak en iets te langzaam...
 

smilli

FPM Filmer
Mooie bommen gebruikt maar op de go-getters na te weinig bijzondere themas gebruikt, finale zonder salutes...Geen slechte show maar het kan gewoon veel beter.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Mooie bommen gebruikt maar op de go-getters na te weinig bijzondere themas gebruikt, finale zonder salutes...Geen slechte show maar het kan gewoon veel beter.

Salute finales zijn ook meer iets van Zuid Europese landen. Amerika is er ook wel gek op maar zoals je ziet doet niet iedereen het. Het zou ook niet nodig moeten zijn als de finale goed in elkaar zit. Het is inderdaad jammer dat ze van te ver moeten komen waardoor de kosten oplopen, ik denk dat je anders een ander soort show zou zien (kwantiteit)
 

smilli

FPM Filmer
Ja het is voor Foti helaas een kwestie van budget. Salute finale hoeft niet maar het geeft mij toch wel het beste gevoel van een goed afgesloten show.
 
Bovenaan