Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Festival Fireworks (England)

RoYvette

Medewerker
FPM Filmer
Berichten
1.056
Leuk bevonden
626
Leeftijd
40
Locatie
Limburg
#1
Op 21 Juli hebben we de eerste Show van het Festival gezien, dat werd geschoten door Festival Fireworks.

Een mooie show, met leuke effecten en vooral veel blinkers. Ook hadden ze de gele kleur gebruikt die je nog niet zo vaak ziet. Op een gegeven moment hadden ze ook als het ware vuur dat als een vulkaan/waterval uit de rots kwam dit zag er goed uit, jammer dat dit net niet op het filmpje te zien is maar live zag dit er beter uit dan op film, vandaar. Op zich schoot Engeland best rustig maar ze hadden wel als een van de weinige dat de watershells aan weerszijden van de rots tegenlijk zichtbaar moesten zijn, en dat hadden hun dus ook. Het was n leuke opening van het festival.
Voor meer kunnen jullie ook nog hier kijken waar we een dagboek van Blanes hebben bij gehouden: Dagboek Blanes 2006Directe Link:
Festival Fireworks (Uk)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Onze Partners

Bovenaan