Ferro Flower Thunder Batterij

RNBakker

Registered User
Breeschoten_Ferro-Flower-Thunder-Battery_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Ferro Flower Thunder Battery[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Ferro style[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]4497[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 12,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]16[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Mortierbatterij met 16 harde knallen en boeketten![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Jean Cross

Registered User
In de PD staat deze cake als "niet meer te koop". Deze is ook dit jaar weer te koop bij Halfords (ofwel Knalfords.nl) voor 9,99 (-15%) in de voorverkoop.
 

KoenL

Registered User
Het moet inderdaad aangepast worden. Dit komt waarschijnlijk, doordat de cake van 12 schoten is veranderd naar 16 schoten.
 

Jean Cross

Registered User
Achso ;)

Blijft trouwens een leuke cake, maar er zijn inmiddels zo veel (betere) knalcakes, dat deze in de vergetelheid is geraakt ;)

Klein budget.? Top knalcake.! Groter budget.? Meer mogelijkheden.
 

boozebelly

Registered User
Ik heb hiervan ook eentje geprobeerd en kon hier nou niet bepaald een knalcake in ontdekken.
De burstknallen waren wel goed, maar vond ik nou niet echt hard genoeg om deze cake de stempel "knalcake" te kunnen geven. Met een paar groene & rode sterren in de lucht is het siereffect ook 0,0.
Er zijn met gemak betere bakjes in deze prijsklasse te vinden.
 
Bovenaan