Ferro Select 5161

DarkSoul

Registered User
Deze cake vanavond live gezien bij BKV.
Dit is echt een prachtcake qua uitwerkingen. Alles klopt eraan, wanneer je zuiver kijkt naar de effecten zélf. KEIharde burst, ronde en grote boeketten, mooi gevuld, goed gevarieerd...je hoort zelfs de silver blink flikkeren in de lucht.
Maar die prijs is natuurlijk een afknapper.
 

vuurwerker

Registered User
Di jaar veel verschillende merken geschoten en voor het eerst ook deze Ferro select 5161. Minpunt blijft de prijs, maar wat je daar aan kwaliteit voor terugkrijgt vond ik ongelooflijk...
Ronde peonies, goede burst, perfect tempo, grote effecten...
Wat mij betreft een enorme aanrader!
 

jejestilo074

Registered User
het zijn maar 25 schoten hoor:suspicious: dat wil zeggen 2.50 euro per schot.
oké het zijn hele goede effecten, mooie volle boeketten, maar dit ga ik er echt niet voor betalen. voor die prijs heb je een hele mooie/goede 500 grammer. of voor 3x minder heb je andere hele mooie 25 shots potten.
dus héél mooi maar ook zeker héél duur

Sorry voor deze zeer late quote maar wat geeft het :laugh:... er moet wel gezegd worden dat je niet zo snel een 500 grammertje vind die kan tippen aan de burstknallen en vooral de effectgrootte van de 5161, de prijs is hoog voor deze 'maar' 25 shots maar je krijgt er absoluut kwaliteit voor terug. Een Bonfireworks cake bijvoorbeeld heeft ook 25 schoten met 375 gram maar lang niet zo groot en vol als dit. Ik moet meteen denken aan Event Cake N05 en dan vooral die laatste schoten, daar kun je dit mee vergelijken. Het beste is om hem gewoon eens te proberen, er spijt van hebben zul je zeker niet. Op een demo komt die al groots over laat staan dat je hem in je straat probeert met 7 meter afstand :cheesy:
 

Bomber68

Registered User
Wat een enorm boeketten! En daarbij nog een keiharde burst. Super! Deze met korting gekocht, de volle mep zou ik er nooit voor betalen.
 

devinio

Registered User
Ondanks de prijzen was ik nooit echt bekend bij dit merk.. maar zie er toch echt leuke tussen zitten en de prijzen zijn vgm allemaal wel flink gedaald nu
 
Bovenaan