Fantasy Kanonslag

FPM ProductBOT

Registered User
gbv_fantasy_kanonslag_30_in_box_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Fantasy Kanonslag[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]GBV-Weco[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Excellent Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1049[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 3,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]30 stuks in doosje[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Een grotere knaller[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Jean Cross

Registered User
Ik heb deze vorig jaar voor het eerst gekocht en ik was er zeer tevreden over! Zijn echt leuke kanonslagen voor 's avonds! Geven eerst een mooie heldere gekleurde vlam (Rood, paars, groen of zilver) met een redelijke goede knal. Vooral de sierwaarde is perfect. Ik heb jaren over dit product getwijfeld, maar dus toch gekocht. Meer dan de moeite waard!
 

KoenL

Registered User
Deze dit jaar ook een aantal keer gezien. De bedoeling is erg leuk. Er zaten er zelfs een aantal bij die begonnen met crackling en daarna knalde.

De knal stelt niet veel voor, gewoon een simpel rotje, maar de combinatie van een vlam en dan een knal maakt het wel een stuk leuker.
 

patje307

Registered User
ja deze zijn echt leuk alleen jammer dat een kameraad van mij er zich door verwonde, het eind stukje beton schoot in zijn gezicht met een hoop bloed als gevolg!.

verder mooi spul:)
 

boozebelly

Registered User
Prullaria...:sad:

Van de examplaren die ik heb gestookt deed bijna de helft het niet. Die het wel deden knalden wel redelijk, maar daar is alles ook mee gezegd. Het siereffect voegt ook niks toe, aangezien het een flutvlammetje is van 1 seconde of als je geluk hebt één crackling sterretje.

Eéntje knalde wel maar de huls bleef intact en die vloog nog behoorlijk hard als een soort voetzoeker tegen het scheenbeen van mijn vriendin. Dat was dan wel weer lachen :hehe!:
 

kjeld

Registered User
Vind alle reacties hierboven wel erg vreemd.
Bij mij kwam er zoals de beschrijving aangeeft een gekleurde vlam uit waarna die in een knal even hard als/harder dan de welbekende GBV twisters ontplofte.
 
Bovenaan