Ferro Style 555-2

Son-T

Registered User


[tbl][tr][th]Meer informatie over Ferro 555-2[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Ferro style[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5612[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 26,99[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]200 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]70[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]red peony, dragon eggs, blue peony, mixed colour .
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
Laatst bewerkt:

Markie

Registered User
Is een beetje een vreemd blokje, zeker als 'luxere uitvoering' van de 555. De laatstgenoemde heeft namelijk 5 schots tegelijk, en deze pot is weer normaal rechtstreeks omhooggeschoten (als ik het filmpje op http://www.vuurwerkshow.nl/ moet geloven).
 

Richardus

Registered User
Ai, zo blijken de boeketjes toch weer erg klein. Heb 'm al wel besteld. Het is fijn hoe hij lekker doorschiet, goed tempo met een breed gevulde lucht. Het had groter gemogen maar met zo'n formaat en prijsje hoef je ook niet meer te verwachten. Leuk ding, maar een érg groot spektakel is het niet.
 

Onze Partners

Bovenaan